• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik terapistine gitmeden olmayacak bu is

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
Nikahim oldu ne kayinvalidem ne kayinbabam hayirli olsun dedi. Ceyizim serildi gormeye gelmediler gelmemelerini gectim gule gule oturun hayirli olsun demediler. Yedi aydir nisanli kaldim iki gun once nikahim kiyildi o gune kadar kizim nikahta ne giycen gelinlik begendin mi bunlari gectim heyecanli misin diyen olmadi. Varsa yoksa kpss ye gir kpss ye calisiyo musun kpss nasil gecti... Artik isimden utanir oldum. Olan esime oluyo kendi ogullari sogudu hep ben eziliyorum onlarin yuzunden deyip duruyo zoruma gidiyo onun basi egik olmasi. Psikolojim alt ust istenmeyen gelinim ve artik her gun stresten yeemek yiyemez hale geldim surekli kavgadan biktim 13 gun sonra dugunum var heyecan bile kalmadi... Dugunden sonra zaten arama bi set cekip gorsmemeyi dusunuyorum. Hatta kesin kararim ama bu etkilerin ustumde tasimak istemiyorum esimle psikolojik yardim almaya karar verdik. Ama bu ucretli mi maddi durumumuz su an buna musait degil evlilik terapisti devlet hastanelerinde oluyo mu bi yol gosterin

Bagli oldugunuz belediyeye basvurun canim ama esin senin tarafindaysa ayni evin icine girdiginizde bicok yukunuz hafifler.opersiniz gecer,sarilirsiniz gecer

Bagli oldugunuz belediyeye basvurun canim ama esin senin tarafindaysa ayni evin icine girdiginizde bicok yukunuz hafifler.opersiniz gecer,sarilirsiniz gecer

Cok sukur hakliligimi biliyo ama ben cok iyi bi aile iliskisi beklerken surekli itelenip yok sayilmak ezilmek o kadar kirildim ki esim benden daha cok kirilip ezildi o da gitmicem evlendikten sonra tatile gidip telefonu kapatip kafami dinlicem diyo

Cok sukur hakliligimi biliyo ama ben cok iyi bi aile iliskisi beklerken surekli itelenip yok sayilmak ezilmek o kadar kirildim ki esim benden daha cok kirilip ezildi o da gitmicem evlendikten sonra tatile gidip telefonu kapatip kafami dinlicem diyo
İlac gibi gelir o tatil size.hem onemli olan cekirdek ailenizdeki mutluluk.esinjn senjn yaninda olmasi.ailesiyle olan iliskinizde zamanla duzelir ins.cok onemsemeyin onlari

Esiniz sizin arkanizdaysa terapiste ne gerek? Sizde onlara ona göre davranin, dügününüze konsantre olun, sonrada mesafenizi koyun... Önemli oöan esinizin durusu e oda size hak veriyormus zaten...:ssz:

Eşinizin tutumu çok güzelmiş, çoğu erkek ailesinin yanında duruyor bu gibi durumlarda. böylece kadın için çok daha zor oluyor. Ama bence sizin aranızda bir sorun yok, ailesinde bir sıkıntı var.

Sanirim sen de basındandin?
Senin esinin ailesi su sirf memur maasi var diye orada burada ogretmen kiz arayan tiplere benziyo.
Sanki herkes memur olmak zorunda. Esin seni bu meslegi yaparken tanidiysa agizlarini kapatmak esinin gorevi bence.

Ayrica sizin esinle aranizda sorun yok ki ne terapisi?

Nikahim oldu ne kayinvalidem ne kayinbabam hayirli olsun dedi. Ceyizim serildi gormeye gelmediler gelmemelerini gectim gule gule oturun hayirli olsun demediler. Yedi aydir nisanli kaldim iki gun once nikahim kiyildi o gune kadar kizim nikahta ne giycen gelinlik begendin mi bunlari gectim heyecanli misin diyen olmadi. Varsa yoksa kpss ye gir kpss ye calisiyo musun kpss nasil gecti... Artik isimden utanir oldum. Olan esime oluyo kendi ogullari sogudu hep ben eziliyorum onlarin yuzunden deyip duruyo zoruma gidiyo onun basi egik olmasi. Psikolojim alt ust istenmeyen gelinim ve artik her gun stresten yeemek yiyemez hale geldim surekli kavgadan biktim 13 gun sonra dugunum var heyecan bile kalmadi... Dugunden sonra zaten arama bi set cekip gorsmemeyi dusunuyorum. Hatta kesin kararim ama bu etkilerin ustumde tasimak istemiyorum esimle psikolojik yardim almaya karar verdik. Ama bu ucretli mi maddi durumumuz su an buna musait degil evlilik terapisti devlet hastanelerinde oluyo mu bi yol gosterin
canim masaallah cok sanslisin, neden diyeceksin, ailesinin hatasini gorebilen ve gerektiginde yaninda duan esin var.. ailesinin rezilliklerine ragmen esini surekli kiran oyle cok tip var ki.. madem sana destek oluyo, inan 5-0 ondesin.. bosver ilgilenmezlerse ilgilenmesinler, herkes karakterinin geregibi sergiler.. kendi degerlerini dusururler.. sen annecim-babacim demek yerine, sizli bizli olursub, bu da onlarin kaybidir.. yeter ki saygini efendiligini bozma.. nikahin hayirli olsun bu arada ;)

