Evlilik teklifiniz ? :)

ımmm eşim askerdi.ve biz enson 4 sene önce görüşmüştük.ayrıydık yani.arkadaşca bulustuk o izindeyken.bir cafeye gittik..sonra garson geldı bana cıcegı uzattıı üstünde benımle evlenırmısın yazıyordu..bende kabul ettım...evlendık..ilk askımdı son oldu..

bizimki çocukluk askı gibi oldu. aramızda bişey yoktu ama onun ailesi beni gelinim diye severdi biz yanyana gelince hemen dedikodu olurdu falan böyle böyle soktular aklımıza :)
Cıkmaya basladıgımızda evleniceğimiz gün gibi ortadaydı yani :)
O yüzden öyle özel bi teklif olmadı yani ama içimde kaldığını bildiği için güller göndermişti birgün iş yerime benimle evlenir misin yazıyordu :) ben ondan bunu bile beklemezd,im ya :)

ilk çıkmaya başladığımız zamanlardı yaklaşık 2 3 ay olmustu parkta oturuyorduk derseneden kaçmıştım bı 5 dk olsada görüşelim diye otururken kulagıma fısıldadı benımle evlenırmısın diye şasırdım

ne evlenmesı daha kaç yaşindayım saçmalama falan demıştım oda içimden geldi söyledim kızmana gerek yok demişti...

3 sene sonra gerçekten evlendık hemde sormasına fırsat bile vermeden:)

mesaj attı noluurr benimle evlen diye :)
bende romantik bir evlenme teklifi etmezsen kabul etmem demiştim ama bizim görüştüğümüzü aileler duyunca direk isteme söz nişan falan sırayla gitti.
bizim evlilik teklifi de bir mesajdan ibaret kaldı.

mesaj attı noluurr benimle evlen diye :)
bende romantik bir evlenme teklifi etmezsen kabul etmem demiştim ama bizim görüştüğümüzü aileler duyunca direk isteme söz nişan falan sırayla gitti.
bizim evlilik teklifi de bir mesajdan ibaret kaldı.

Onuda bulamayan var üzülme :)

bizimde hep mesajlardaydı.bende fazla birşey değil ama romantik olmasını beklemiştim ki aslında boş iş bunlar hep yabancı fimlerin dizilerin doldurmacası o yüzden zaten bu hayal kırıklıkları. :D

14,02,2013 te sevgililer gününde görüşelim dedi hazırlan hazırlan dedm ne hazırlanıcam ya zaten tartışmalıydık.normal giyindim indim aşağı arabada bekliyodu direk bindim bende .bi baktım arabanın içi balon dolu.büyükçe bir gül buketi (ki bu zamana kadar bana çiçek almamıştı pek bir ayrılacağımız zaman almıştı :D ) konuştuk ettik yüzüğü çıkardı.şaşırmadım.şaşırmış gibide yapmadım :D mutlu oldum zaten biliyodum bu yolda gittiğimizi.ama evlilik teklifi almış gibi hissetmiyorum.neden çünkü filmlerde gördüğümüz gibi şaşırtıcı şaaşalı değil :D:19:

yaklaşık 1 yıl beraberliğin sonunda geçen eylül ayında doğum günümden 1 gün önce yakın bir akrabamın düğününe gittik.. bizim minnoşta başbaşa yemek yiyip tango dinleyebileceğimiz bir yer ayarlamış.. almış yüzüğüde cebine koymuş o düğünden erken kaçarızda gideriz diye.. benim birşeyden haberim yok tabi.. neyse o lanet olası düğünden çıkamadık birtürlü.. annemleri eve bırak falan derken gece oldumu 11:)) tabi tüm organizasyon iptal.. sonra yolda ben acıktım dedi.. ayy dedim başım şişmiş zaten eve gidince yeriz.. devamlı şuraya gidelim bura ya gidelim hiç uyanmadım mevzuya.. meğer maksadı taaa 97 yılında taksimde tanıştığımız ( çocukluk arkadaşım :)) bir barın önüne bari götüreyim bir anlamı olsun yemeğe kandıramadık orda teklif edeyim diye düşünmüş.. neyse benim keçi inadım tutmuş eve gidelim allah eve gidelim başım ağrıyo diye .. kırdık direksiyonu eve doğru balattan geçerken Alllaaahh işkembee diye haykırdım.. dur dedim çek işkembeciye.. ahahah anlayacağınız sarımsağın sirkenin dibine vurdum o akşam.. sonra eve geldik.. saat 12 yi geçti dedi doğum günümü kutladı hediyemi verdi.. boyner den back-up üyeliği yaptırmış.. dur birde asıl hediyeni vereyim dedi yüzüğü çıkarttı.. ağzımda sarımsak kokusu bir sarıldım ağladım tabi.. beraber yaşlanalım dedi.. yıllandırdığım bir şarap vardı evde.. onu açtım..ben içtim bnen ağladım :)) alkol almazda.. nişandı mişandı derken 7 ay geçti evleniyoruz.. 25 gün kaldı düğüne :))) Allah herkese boncuğum gibi bir eş nasip etsin..

Biz tanıştıktan 10 gün sonra evlilik teklifini aldım. Ben senden hoşlanıyorum diyerek sevgili olmak ister diye düşünüyordum. Ama o direk evlen benimle, evlilik yolunda benimle var mısın dedi :) ben kitlendim o an ama birden evet cevabı çıktı ağzımdan. İçten içe pek ciddiye almamıştım ama tekliften 3 ay sonra nişan oldu. 5 ay sonra da evlendik

kız kulesinde kahvaltıya götürdü benı bır hazıran günü,bişeyler ayarlamaya calıştıgı bellı sürekli garsonlarla kaş göz hareketlerı falan
kahvaltıdan sonra terasına cıktık,önce diz çöktü elimi tuttu gözünden akan yaşlar eşliğinde daha önce planlandıgı bellı süslü cümlelerını sarfedıp benımle evlenırmısın dedi,ben evet deyınce tüm teras alkışş,çığlık falan güzeldi yanı:)netice evliyiz:)

Back
X