- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Bagli oldugunuz belediyeye basvurun canim ama esin senin tarafindaysa ayni evin icine girdiginizde bicok yukunuz hafifler.opersiniz gecer,sarilirsiniz gecer
İlac gibi gelir o tatil size.hem onemli olan cekirdek ailenizdeki mutluluk.esinjn senjn yaninda olmasi.ailesiyle olan iliskinizde zamanla duzelir ins.cok onemsemeyin onlariCok sukur hakliligimi biliyo ama ben cok iyi bi aile iliskisi beklerken surekli itelenip yok sayilmak ezilmek o kadar kirildim ki esim benden daha cok kirilip ezildi o da gitmicem evlendikten sonra tatile gidip telefonu kapatip kafami dinlicem diyo
canim masaallah cok sanslisin, neden diyeceksin, ailesinin hatasini gorebilen ve gerektiginde yaninda duan esin var.. ailesinin rezilliklerine ragmen esini surekli kiran oyle cok tip var ki.. madem sana destek oluyo, inan 5-0 ondesin.. bosver ilgilenmezlerse ilgilenmesinler, herkes karakterinin geregibi sergiler.. kendi degerlerini dusururler.. sen annecim-babacim demek yerine, sizli bizli olursub, bu da onlarin kaybidir.. yeter ki saygini efendiligini bozma.. nikahin hayirli olsun bu aradaNikahim oldu ne kayinvalidem ne kayinbabam hayirli olsun dedi. Ceyizim serildi gormeye gelmediler gelmemelerini gectim gule gule oturun hayirli olsun demediler. Yedi aydir nisanli kaldim iki gun once nikahim kiyildi o gune kadar kizim nikahta ne giycen gelinlik begendin mi bunlari gectim heyecanli misin diyen olmadi. Varsa yoksa kpss ye gir kpss ye calisiyo musun kpss nasil gecti... Artik isimden utanir oldum. Olan esime oluyo kendi ogullari sogudu hep ben eziliyorum onlarin yuzunden deyip duruyo zoruma gidiyo onun basi egik olmasi. Psikolojim alt ust istenmeyen gelinim ve artik her gun stresten yeemek yiyemez hale geldim surekli kavgadan biktim 13 gun sonra dugunum var heyecan bile kalmadi... Dugunden sonra zaten arama bi set cekip gorsmemeyi dusunuyorum. Hatta kesin kararim ama bu etkilerin ustumde tasimak istemiyorum esimle psikolojik yardim almaya karar verdik. Ama bu ucretli mi maddi durumumuz su an buna musait degil evlilik terapisti devlet hastanelerinde oluyo mu bi yol gosterin
Cok sukur hakliligimi biliyo ama ben cok iyi bi aile iliskisi beklerken surekli itelenip yok sayilmak ezilmek o kadar kirildim ki esim benden daha cok kirilip ezildi o da gitmicem evlendikten sonra tatile gidip telefonu kapatip kafami dinlicem diyo
evet onlara göre öğretmenler yolunacak kaz .Yarım gün tatili çok ve maaşı var . Basit insanlar hem pastam dursun hem karnım doysun olayı .Sanirim sen de basındandin?
Senin esinin ailesi su sirf memur maasi var diye orada burada ogretmen kiz arayan tiplere benziyo.
Sanki herkes memur olmak zorunda. Esin seni bu meslegi yaparken tanidiysa agizlarini kapatmak esinin gorevi bence.
Ayrica sizin esinle aranizda sorun yok ki ne terapisi?
