evlilik terapistine gitmeden olmayacak bu is

İlk önce acı gerçekle yuzlesin evet hayaliniz farklıydı ama eşinizin ailesi sizi sevmiyor, sizinle ilgilenmiyor.ben de evlenirken anlasamayacak ne var kocaman bir aile oluruz dedim ama maalesef hayalimin yanından bile gecemedim. O yüzden bu saatten sonra olayı kabullenip önünüze bakın. He evlendikten bir zaman sonra eşiniz ailesine karşı yumusayacaktir buna da hazırlıklı olun.tamamen kapınızi kapatamazsiniz ama mesafenizi korursaniz rahat edersiniz.Saygınızi ve iyi niyetinizi koruyun ama kendinizi kabullendirmeye calisip yorulmayin...

Evlendikten sonra umarım anneci babacı olmaz çünkü nişanlıyken bende benzer sorunlar yaşadım evliyim hala aynı sorunlar var ve nişanlıyken eşim benm yanımdaydı destekti şuan ise tam tersi ailesinin yaptıklarını görsede görmemezlikten gelio

Evlendikten sonra eşin evlenmenin verdiği buruklukla senin her cıkışına tepki göstermeye başlayacak, sonra da işler içinden cıkılmaz hale gelecek. Aman aman ağzından cıkanlara mukayyet ol, akıllı ol, burdaki örnekleri kafanın bir köşesine yaz

Arkadaşım, nişanlın şuanda zaten senden tarafmış, daha doğrusu doğruyla-yanlışı ayırt edebilmiş. Çünkü ailesinin yaptığı gerçekten sorumsuzluk. İstenmeyen gelin olabilirsin ama oğullarının nişanlısısın diye sana saygı duymaları lazım, ancak kaç kv-kp bu kültürde orası tartışılır. Ancak şu da bir gerçek ki, bu insanlar onun ailesi, hayatınızda sürekli olacaklar. ve insanların ağızları torba değil ki büzesin, elbette bir olmazsa ikinciye söyleyecekler ve karışacaklar. Ama şuan da sende onların eksikliklerini topluyorsun. Hayırlı olsun dememişler, nikah kıyafetini sormamışlar, ilgilenmemişler... Benzer yollardan bizde geçtik. Onların yaptığı hatalar kendilerine mal oldu, bana yaptıkları yüzünden insanlara rezil olduklarıyla, oğullarıyla araları açıldığıyla kaldılar. 1 yılı geçti evliliğim eşimin ailesi bir gün gelemediler, gelmek istediler davet ettik ancak niyetleri yatılı kalmaktı kabul etmediğim için ertelediler, sonra arayıp laf ettiler gelemiyoruz gidemiyoruz diye, eşimle konuştum bu saatten sonra kabul edemem diye. Çünkü elimde haklı sebeplerim vardı ve onlara karşı hanımlığımı hiç bozmadım, eşimde hiçbirşey diyemedi. Ha deseydi ailesini tutsaydı asla engel olmazdım, alıp ceketini çıkabilirdi. Ben baştan tavrımı koymuştum çünkü. Seviyesizliğe asla tahammül edemem, sırf eşimin ailesi diye sinirlerimi yıpratamam. Herkes yerini bilseydi böyle olmazdı.

Diğer bir taraf, nişanlın şuanda senden yana oluyor ancak evlendikten sonra bu durum değişebilir. Aileci bir yapıda olabilir. Ailesi haksız bile olsa onları haklı görebilir, eşinin merhametine kalmış bir durum. Bizde durum değişmedi çünkü evlendikten sonra el öpmeye gittiğimizde annesi yine hakaretlerine devam etti, evlendin artık iş işten geçti mecbursun artık falan diyince eşime birinci günden rest çektim, bunları yaşatmak için mi evlendin benimle diye... Diyorum ya eşinin merhametine kalmış, eğer eşin ailesinin konusunu açmazsa kendi yağınızda kavrulursanız bence psikologa falan gerek kalmaz. Mesafelerinizi iyi ayarlamanız lazım. Kpss konusunda da neden kendini bu kadar yiyip bitirdin, sorduklarında düğün heycanımı yaşamak istiyorum gerekirse bir sene daha hazırlanırım aslan gibi kocam var bana destek oluyor de kapat insanların ağızlarını.

Evlilikten oncesi icin yapilan terapiler var, evlilik oncesi sorunlari, nisanlilik donemi, evlilige hazirlik vs.. bu sekilde alacaginiz bir terapi size fayda saglayabilir.
Biz de buna benzer evlilik oncesi sorunlari yasamistik, ve sorunlu bir evlilige baslamistik.
Tavsiye edecegim kisiden aldigimiz terapiyle, oncesindeki ve sonradan evliligimizdeki sorunlarimizi buyuk olcude yoluna koyduk.

Isteyene tavsiye edebilirim.
Gercekten cok iyi birisi, anlayisli ve guleryuzlu.
Fiyat konusunda da yardimci oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…