cnm allah yardımcın olsun oncelıkle.hesapları elıne alabılmen de buyu basardır.en azından bır baslangıç.arkadasın dedıgı gıbı bence bır psıkologa gıdın oncelıkle.allah kolaylık versın.esının aılesıede cok kızdım.sankı esınız yolunacak kaz gıbı bakıyorlar.umarım en kısa zamanda sorununuz duzelır.sevgılerımle...çok teşekkür ederim. işyerindeyim! ödüm kopuyor biri telefon açacak, odama gelecek diye, çok doluyum! çok mutlu etttiniz dinleyerek yazarak.
ne demek canım. burda bazen hepimiz içinde bulunduğumuz durumdan rahatsızlık duyup paylaşıyoruz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. şayet bi faydamız olduysa ne mutlu bizea.s.çok teşekkür ederim. işyerindeyim! ödüm kopuyor biri telefon açacak, odama gelecek diye, çok doluyum! çok mutlu etttiniz dinleyerek yazarak.
valla aklımdan ilk geçen özellikle kocanızın ÜST DÜZEY YÖNETıCı olarak çalıştığı firmaya acımak oldu. ayrıca sizi de tebrik etmek lazım 3 sene boyunca bi evin maddi durumuna el atayım dememişsiniz. eşiniz belki de kredi kartının şifresini v.s herşeyini verdi ailesine onlarda başta 7000 olan borcu ödemediler tabiiki ve faizde bine bine bu hale geldi eşinizde sağan soldan borçla borcu kapatmaya çalıştı. 3 sene önce o büyük kavgalarınızda işi ele almanız lazımdı. iş işten geçmiş. 6.500 tl ile geçinemiyoruz demeniz de ayrıca gayet abes. beceriksizlik ve doyumsuzluk var heralde siz de. insanlar ne halde siz 6.500 tl ile geçinemiyorum diyosunuz. bi de sizin için üzülücem öyle mi?? kusura bakmayın
Bu yorumun konu sahibine ne faydası var ? Onu daha da üzmekten başka neye yarar? O kimseye benim için üzülün dememiş. Siz de üzülmeme hakkınızı kullanabilirsiniz pek tabii. Kendisi de diyor, 6500 lira gelir varken pazara gidiyorum halen artırmak için diyor. Kadıncağız demiş zaten kimseye anlatamayacagım için size anlatıyorum diye, kendisi de normal görmüyor olan biteni .Eşim görgüsüz, rezidanslara bakıyor diyor. O da memnun olmadığı için evliliği bitme noktasına gelmiş. Çok ayıp bence bu yaptığınız.lmaz: Burada "bir derdim var" diyen insanları ağlatmak için değil, bi faydam dokunsun diye dokunun klavyenin tuşlarına lütfen !
sizi hiç ilgilendirmez benim yazdıklarım. herkez biribirinin aynı düşünecek diye bi kaide yok. aklı başında üst düzey yöneticiyim diyen bi insana ah canım vah canım diyecek halim yok. benim ona zaten bi faydam olamaz. çalışacaklar o paraları ödeyecekler. benim ayıbım beni ilgilendirir sizi değil. herkez gibi bu arkadaşa vah canım cicim diyemicem, dövünüp ağlanacak ve 6500 lira kazanmayan daha vahim durumda insanlar var.
sizi hiç ilgilendirmez benim yazdıklarım. herkez biribirinin aynı düşünecek diye bi kaide yok. aklı başında üst düzey yöneticiyim diyen bi insana ah canım vah canım diyecek halim yok. benim ona zaten bi faydam olamaz. çalışacaklar o paraları ödeyecekler. benim ayıbım beni ilgilendirir sizi değil. herkez gibi bu arkadaşa vah canım cicim diyemicem, dövünüp ağlanacak ve 6500 lira kazanmayan daha vahim durumda insanlar var.
insanlar ne garip. herkese açık bir forumda yardım istemekte kabahat olmuş :umursamaz:
kendisi bana acıyın demiyor farkındayım ben de bunu ama nedir yani 6500lira gelirim var ama inanmazsın pazardan alışveriş ediyorum demek nedir. vurgu yaptığı nokta üst düzey yönetici olması hem eşinin hem kendisinin, açıkçası ben de ee be kardeşim aklın nerdeydi cahil de değilsinki derim. ben de kendi fikrimi söyleyebilirim. arkadaş da açsaymış bir başlık arkadaşlar zor durumdayım evlilik terapisti önerebilir misiniz deseymiş sadece. ama kendisi yorum yaptıracak detayları vermiş ben de dahil burdaki herkezi konumundan aylık gelirlerinden ve kocasının ne kadar görmemiş olduğu ile ilgili bilgilendirmiş. ben arkadaşa üzülmedim yorum yapmam da yasak değil yaptım da. o kocayla da bu sorun aylık 15.000tl kazansalarda çözülmez bence. direkt gerçekleri söleyince hemen sen karışma sus v.s demek de çok olgunca gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?