- Konu Sahibi hazel_3500
-
peki durumunuz düzeldi mi neden bir arayış içine girmedin ki.
Terapist karşılıklı konuşabilmenizi sağlıyor ..bu arada yanlış anlaşılmalar , algılamalar tespit ediliyor...böylece her iki tarafta samimiyse bu konuda birbirlerini daha iyi anlamaları sağlanıyor..asabiyet biz dede var öfke patlamaları...belki bunun nedenlerini anlıyorsunuz karşılıklı buda size ilişki konusunda yardım ediyor...oturup konuşabilmenize yardımcı oluyor işte bir ölçüde...aileden öğrenilmiş yanlış şeylerin farkına varıyorsunuz...örneğin aynen annem gibiyim diyorsunuz aslında ne kadar yanlıştı bu yaptığı ben aynı davranıyorum gibi...çok gerekliyse ilaç desteğide alıp konuşmayı öğrenebilirsiniz ....ama istemek lazım...ve iyi bir terapist...
Malesef izmirde bildiğim kimse yok...evet seans başı ücret alıyorlar ve baya yüklü...bizimki özel bir yerdi birde 2009-2010 da gittik seansı 300 tl idi zorladı bizi...ama bu iştedede en iyisine gitmezsen zararı dokunur yarardan çok..helede işin içinde mutlaka terapiye kulp bulmak için uğraşacak bir erkek varsa...
bilgiler için teşekkür ederim canımm.izmirde oturuyorum tavsiye edebileceğiniz birileri varmı ve maliyeti nasıl oluyor.
bildiğim kadarıyla seans başına ücret alınıyor yani 1 saat için.eğer tedavi çok uzun sürerse yüklü olabiliyor değil mi
evliliğimizi düzeltelim derken bu seferde mali açıdan bozulmasın.
Arayışa girmedim çünkü eşim birine gittik kendimiz düzeltebiliriz onlara ihtiyacımız yok deyip vazgeçti ve aradan 1-2 hafta sonra da ayrı ev tuttu..Olan bu. Ama fırsatın varsa iyi bir terapiste gitmenizi öneririm. Ben şuan bi psikologa gidiyorum keşke diyorum keşke eşimle zamanında ona gidebilseydik belki başka türlü olurdu belki de olmazdı bilemiyorum.
Canım psikolog yardımı dokunuyor mu
Bende düşünüyorum da bi yararını görebilir miyim
En azından sinirimi,stresimi alsın yeter
Çok sıkıldım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?