Evlilik teklifi ardından aileyi ikna edememek

Şu an mesela aklına yaptığı kötü şeyler falan gelmemeliydi. Bulutların üstünde olmalıydın. Değilsin. Evlenirsen de çok pişman olacağını biz burdan görüyoruz. Çünkü evlenince hiç bir şey sıfırlanmayacağı gibi önceden önemsiz görünen şeyler bile sana batacak. Aileni karşına almaya hiç değmez. Ayrıca konu ne olursa olsun kararsızsan her zaman hayır demeli askıya almalısın.

Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Sana diyorum ki bu adam senden önce iki kere daha yüzük takmış ama ayrılmış. Diğerlerinin peşine takılmamış senin de takılmaz. Ama cevap vermiyosun. İyi evlen o zaman ne diyelim mutluluklar

Ay 24 yaş da çok küçük değil ki ne bu tavırlar ergen ergen. 30 yaşında bir adam daha önce aldatmış yine aldatır.

Ailen haklı. Daha mezun bile değilsin. Hayatını seni aldatan ailenin istemediği bir adi şerefsize ipotek etmek istiyorsun.

Hiç mi hayata karışma yaşama hevesin yok? Hiç mi kendi paranla doyasıya gezme tozma harcama hevesin yok? Daha okul bitmeden kaynana görümce ıvır zıvırına bu kadar mı meraklısın hem de bu adam için?

Valla bazı kızlar tam da "kız aklı su aklı" sözünü karşılar nitelikte davranıyor ağzım açık bakıyorum.

Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis

Eee senin arkanda ailen var madem, peşini bırakmazsa da savcılığa şikayet edersin, çalıştığı karakola şikyet edersin, amirine şikayet edersin ... polisse gayet kolay, devletin yaptırımı çok çünkü. Ayrıca 2 kez ayrılmış yani bela olsaydı onlara bela olurdu adam seri yüzük takıcı merak etme daha önce de 2 kez tekmeyi yemiş yüzük çıkartmaya alışıktır.

Aklım havadaydı şimdi beynime geldi dersin ver yüzüğünü eline çal sepet havasını

Hangi kafa ?

Madem aklın neredeydi diyecek eski konulara takıldığını farkedince ki diyebilir çok da haksız sayılmaz bile isteye evet demişsiniz adama. O zaman direkt ailem istemiyor ikna edemedim. Hiç bir insan evladı ailemden önemli değil. Aşkımdan ölsem onları silemem. Sen yoluna ben yoluma. Diyeceksiniz.

Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum.
Ha ailenizi üzmek, sizi aldatan bir adamı üzmekten daha önemsiz yani sizin için??

Aileniz net haklı. Ben büyük konuşmayayım ama sizi de anlamıyorum. Aldatılıp hala nasıl çok seviyorum, onunla evlenmek istiyorum, aman onu üzmeyeyim diyebiliyorsunuz???

Hiç mi saygınız yok kendinize??

Evli olunca ne değişecek? Korktuğun güvenmediğin birindende bebek olur. Ne muhteşem, bebek haya 0-10 geride başlar.

Yani gerçekten akil fikir diyorum

Evlenir de adamın değişmediği gerçeği ile karşı karşıya kalırsanız, boşanmak istediğinizde aileniz sahip çıkmazsa onlara kızmayın. Sizi uyarıyorlar şimdiden, daha ne yapsınlar, zincire bağlayacak halleri yok?

Pastane yüzüğünden bi halt olmaz, çıkarır verirsin. Karnında bebe ile aldatılıp mırın kırın ettin diye dayak yersen nasıl boşanacaksın?

ne deseniz haklısınız gerçekten ben de hayret ediyorum önceki aklıma şimdi ayrılmak istediğimde duygu sömürüsü yapıyor benim yumuşak huyumdan faydalanmak istiyor
Keşke ailen de faydalanabilse o yumuşak karnından. Cinsel çekim böyle bir şey sanırım.

Ay karşı taraf üzülür diye kendi hayatını öldürmenin ne manası var defalarca aldatıldım diyorsun ayrılmaya yeter bi sebep. Ananın dizinin dibine git otur. Yol ver öylesine de.daha neler çıkar karşına kala kala ona mı kaldın. Aç gözünğ

ayyy Allah askına saçmalama. benım eskı bı kotu sevgılım vardı coook uzun yıllar once kendısı de polısti asarım keserım tavırları ve benı aldatmıştı, ayrılmıştım peşimi bırakmama işte egosal tavırlar. gidip amirine sıkayet etmıştım, daha sonrasında bunu ızlemeye almışlar farklı seylerı ortaya cıkmıstı açığa alınmıştı meslekten fılan nıye anlattıysam. hıc bısey yapamaz heh onu dıcektım, yapamaz yanı ne yapabılır? aılen senın arkanda olduktan sonra. ayrıca senı aldatırken o uzulmus mu , eskılerı de gayet guzel bırakmış nışanlısını vs. yanı hatalar cıddı boyutta.

Ayrilmayi düşünmez misin guzum? Ay bide karşı taraf üzülür diye düşünmüşsün, senin üzülmenden daha mi önemli? Peki ya ailenin üzülmenden? Ha birde yeryüzünde tek erkek seni aldatan o beyimiz değil, hani bi bil istedim.

Aldatan adamı üzmemek için terk etmemek mi?
Bence evlenin siz. Bu mantıkla bundan daha iyisini bulmanız imkansız gibi bir şey çünkü.
Herkes mutlu olacak diye bir şey yok, yani niye evlenmeyesiniz ki? Hemen evlenin.
Herkes doğru seçimler yapar mutlu bir evliliği olursa aile mahkemeleri ıssız kalır, neyse, evlenin boşanın ekonomiye can verin dkdkdkkd sanırım deliriyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…