Evlilik teklifi ardından aileyi ikna edememek

Al işte bazı üyeler resmen gel bizi lincle diye konu açıyor sonra kabahatli biz oluyoruz

ne deseniz haklısınız gerçekten ben de hayret ediyorum önceki aklıma şimdi ayrılmak istediğimde duygu sömürüsü yapıyor benim yumuşak huyumdan faydalanmak istiyor
Evlen o zaman...ne kıymetli adammış bu..adam ahlaksız onun için evlenmezsin diye düşünüyorum ama adam güzel mi sevisiyor? Bunun için mi birakamiyorsun?yani başka seçenek kalmadi

Evlen o zaman...ne kıymetli adammış bu..adam ahlaksız onun için evlenmezsin diye düşünüyorum ama adam güzel mi sevisiyor? Bunun için mi birakamiyorsun?yani başka seçenek kalmadi
Güzel seviştiği kesin.

Tabi canım, seni aldatan adam için al karşına aileni. Görmesin gözün hiçbir şeyi. Affferim.

Herkes doğru seçimler yapar mutlu bir evliliği olursa aile mahkemeleri ıssız kalır, neyse, evlenin boşanın ekonomiye can verin dkdkdkkd sanırım deliriyorum ben.

Ekonomiye can veremeden evlenir konu sahibi.
Adamın ailesi baskı yapıyormuş.
Adam kaçalım demeye başlar yakında. "Ailene rest çek, gel evlenelim. Onlar da bir süre sonra kabul eder" der. Konu sahibi de sevgili sevdiceği üzülmesin diye kaçarak evlenir artık.

Yahu böyle şey olur mu adamın elle tutulur tek tarafı yok hala öyle böyle diyor.. vallahi böyle insanları tutup böyle sarsmak istiyorum .
Haklısınız diyen kimseyi linçleyemiyorum, içim elvermiyor.

gercekten cok sasırıyorum okuduklarıma

evlılıgı sız oyun sanıyorsunuz evlılıge kendınız hazır degılsınız o olgunluga erısememıssınız

bırde aldatan bırıyle evlenmek... kusura bakmayın daha fazla bırsey soylemek ıstemıyorum

1. Karşı taraf sizi aldatmışsa sizin hala onu üzerim diye düşünmeniz yanlış.

2.ailenizin karşı çıkma sebebi nedir? Evet bazı aileler damadım zengin olsun şöyle olsun böyle olsun diye bir hayal kurar ama karakteri iyi olsun ihmal eder. Ailenizin derdi bu mu? Yoksa bu adamın karakteri iyi değil kızımı üzer mi?

3. Evlilik basit bişey değil emin olmadığınız tek bir nokta varsa bence ayrılın. İleride çocuklarınız olunca vah ben naptın demek ve mutsuz bir ortamda çocuk yetiştirip topluma sorunlu bireyler kazandırmayın.

Bulmuşlar böyle saftiriği, kaçar mı kız? Bir an önce kaktıracaklar sorunlu oğullarını, koşa koşa kayın ailelik de yapmaya gelecekler. Safı buldun kaçırma, tuttun mu vur sırtına.

Sonrada üyeler konu açanları lincliyor diye edebiyat yapılıyor ama bu konuya nasıl bir yorum yapılır normal bir şekilde? Minnoş yorum yazanlar gelip yazsın bir zahmet.

Aldatılmışsınız yahu hiç mi gurur, akıl fikir yürütme yok sizde?
Böyle biriyle evlenip mutlu olacağınızıi sanıyorsunuz?
Ayrılmaya korktuğunuz adam evlenince sizi döver kaçışı yok.
Allah'tan aileniz mantıklı insanlar.
Kaçıp evlenmeyi düşünecek kadar da değilsinizdir umarım yani inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…