Minnoş yorum yapmaz onlar, bizi fırçalarlar anca. Sanki psikoloğuz, psikolog olanın bile burda minnoş takılma zorunluluğu yok, sonuçta müşterileri değil. Kadın göz göre göre belaya gidiyor, olabilen olsun minnoş, benim minnoş olan yerlerim ağrıyor valla.Sonrada üyeler konu açanları lincliyor diye edebiyat yapılıyor ama bu konuya nasıl bir yorum yapılır normal bir şekilde? Minnoş yorum yazanlar gelio yazsın bir zahmet.
Aldatılmışsınız yahu hiç mi gurur, akıl fikir yürütme yok sizde?
Böyle biriyle evlenip kutlu olacağınızıi sanıyorsunuz?
Ayrılmaya korktuğuniz adam evlenince sizi döver kaçışı yok.
Allah'tan aileniz mantıklı insanlar.
Kaçıp evlenmeyi düşünecek kadar da değilsinizdir umarım yani inşallah.
Yav bir de daha ortada fol yok yumurta yok, liseli ergenler gibi yüzük takıyorlar. Ana babanın rızası yok, resmi bir durum hiç yok, ama yüzük takıyorsun elin kızına. Niye? Benim kızım taksa, çıkarttırırım valla. Hayırdır evladım, benden habersiz nişanlandın mı, damadı tanıyor muyuz derim.Pastane yüzüğünden bi halt olmaz, çıkarır verirsin. Karnında bebe ile aldatılıp mırın kırın ettin diye dayak yersen nasıl boşanacaksın?
Siteye üye olurken her türlü saçmalığa, mantıksız konulara minnoş yorum yazma şartı var da bizim haberimiz yok herhalde. İstediği yorumlar gelmeyen üyelere parmak sallıyor. Tek atar yapabildikleri yer yer burası tâbi.Minnoş yorum yapmaz onlar, bizi fırçalarlar anca. Sanki psikoloğuz, psikolog olanın bile burda minnoş takılma zorunluluğu yok, sonuçta müşterileri değil. Kadın göz göre göre belaya gidiyor, olabilen olsun minnoş, benim minnoş olan yerlerim ağrıyor valla.
Kendisini aldatan biricik sevgilisi üzülür ama yazık onaaa.Yav bir de daha ortada fol yok yumurta yok, liseli ergenler gibi yüzük takıyorlar. Ana babanın rızası yok, resmi bir durum hiç yok, ama yüzük takıyorsun elin kızına. Niye? Benim kızım taksa, çıkarttırırım valla. Hayırdır evladım, benden habersiz nişanlandın mı, damadı tanıyor muyuz derim.
Yani çıkarır verirsin yüzüğü, sanki evlilik bağı var arada, ne oluyorsa yüzüğü takınca. Gollum bu kadar bağlanmamıştır valla.
Ayrıca bırakmaz diye korkuyorum yazmış, polis diye de belirtmiş. Bezdik artık bu Ali kıran baş kesenlerden! Korktuğun birini sevmen imkansızdır, daha seviyorum diye sayıklıyor.
Olur mu canım yüzük bu boru muYav bir de daha ortada fol yok yumurta yok, liseli ergenler gibi yüzük takıyorlar. Ana babanın rızası yok, resmi bir durum hiç yok, ama yüzük takıyorsun elin kızına. Niye? Benim kızım taksa, çıkarttırırım valla. Hayırdır evladım, benden habersiz nişanlandın mı, damadı tanıyor muyuz derim.
Yani çıkarır verirsin yüzüğü, sanki evlilik bağı var arada, ne oluyorsa yüzüğü takınca. Gollum bu kadar bağlanmamıştır valla.
Ayrıca bırakmaz diye korkuyorum yazmış, polis diye de belirtmiş. Bezdik artık bu Ali kıran baş kesenlerden! Korktuğun birini sevmen imkansızdır, daha seviyorum diye sayıklıyor.
Gerçekten her şey gözünüze daha net görünmeye başlamış, ben ikna oldum.Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Stockholm sendromu, başka bir şey değil.Kendisini aldatan biricik sevgilisi üzülür ama yazık onaaa.
