Evlilik teklifiiiii :) <3

hayallperestt

Kimse %100 masum değildir..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.742
34
113
33
Son düzenleme:

burası bir derdim var bölümü. bu dert mi??? "ah çok mutluyum sizi gidi mutsuzlar zavallılar hahaha" durumu mu???

allah tamamına erdirsin süperrr gercekten darısı başımıza :)) peki ne zamandır birliktesinizzz kaç yaşında tanıştnz cok merak ettim :)))

burası bir derdim var bölümü. bu dert mi??? "ah çok mutluyum sizi gidi mutsuzlar zavallılar hahaha" durumu mu???

Birincisi neden buraya açtığımın açıklamasını yaptım evet burası çok okunuyor
ikincisi daha 10 gün önce bende buraya konu açtım herkesin derdi vardır
Siz hep böyle herşeye muhalefet mi olursunuz ?

allah tamamına erdirsin süperrr gercekten darısı başımıza :)) peki ne zamandır birliktesinizzz kaç yaşında tanıştnz cok merak ettim :)))

Çok teşekkür ederim, 5.5 yıldır beraberiz ben 17 yaşındaydım nişanlım 18 yaşındaydı tanıştığımızda :) 32 gün sonra kısmetse düğün :)

Allah daim etsin mutlulugunuz hic bozulmasin canim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim de ben onu yapamadım şimdi yapabiliyor muyum düzeltebilir miyim ??

verdiğin link facebook hesabı olduğundan çıkar.

sen ilk mesajını sil sonra videoyu mesaja ekle ancak böyle olur sanırım :))

gerçi alıntı yapan arkadaşların mesajında da var bilemedim şimdi..

Son düzenleme:

Allah tamamına erdirsin de sadece meraktan soruyorum evet burası daha çok okunuyor da yani öyle olunca ne oluyor? Hani cevabını çok merak ettiğin bir soru vardır (misal bir filmin adı) ve bdv daha çok okunuyor diye buraya sorarsın, bdv ile ilgili değildir ama cevabını da hemen bulurlar. Bu konunun amacını ben de anlayamadım.

Teşekkür ederim. Paylaşıp yorum almak istedim hepsi bu. Bu kadar büyütülecek bir konu olmadığını düşünüyorum

Teşekkür ederim. Paylaşıp yorum almak istedim hepsi bu. Bu kadar büyütülecek bir konu olmadığını düşünüyorum

Allah Mesut etsin ama bence
Bunda yorumlanacak bişey yok sanırım paylaşıp mutlu olmak istedin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…