Nikahim oldu ne kayinvalidem ne kayinbabam hayirli olsun dedi. Ceyizim serildi gormeye gelmediler gelmemelerini gectim gule gule oturun hayirli olsun demediler. Yedi aydir nisanli kaldim iki gun once nikahim kiyildi o gune kadar kizim nikahta ne giycen gelinlik begendin mi bunlari gectim heyecanli misin diyen olmadi. Varsa yoksa kpss ye gir kpss ye calisiyo musun kpss nasil gecti... Artik isimden utanir oldum. Olan esime oluyo kendi ogullari sogudu hep ben eziliyorum onlarin yuzunden deyip duruyo zoruma gidiyo onun basi egik olmasi. Psikolojim alt ust istenmeyen gelinim ve artik her gun stresten yeemek yiyemez hale geldim surekli kavgadan biktim 13 gun sonra dugunum var heyecan bile kalmadi... Dugunden sonra zaten arama bi set cekip gorsmemeyi dusunuyorum. Hatta kesin kararim ama bu etkilerin ustumde tasimak istemiyorum esimle psikolojik yardim almaya karar verdik. Ama bu ucretli mi maddi durumumuz su an buna musait degil evlilik terapisti devlet hastanelerinde oluyo mu bi yol gosterin
sen kadrolu bir memur olsaydın çok kıymetli olurdun.Nikahim oldu ne kayinvalidem ne kayinbabam hayirli olsun dedi. Ceyizim serildi gormeye gelmediler gelmemelerini gectim gule gule oturun hayirli olsun demediler. Yedi aydir nisanli kaldim iki gun once nikahim kiyildi o gune kadar kizim nikahta ne giycen gelinlik begendin mi bunlari gectim heyecanli misin diyen olmadi. Varsa yoksa kpss ye gir kpss ye calisiyo musun kpss nasil gecti... Artik isimden utanir oldum. Olan esime oluyo kendi ogullari sogudu hep ben eziliyorum onlarin yuzunden deyip duruyo zoruma gidiyo onun basi egik olmasi. Psikolojim alt ust istenmeyen gelinim ve artik her gun stresten yeemek yiyemez hale geldim surekli kavgadan biktim 13 gun sonra dugunum var heyecan bile kalmadi... Dugunden sonra zaten arama bi set cekip gorsmemeyi dusunuyorum. Hatta kesin kararim ama bu etkilerin ustumde tasimak istemiyorum esimle psikolojik yardim almaya karar verdik. Ama bu ucretli mi maddi durumumuz su an buna musait degil evlilik terapisti devlet hastanelerinde oluyo mu bi yol gosterin
Sizin terapiye ihtiyacınız yok. Eşinin ailesinin tavırları sizi kötü etkilemiş. Düğün öncesi zaten insanlar stresli oluyorlar bir de bu tavırlar eklenince fazlasıyla etkilenmişsiniz. Bence terapiste gitmeden önce bir eşinin ailesiyle konuşun. Tavırlarını değiştirsinler. Belki de yanlış bir şey yaptıklarının farkında bile değildirler.Nikahim oldu ne kayinvalidem ne kayinbabam hayirli olsun dedi. Ceyizim serildi gormeye gelmediler gelmemelerini gectim gule gule oturun hayirli olsun demediler. Yedi aydir nisanli kaldim iki gun once nikahim kiyildi o gune kadar kizim nikahta ne giycen gelinlik begendin mi bunlari gectim heyecanli misin diyen olmadi. Varsa yoksa kpss ye gir kpss ye calisiyo musun kpss nasil gecti... Artik isimden utanir oldum. Olan esime oluyo kendi ogullari sogudu hep ben eziliyorum onlarin yuzunden deyip duruyo zoruma gidiyo onun basi egik olmasi. Psikolojim alt ust istenmeyen gelinim ve artik her gun stresten yeemek yiyemez hale geldim surekli kavgadan biktim 13 gun sonra dugunum var heyecan bile kalmadi... Dugunden sonra zaten arama bi set cekip gorsmemeyi dusunuyorum. Hatta kesin kararim ama bu etkilerin ustumde tasimak istemiyorum esimle psikolojik yardim almaya karar verdik. Ama bu ucretli mi maddi durumumuz su an buna musait degil evlilik terapisti devlet hastanelerinde oluyo mu bi yol gosterin
ipek ne güzel yazmışsın.sen kadrolu bir memur olsaydın çok kıymetli olurdun.
Artık çeyiz out , KPSS in.
Bunu nasıl bilmezsin?
O cahil dediğimiz analar hepsi KPSS profesörü.ipek ne güzel yazmışsın.
gerçekten böyle ama,artık erkek tarafıda çalışan istiyor.
hemde memur,onun dışındakileri genelde işten saymıyorlar.
özeldeyken, görücüler benim için de bir işe girseydi diye haber gönderirdi.
sanki işim yokmuş gibi ve yıllardır bende onları bekliyordum ya:) maaşımı soran mı dersin,
neler neler artık iş ticarete döndü biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?