Evlilik teklifi ardından aileyi ikna edememek

Ailen başına gelebileceklerinin farkında olduğu icin karşı çıkıyor cokta haklılar bana kalırsa. Balık baştan kokar sizi aldatmış bir kere... Evlenipte buraya tekrar aldatıldığınızı gecinemediginizi yazmak istiyorsanız ailenize karşı çıkın ve evlenin denemesi bedava.

Gözüm seğirdi okurken yeminle.
"Buradaki üyeler mutsuz, seni de ayırmaya çalışıyorlar ki sen de mutsuz ol. Kıskançlıktan ve mutsuzluktan kinlerini buraya kusuyorlar, işsizler bir de. " Bunu unutmuşsunuz.
Ay evet şeyi de unutmuşum yuva kolay kurulmuyor. Bir de mantıklı şeyler yazan bir üyeyi hedef gösterip “zaten o üyenin kocasıyla arası kötü” eklemem lazım

Maazallah evlenemezsiniz falan sakın kaçırmayın bu bulunmaz hint kumaşını

Kendimden çok karşı tarafı düşünüyorum sanırım çok üzülürse ben de çok üzülürüm

aldatıldığında üzüldüğünden daha mı çok üzülürsün?
insanın kendine yaptığını kimse yapamıyor cidden.
bir kere aldatıp affedilen yine aldatır çünkü neden aldatmasın affediliyor üstüne evlenilmek isteniyor
elin adamına üzülmeye devam...

Karsi taraf beklemekten mi sıkılmış? Kiyamam.

Sizi aldatmış bir adamla evlenmeyeceksiniz değil mi?

Kucağında bebeğinle bin pişman olup ailene döneceğin günleri şimdiden tahmin edebiliyorum.

e
evlen yine aldatılırsın bulmuş senin gibi kızı tabi evlenmek ister

Konu sahibesi cano sende akıl var mı acep, neden sen, aldatan biriyle evlenmek istiyorsun? Neden yani? Daha yeni mezun olmuşsun, çalış paranı kacan ye, başka erkeklerle tanış bunu kendine niye yapıyorsun?
Konu sahibesi evlenip aldatılıp ayrılmak istiyor galiba

Ya da stokholm sendromuna yakalanmış başka açıklaması yok

Bence terapi al konu sahibi bu adama mecbur değilsin ayrıca sen ayrılsan öyle ölüp bitmez yani aldattığına göre bulur birini başkasını

Konu sahibesi cano sende akıl var mı acep, neden sen, aldatan biriyle evlenmek istiyorsun? Neden yani? Daha yeni mezun olmuşsun, çalış paranı kacan ye, başka erkeklerle tanış bunu kendine niye yapıyorsun?
Adam üzülürmüüüüş, ondan

Karsi tarafin baski yapmasi normal. Alismislar isteme olayina. Aldatirsa birakmayan birini bulmuslar sorunlu ogullari icin "bu az akilliyi kacirmiyalim" diyorlardir. Allah ailene sabir, sana da akil fikir versin canim. Lazim olacak cok

Ailene yazik. Buyut okut et, tam mezun olacak isine gucune baslar kendini kurtarir denildigi zamanlarda kendisini aldatan biriyle evlenmek istiyorum diye ciksin gelsin. Adam seni aldatmis sen evlilik yoluna girmissin, ayrilsam karsi taraf uzulur derdine dusmussun. Annen,baban,ilerde sen uzulecegine seni aldatan karsi taraf uzulsun bi zahmet acin gozunuzu kizlar. Vallahi hayret ediyorum insanlar kendilerini nasil yakiyor boyle diye. O adam siz evlenince aldatmicak mi saniyosun cidden merak ediyorum. Allah akil fikir versin.

Polis bi de. Tabi fit de oluyor bunlar mecburen. Yakışıklıdır da şimdi. Üniforma cazibesi diye bişey de var, ne kadar anlayamasam da.
Biz lisedeyken çevik kuvvet polislerin toplandığı bir yer vardı tam dershanemizin karşısında. Her gün genç yakışıklı, uzun boylu erkek kaynıyordu ortalık . Biz de onlara bakıp gülüşüyorduk o yaşta .

Karşı taraf çok üzülecek diye kendi hayatından vazgeçilmez. Hele yaptıklarını unutamıyorsan hayatta olmaz. Aptallık etme, boşanmak sevgiliden ayrılmaya benzemez. Yol yakınken bırak kurtul

Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Polis adam senin peşine takılırsa emniyet onun çarkına okur. Korktuğun şeye bak. İçine sinemeyen adamla aynı evde yaşamaya nasıl devam edeceksin? Çıldırdın mı sen. Arkadaşlar haklı, ailem istemiyor ben de ailemi haklı buldum. Bitti bu iş diyeceksin olup bitecek.

Tam narsist taktikleri

Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Bana masal anlatma Malena

Lütfen L Ü T F E N NNNN aileni dinle. Ya bu adam seni aldatmış dahası varmı, ne güzel evli değilsin çoluğun çocuğun yok, vur kıçına tekmeyi bak yoluna. Baştan zorlanırsın sonra “oh be iyiki iyiki ayrılmışım” dersin. Gencecik kızsın Önüne ne güzel kısmetler çıkar, seni üzmeyen aldatmayan…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…