Adam kesin iyi sevişiyor. Ten uyumu. Cinsel çekim. Testosteron kokusu.Stockholm sendromu, başka bir şey değil.
Eşyaya bu kadar anlam yüklemek bir bizim millete has herhalde. Aaa boşuna mı yüzük taktık, ayrılmamalıyız. Niye? Taktığımız gibi çıkarabiliyoruz? Neticede protez bu yani, vücuda entegre değil?Olur mu canım yüzük bu boru mu
Valla katip, korkuyorum deyip, aynı cümle içinde polis diyorsa buradan esaslı bir korku hikayesi çıkarırım ben.Adam kesin iyi sevişiyor. Ten uyumu. Cinsel çekim. Testosteron kokusu.
Alın işte burayi da ikna edemeyeceğini anlayınca kaçmış konu sahibi evlenmeyin demeyin şu kızlara "amme hizmeti " yapıyor bu ablalar o adamlarla evleniyorlar gibi değilde "sahipleniyorlar" gibi düşünebilirsiniz Katip hanım . Bu sayede başka genç kizlarimix kurtuluyor ilk ikisi kaçmış zaten adamdan Allah'ın hakkı üçMinnoş yorum yapmaz onlar, bizi fırçalarlar anca. Sanki psikoloğuz, psikolog olanın bile burda minnoş takılma zorunluluğu yok, sonuçta müşterileri değil. Kadın göz göre göre belaya gidiyor, olabilen olsun minnoş, benim minnoş olan yerlerim ağrıyor valla.
Polis bi de. Tabi fit de oluyor bunlar mecburen. Yakışıklıdır da şimdi. Üniforma cazibesi diye bişey de var, ne kadar anlayamasam da.Valla katip, korkuyorum deyip, aynı cümle içinde polis diyorsa buradan esaslı bir korku hikayesi çıkarırım ben.
Silah altındaki sevgilinden niye korkarsın?
Şimdi korkuyosun ayrılmaya, ilerde evlendin adam seni aldatıyo ve ayrılmak istiyosun nasıl ayrılcan? Adam peşine düşecek o zaman hepten. Sende azıcık akıl varsa bu kişiden bir an önce yakanı kurtarmaya bak. Yok ben evlencem diyosan da başına gelecek her şeyi hakediyosun demektir. (Şiddet vs...) Sığınma evlerine düşmezsin inş. Burrda okuyoruz, polisle çıktım evden vs. Azıcık aç gözünü. Kendin diyosun korkuyorum ayrılmaya, sağı solu belli olmaz diye. Canını sokakta mı buldun??? Akıl fikir diliyorum sana da senin gibilere de...Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Ay öyle tabii canim. 9 yıllık evliyim alyans takmıyorum. Eşim de takmıyor. incilerimiz dökülmedi. Tek taş da istemedim. Dur bir dakika yoksa yoksa evliliğimiz geçersiz mi aman YarabbiEşyaya bu kadar anlam yüklemek bir bizim millete has herhalde. Aaa boşuna mı yüzük taktık, ayrılmamalıyız. Niye? Taktığımız gibi çıkarabiliyoruz? Neticede protez bu yani, vücuda entegre değil?
Sahiplenici erkek tutuşu diye bişey var, ayrı bi cazip geliyor. Sahibin olan biri senin üstünde her hakkı kendinde bulur ama, döver de aldatır da, tecavüz de eder, mecbur kal diye hamile de bırakır, üstüne kapıyı da kilitler, burnunun ucunu camdan çıkarsan mevzu da çıkarır. Böyle olunca da şaşırıyorlar, iyi mi?Alın işte burayi da ikna edemeyeceğini anlayınca kaçmış konu sahibi evlenmeyin demeyin şu kızlara "amme hizmeti " yapıyor bu ablalar o adamlarla evleniyorlar gibi değilde "sahipleniyorlar" gibi düşünebilirsiniz Katip hanım . Bu sayede başka genç kizlarimix kurtuluyor ilk ikisi kaçmış zaten adamdan Allah'ın hakkı üç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?