Ay evet şeyi de unutmuşum yuva kolay kurulmuyor. Bir de mantıklı şeyler yazan bir üyeyi hedef gösterip “zaten o üyenin kocasıyla arası kötü” eklemem lazımGözüm seğirdi okurken yeminle.
"Buradaki üyeler mutsuz, seni de ayırmaya çalışıyorlar ki sen de mutsuz ol. Kıskançlıktan ve mutsuzluktan kinlerini buraya kusuyorlar, işsizler bir de. " Bunu unutmuşsunuz.
Maazallah evlenemezsiniz falan sakın kaçırmayın bu bulunmaz hint kumaşınıMerhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Kendimden çok karşı tarafı düşünüyorum sanırım çok üzülürse ben de çok üzülürüm
Karsi taraf beklemekten mi sıkılmış? Kiyamam.Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Kendimden çok karşı tarafı düşünüyorum sanırım çok üzülürse ben de çok üzülürüm
Sizi aldatmış bir adamla evlenmeyeceksiniz değil mi?Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
evlen yine aldatılırsın bulmuş senin gibi kızı tabi evlenmek isterMerhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Konu sahibesi evlenip aldatılıp ayrılmak istiyor galibaKonu sahibesi cano sende akıl var mı acep, neden sen, aldatan biriyle evlenmek istiyorsun? Neden yani? Daha yeni mezun olmuşsun, çalış paranı kacan ye, başka erkeklerle tanış bunu kendine niye yapıyorsun?
Adam üzülürmüüüüş, ondanKonu sahibesi cano sende akıl var mı acep, neden sen, aldatan biriyle evlenmek istiyorsun? Neden yani? Daha yeni mezun olmuşsun, çalış paranı kacan ye, başka erkeklerle tanış bunu kendine niye yapıyorsun?
Biz lisedeyken çevik kuvvet polislerin toplandığı bir yer vardı tam dershanemizin karşısında. Her gün genç yakışıklı, uzun boylu erkek kaynıyordu ortalıkPolis bi de. Tabi fit de oluyor bunlar mecburen. Yakışıklıdır da şimdi. Üniforma cazibesi diye bişey de var, ne kadar anlayamasam da.
Karşı taraf çok üzülecek diye kendi hayatından vazgeçilmez. Hele yaptıklarını unutamıyorsan hayatta olmaz. Aptallık etme, boşanmak sevgiliden ayrılmaya benzemez. Yol yakınken bırak kurtulMerhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Polis adam senin peşine takılırsa emniyet onun çarkına okur. Korktuğun şeye bak. İçine sinemeyen adamla aynı evde yaşamaya nasıl devam edeceksin? Çıldırdın mı sen. Arkadaşlar haklı, ailem istemiyor ben de ailemi haklı buldum. Bitti bu iş diyeceksin olup bitecek.Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Tam narsist taktikleriEkonomiye can veremeden evlenir konu sahibi.
Adamın ailesi baskı yapıyormuş.
Adam kaçalım demeye başlar yakında. "Ailene rest çek, gel evlenelim. Onlar da bir süre sonra kabul eder" der. Konu sahibi de sevgili sevdiceği üzülmesin diye kaçarak evlenir artık.
Bana masal anlatma MalenaŞimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?