Sana diyorum ki bu adam senden önce iki kere daha yüzük takmış ama ayrılmış. Diğerlerinin peşine takılmamış senin de takılmaz. Ama cevap vermiyosun. İyi evlen o zaman ne diyelim mutluluklarŞimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Ailem izin vermiyor deyeceksin o kadarŞimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Hangi kafa ?Allah aşkına sende hiç akıl yok mu?eski konularına baktım da nasıl bu kadar ezik olabiliyorsun?adam senden ayrılıp eski nisanlisiyla görüşmüş..olmamış sana dönmüş..onlardan da büyük ihtimal aldattığı için ayrıldı.....bu ne iradesizlik.ailen istememekte hakli..evlensen ne olacak? Tekrar aldatsin kabulum diyorsan evlen...birde kafam karışık yazmissin..neyin kafa karışıklığı bu?
Madem aklın neredeydi diyecek eski konulara takıldığını farkedince ki diyebilir çok da haksız sayılmaz bile isteye evet demişsiniz adama. O zaman direkt ailem istemiyor ikna edemedim. Hiç bir insan evladı ailemden önemli değil. Aşkımdan ölsem onları silemem. Sen yoluna ben yoluma. Diyeceksiniz.Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Ha ailenizi üzmek, sizi aldatan bir adamı üzmekten daha önemsiz yani sizin için??Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum.
Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Evlenir de adamın değişmediği gerçeği ile karşı karşıya kalırsanız, boşanmak istediğinizde aileniz sahip çıkmazsa onlara kızmayın. Sizi uyarıyorlar şimdiden, daha ne yapsınlar, zincire bağlayacak halleri yok?Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Cıks konu sahibi haklı. Aldatan kişi evlenmekle ödüllendirilmeli.Ailen haklı. Kızımı aldatan bir şerefsizi kesinlikle evime sokmam, gelirse de yüzüne tükürürüm anca.
Pastane yüzüğünden bi halt olmaz, çıkarır verirsin. Karnında bebe ile aldatılıp mırın kırın ettin diye dayak yersen nasıl boşanacaksın?Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Keşke ailen de faydalanabilse o yumuşak karnından. Cinsel çekim böyle bir şey sanırım.ne deseniz haklısınız gerçekten ben de hayret ediyorum önceki aklıma şimdi ayrılmak istediğimde duygu sömürüsü yapıyor benim yumuşak huyumdan faydalanmak istiyor
Ay karşı taraf üzülür diye kendi hayatını öldürmenin ne manası varMerhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Herkes doğru seçimler yapar mutlu bir evliliği olursa aile mahkemeleri ıssız kalır, neyse, evlenin boşanın ekonomiye can verin dkdkdkkd sanırım deliriyorum ben.Aldatan adamı üzmemek için terk etmemek mi?
Bence evlenin siz. Bu mantıkla bundan daha iyisini bulmanız imkansız gibi bir şey çünkü.
Herkes mutlu olacak diye bir şey yok, yani niye evlenmeyesiniz ki? Hemen evlenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?