Valla benim hayatımdan esaslı bir manyak geldi geçti. Sevgilim değil sapığımdı gerçi. Bu bulaşık heriften kurtulduktan birkaç sene sonra duydum ki asker yapmışlar bu kaçığı. Gördüm fotoğraflarını falan da. Gram etkilenmedim. Aynı sapık, sadece kabuğu değişmiş. Beni iki yıl boyunca takip eden bir ruh hastasından başka bir şey göremedim. Böyle birinin asker olabilmesi de ayrı ürkütücü. Allah göstermesin de kimin başını yakacak acaba diye düşündüm ne yalan söyleyeyim. Beni iki yıl takip eden, bir sonraki kurbanına neler yapmaz? Çeker vurur herhalde bu sefer, hazır silahı da var.Polis bi de. Tabi fit de oluyor bunlar mecburen. Yakışıklıdır da şimdi. Üniforma cazibesi diye bişey de var, ne kadar anlayamasam da.
Yarın sarrafa gidip hemen alın bence. Yüzüksüz yüzüksüz dolaşılmaz canım.Ay öyle tabii canim. 9 yıllık evliyim alyans takmıyorum. Eşim de takmıyor. incilerimiz dökülmedi. Tek taş da istemedim. Dur bir dakika yoksa yoksa evliliğimiz geçersiz mi aman Yarabbi
Ya bu şekilde düşündüğün adamla ne cesaret evleneceksin?Şimdi bırakırsam aklın nerdeydi yüzük taktık o kadar bunun sonu böyle bitemez demeye başladı peşime takılır diye de çok korkuyorum sağı solu hiç belli olmuyor kendisinin ayrıca polis
Canımız ırzımız bunlara emanet, şaka gibi. Askerliğin bir ağırlığı vardı eskiden, hayatta hiçbir b.k beceremeyeni asker yapmaya başladılar artık malesef.Valla benim hayatımdan esaslı bir manyak geldi geçti. Sevgilim değil sapığımdı gerçi. Bu bulaşık heriften kurtulduktan birkaç sene sonra duydum ki asker yapmışlar bu kaçığı. Gördüm fotoğraflarını falan da. Gram etkilenmedim. Aynı sapık, sadece kabuğu değişmiş. Beni iki yıl boyunca takip eden bir ruh hastasından başka bir şey göremedim. Böyle birinin asker olabilmesi de ayrı ürkütücü. Allah göstermesin de kimin başını yakacak acaba diye düşündüm ne yalan söyleyeyim. Beni iki yıl takip eden, bir sonraki kurbanına neler yapmaz? Çeker vurur herhalde bu sefer, hazır silahı da var.
Her parmağıma bir tane almam lazım başka türlü kurtulamamam bu yüzüksüzlüktenYarın sarrafa gidip hemen alın bence. Yüzüksüz yüzüksüz dolaşılmaz canım.
Yok ya şaşırmıyorlar bence toplum üzerinde baskı kurmasin diye yalandan şaşırmış gibi yapıyorlar . Psikolojik olarak insanlar ezik karakterli birini görünce saldırma iç güdüsü gelistiririmis onlar da bunu engellemek için evlenmeden önce böyle değildi diyorlar . Bazı insanlar da bu hayatta sizlanmak için varlar Katip naparsin . Ama sevidigi adam polismis ve tehtid ediyormuş şimdi o adamla evlenmek zorundaSahiplenici erkek tutuşu diye bişey var, ayrı bi cazip geliyor. Sahibin olan biri senin üstünde her hakkı kendinde bulur ama, döver de aldatır da, tecavüz de eder, mecbur kal diye hamile de bırakır, üstüne kapıyı da kilitler, burnunun ucunu camdan çıkarsan mevzu da çıkarır. Böyle olunca da şaşırıyorlar, iyi mi?
Valla Katip, işsiz güçsüz serserinin tekiydi. Liseliyken takmıştı bana. Benden birkaç yaş da büyüktü. Millet üniversiteye gidiyordu, bu da kendinden yaşça küçük kızların peşinde dolanıyordu. Kurban olarak beni seçmişti işte. Anla artık sen gerisini.Canımız ırzımız bunlara emanet, şaka gibi. Askerliğin bir ağırlığı vardı eskiden, hayatta hiçbir b.k beceremeyeni asker yapmaya başladılar artık malesef.
