- Konu Sahibi tatli_solucan
-
Merhaba kızlar. Evlilik teklifiniz nasıldı? Benimki şöyle gerçekleşti; her zamanki gibi buluşmuştuk. Kafamda evlilik teklifi alacağıma dair en ufak bir fikir bile yoktu. Akşamdı sahilde çimlerin üzerinde oturuyorduk eşim telefondan şarkı çalıyordu. Birkaç şarkı sonra bizim şarkımız çaldı ve telefonuma bir mesaj geldi :) Mesajda onun beni ne kadar sevdiği benimle ilgili hayalleri onun hayatını nasıl değiştirdiğim vardı mesajın en sonunda da benimle evlenir misin yazıyordu :) ben ona baktım o da bana baktı. O an için o da heyecandan daldı herhalde :) başını ne diyosun der gibi salladı '' bi de senin ağzından duysam '' dedim :) o da söyledi ve ben ''eveeeet '' diye boynuna atladım :))) Hayatımın en güzel ve özel anlarından biriydi :)))
ben henüz nişanlıyım kızlar ama evlilik teklifi videomu sizlerle paylaşmak istedim,hayatımın en güzel anıydı..
benim hergün işten çıktığımda servise gitmek için geçtiğim bir pasaj var bir gün yine arkadaşımla iş çıkışı geçiyorduk ki pasajda kocaman bir ekran var,arkadaşım dediki ekranda adın yazıyor bi baktım aaaaaaa evet
yorumu size bırakıyorum canlarım Evlilik Teklifi / Marriage Proposal - Dilara&Çağlar - YouTube
waawwww harika olmuş cnm, Allah tamamına erdirsin...
beyazın ne işi var orda, nişanlının arkadaşı falan mı....
Okulda öylece otururken rujumu çıkarıp sürüyordum ki elinde çiçekle bir çocuk girdi içeriye.
İsmimi söyledi ama ben hiç üstüme alınmadan ruj sürmeye devam
Sonra kartı okudum güzel bir şiir vardı kendi yazısıyla.. "Arkaya bak " yazıyor ben de saf saf arkama baktım meğer kartın arkasında "BENİMLE EVLENİR MİSİN" yazıyorÇok hoşuma gitmişti beklemiyordum hiç
teşekkür ederimm canım benimmmm
yok tatlım öyle yakınen arkadaşı değil,spor salonundan tanıdığı hihiihihi :)))
ama çok güzel düşünmüş nişanlın, sen şok şok şok tabi, tahmin edebiliyorum
çok da yakışmışsınız birbirinize... mutluluğunuz daim olsun....
ayyyy canım benim yaaaa çokkk mutlu oldum şimdi sen böyle deyince
şokk olmaz mıyımm heyecandan kutudaki yüzüğü kapmışım farkında değilim hihiihihihi :)))
ben henüz nişanlıyım kızlar ama evlilik teklifi videomu sizlerle paylaşmak istedim,hayatımın en güzel anıydı..
benim hergün işten çıktığımda servise gitmek için geçtiğim bir pasaj var bir gün yine arkadaşımla iş çıkışı geçiyorduk ki pasajda kocaman bir ekran var,arkadaşım dediki ekranda adın yazıyor bi baktım aaaaaaa evet
yorumu size bırakıyorum canlarım Evlilik Teklifi / Marriage Proposal - Dilara&Çağlar - YouTube
hiç evlilik teklifi almadımmm
ve en büyük hayalim
sanırım hiçde almayacağım
Okulda öylece otururken rujumu çıkarıp sürüyordum ki elinde çiçekle bir çocuk girdi içeriye.
İsmimi söyledi ama ben hiç üstüme alınmadan ruj sürmeye devam
Sonra kartı okudum güzel bir şiir vardı kendi yazısıyla.. "Arkaya bak " yazıyor ben de saf saf arkama baktım meğer kartın arkasında "BENİMLE EVLENİR MİSİN" yazıyorÇok hoşuma gitmişti beklemiyordum hiç
mrb kızlar ay videoyu izledim dayanamadım yazim dedim allah mutluluğunuzu daim etsin...Çok ince düşünmüş gerçekten...
benim ki azcık sürpriz özürlü yolda yürürken teklif etmişti..Yanyana yürüyoruz ee nereye kadar böle gezicez evlenelim madem demişti bende oha demiştim :)) benimki de farklı bi şoktu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?