- 29 Temmuz 2022
- 12
- 8
- 1
- 41
- Konu Sahibi KararsizCalimero
-
Demek ki onunla ilgili içinizdeki bütün güzel duyguları ve anıları unutturdu size..Merhaba hanımlar. Evliliğimdeki sorunlar nedeniyle bir terapi sürecine girdim ve terapist bana bir soru sordu ve ben buna verecek bir cevabım bulamadım. Eşinizden ayrılsanız neyin özlemini çekersiniz dedi. O kadar uzun zamandır problemlerle baş etmeye calısıyorum ki aklıma olumlu birşey gelmedi. Sanırım sadece oğlumla oynarlarken onları izlemek ve yanlız olmadığımı bilmek gibi şeyler geldi aklıma. Ve ben merak ettim normal evliliklere sahip olanlar acaba neleri sıralardı??
Aynen böyle oldu sanırımAklına gelmiyorsa zorlamayacaksin.
Bizim orneklerimiz kafanı karıştırmaktan öteye gidemeyecek.
Belki bir kaç olumlu hareketi de vardır aklına gelmeyen.
Ancak onlarıda olumsuz tavirlariyla silip unutturmus zaten sana..
Bu işler böyledir ; yanlış çok olursa doğruları götürür.
Evet çok problemler yaşadım ve yanımda değildiDemek ki onunla ilgili içinizdeki bütün güzel duyguları ve anıları unutturdu size..
Aynen böyle oldu ve ben de tamamen haksızlık etmek de istemiyorum bu yüzden yazdıklarınız bana hatırlatma olabilir diye açtım konuyu. Yorum yapan katkı sunan herkese teşekkür ederim.Bence yakın zamanda üst üste sıkıntı yaşadıysanız böyle hissetmeniz normal. İlk önce insan yakın zamanda yaşadıklarını hatırlıyor. Eski güzel anlar veya sevdiğiniz huyları aklınıza gelmiyor.
Normal evliliğin olsa eşinin sana bakışları,davranışları , hep yanında olması , sarılması gelir.. Gerçek sevgisi gelir. Eğer sahtelik varsa bunlar zaten yoktur. Mutlu an diye bir şey yoktur. Çünkü mutluluk sadece gezip tozmak ya da çocuğuna babalık yapması değildir.Merhaba hanımlar. Evliliğimdeki sorunlar nedeniyle bir terapi sürecine girdim ve terapist bana bir soru sordu ve ben buna verecek bir cevabım bulamadım. Eşinizden ayrılsanız neyin özlemini çekersiniz dedi. O kadar uzun zamandır problemlerle baş etmeye calısıyorum ki aklıma olumlu birşey gelmedi. Sanırım sadece oğlumla oynarlarken onları izlemek ve yanlız olmadığımı bilmek gibi şeyler geldi aklıma. Ve ben merak ettim normal evliliklere sahip olanlar acaba neleri sıralardı??
Yeni mi evlisinKokusunu, bana sarılmasını, parmak boğumlarımı tek tek öpmesini, her kapıdan çıkışında seni çok seviyorum deyişini ya da namaz sonrası kucağıma yatıp gözlerini gözlerime dikip seni çok seviyorum, çok aşığım demesini, ilk burnumun ucunu sonra dudağımı öpmesini, sevişirken yaptıkları ( çok detay vermek istemedim).
Yolda falan giderken trafiğe yakın kısma kendisinin geçmesi ya da rögar kapakları üstünden beni geçirmemesini bu ve yüzlercesini sayabilirim.
Rabbim herkese sevip sevileceği evlilikler nasip etsin.
Umarım bu süreç evliliğiniz için çok güzel ilerler.
Bu bir sarsma sorusu. Ne için ayrılmayı erteliyorsun alsında?Merhaba hanımlar. Evliliğimdeki sorunlar nedeniyle bir terapi sürecine girdim ve terapist bana bir soru sordu ve ben buna verecek bir cevabım bulamadım. Eşinizden ayrılsanız neyin özlemini çekersiniz dedi. O kadar uzun zamandır problemlerle baş etmeye calısıyorum ki aklıma olumlu birşey gelmedi. Sanırım sadece oğlumla oynarlarken onları izlemek ve yanlız olmadığımı bilmek gibi şeyler geldi aklıma. Ve ben merak ettim normal evliliklere sahip olanlar acaba neleri sıralardı??
Terapi bir mucize değil.Terapinin faydasını net bir şekilde hissettiniz mi?
Yabancı bir insana dertlerimi anlatmak bana çok garip geliyor ama şu dönem terapiste ihtiyacımız var yoksa boşanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?