Evet ama küçük adımlarla başlamalıyız. Yoksa doz aşımı olur. Önce bir adet alyans alın derim. Bünyeniz alıştıkça, tektaş, baget, beştaş falan sırayla gidersiniz.Her parmağıma bir tane almam lazım başka türlü kurtulamamam bu yüzüksüzlükten
Sonrada üyeler konu açanları lincliyor diye edebiyat yapılıyor ama bu konuya nasıl bir yorum yapılır normal bir şekilde? Minnoş yorum yazanlar gelip yazsın bir zahmet.
Ben 2.yi doğurduktan sonra barnaaaamaaa olmadı. Şimdi oluyo bu sefer de alıştım ben daralıyorum. Üstelik amacından bağımsız yüzük takmayı çok severim.Yarın sarrafa gidip hemen alın bence. Yüzüksüz yüzüksüz dolaşılmaz canım.
Aldatan biriyle neden evlenmeye çalışıyorsunuzMerhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Sanki zorla belanı arıyorsun !!!Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.
Ayy ben de hiç takamıyorum. fakir olduğum için gidip kuyumcuya gidip parmağıma göre yaptıramıyorum. Benim eller ve bilekler aşırı ufak. Bijuteriler de bana olmuyor.Ben 2.yi doğurduktan sonra barnaaaamaaa olmadı. Şimdi oluyo bu sefer de alıştım ben daralıyorum. Üstelik amacından bağımsız yüzük takmayı çok severim.
Üniversitede başladığım sonrasında devam eden 4 yıllık ilişkimi, çok sevdiğim ve karşı tarafın üzülecegini bildiğim halde bitirmiştim. Ağlaya ağlaya hem de. Neden? Çünkü evliliğimin sağlıklı olmayacağını, ileride daha büyük sorunlar yaşayacağımı az buçuk kestirdiğim için bitirdim. Peşimi uzun süre de bırakmadı, memleketime kadar gelip ailene olur olmadık şeyler anlatır seni kendime mecbur bırakırım dedi, günlerce otogarda yattı kalktı yine dönmedim. Kuyruğunu kıstırıp çekip gitti bir daha da ne aradı ne sordu. Ara ara aklıma geliyor ya o evliliği yapmış olsaydım şimdi ne halde olurdum diye. Hayatımda verdiğim en doğru kararlardan birisiydi. Mantığın ve kalbin arasında çok fazla gitgel yaşıyorsan, uykuların kaçıyor iç sesin hiç susmuyorsa bil ki mantığın ne söylüyorsa o doğrudur. Ki sizde alenen yaşanan, gözünüze gözünüze sokulan yanlışlar varken, bile isteye göz göre göre kendini yakmak neden? Net ve kararlı olun. Bitti. Bu kadar. Aldatan bir insanla devam ederek zaten hata etmişsiniz bundan sonrasında en azından kendi değerinizi bilin.Kendimden çok karşı tarafı düşünüyorum sanırım çok üzülürse ben de çok üzülürüm
Niye delimisin divane misin acaba. Kaçip kurulacağına hala daha o üzülür bu üzülür. Sanane kim uzulurse üzülsün bas git kuzumKendimden çok karşı tarafı düşünüyorum sanırım çok üzülürse ben de çok üzülürüm
Gözüm seğirdi okurken yeminle.Ay kurban olsun sana dur hemen yazıyorum
Hiii kuzummmmsakın bak sakın sevdiginden vazgeçmeeee seni sevmese teklif etmez de mi hemen de MUCİZENİ alırsın kucağına inşallah Annen baban da çocugu görünce yumuşarrr önemli olan sevmek kuzummmm bak benimki de inan ki döverdi hakaret ederdi 2si eskortla olmak üzere 9 kere aldatmasını yakaladım ama onlarla eylendi benlen evlendiiiiii böyle kıskançççç tırnağın olmayacak kadınlar için sakın erkeğinden vazgeçme sakınnnnnn ben şu an mutluyum şükür mucizemi bekliyorummmm. Sen de sevgisine güveniyosan karart gözünü evlen kuzummmmm annen baban ne derse desinnnnnnn
Minyon yapılıysanız normal. Ben kocaman kadınım ama kemik yapım cüsseme göre ince parmak numaram 10 11Ayy ben de hiç takamıyorum. akir olduğum için gidip kuyumcuya parmağıma göre yaptıramıyorum. Benim eller ve bilekler aşırı ufak. Bijuteriler de bana olmuyor.Geçen bir heves bileklik sipariş verdim internetten, bir geldi ki iki kolum girer. En ufağıydı sözde. Yüzükte de durum aynı maalesef.
Kendimden çok karşı tarafı düşünüyorum sanırım çok üzülürse ben de çok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?