Esiniz zaten sizin yaninizda destek vs diyenlere itafen evlilik bu sadece esimiZle evleniyoruz sayiliyo ama degil ailesiyle iyi gecinme arkalarindan konusta gor bakalim laf soyletiyolarmi

Genel bi konulari oku bak
K.v ile konusmuyorum diye yok esim bana kirildi
K.v ye gitmiyorum diye esim kizdi
K.v anne demiyorum diye esim blmem ne dedi vs vs

Ben kv ile konusmuyorum esimle aldigim bir karar bu ölurum konusmam dedim ama agzimdan bi yorum ciksin bi bisi diyim ailesi hakkinda bi elestirim bi yanlislarini yuzune vurim o dakka kavga ediyoruz

Ne dicek zannediyosunuz haklisin gitme gorusme gelmesinlerde evimize dicek mi saniyosunuz

Hersey bukadar toz pembe malesef

Dua et esin dugundan sonra aile manyagina donen dengesiz kocalardan olmasin. Malum kk boyle salak adamlarla dolu.
Aile terapistine ne gerek var? Sizin aranizda problem yokmus zaten.
Şeytan diyor hic girme kpss'ye. Memur gelin aşkıyla ölsünler :)

Sizin hayalinizde farklı bir evlilik hali kayinbaba kayınvalide profili olabilir ama artik onlari olduklari gibi kabullenme asamasina geçmiş olmaniz lazim..

Onlar gibi araniza mesafa koyup beklentileri de dusurdugunuzde dert edecek bir şey kalmaz..

canım benimkide öyleydi nasıl tavıırlıydı ailesine,evlendik bi anda pek bi kıymetli oldular.Kendisi diyodu az görüşelim ailemle diye şimdi her hafta gitmek istiyo gitmeyincede kıyameti koparıyor.

dikkatli ol bence

Sanirim sen de basındandin?
Senin esinin ailesi su sirf memur maasi var diye orada burada ogretmen kiz arayan tiplere benziyo.
Sanki herkes memur olmak zorunda. Esin seni bu meslegi yaparken tanidiysa agizlarini kapatmak esinin gorevi bence.

Ayrica sizin esinle aranizda sorun yok ki ne terapisi?
evet onlara göre öğretmenler yolunacak kaz .Yarım gün tatili çok ve maaşı var . Basit insanlar hem pastam dursun hem karnım doysun olayı .

evlilik terapisti çiftler arasındaki sorunlarla ilgili
sizin sorunlarınız
kendisinizin dışında
ailelerinizden kaynaklı

bunu ancak yok sayarak siz çözebilrsiniz

sen kadrolu bir memur olsaydın çok kıymetli olurdun.
Artık çeyiz out , KPSS in.
Bunu nasıl bilmezsin?

eşinle aranda problem yoksa evlilik terapisinden fayda gelmez ki size.. :KK12:
sadece içini döküp rahatlamaksa amaç, psikolog yardımcı olur....

çok ayıp etmişler, neyse ki eşin arkanda..

Sizin terapiye ihtiyacınız yok. Eşinin ailesinin tavırları sizi kötü etkilemiş. Düğün öncesi zaten insanlar stresli oluyorlar bir de bu tavırlar eklenince fazlasıyla etkilenmişsiniz. Bence terapiste gitmeden önce bir eşinin ailesiyle konuşun. Tavırlarını değiştirsinler. Belki de yanlış bir şey yaptıklarının farkında bile değildirler.

sen kadrolu bir memur olsaydın çok kıymetli olurdun.
Artık çeyiz out , KPSS in.
Bunu nasıl bilmezsin?
ipek ne güzel yazmışsın.
gerçekten böyle ama,artık erkek tarafıda çalışan istiyor.
hemde memur,onun dışındakileri genelde işten saymıyorlar.
özeldeyken, görücüler benim için de bir işe girseydi diye haber gönderirdi.
sanki işim yokmuş gibi ve yıllardır bende onları bekliyordum ya:) maaşımı soran mı dersin,
neler neler artık iş ticarete döndü biraz.

ipek ne güzel yazmışsın.
gerçekten böyle ama,artık erkek tarafıda çalışan istiyor.
hemde memur,onun dışındakileri genelde işten saymıyorlar.
özeldeyken, görücüler benim için de bir işe girseydi diye haber gönderirdi.
sanki işim yokmuş gibi ve yıllardır bende onları bekliyordum ya:) maaşımı soran mı dersin,
neler neler artık iş ticarete döndü biraz.
O cahil dediğimiz analar hepsi KPSS profesörü.

Resmen yarış içindeler.

Eskiden ne kolaymış hamamda bir yürüyüşüne kız beğenirlermiş.

Şimdi bunlar da trende ayak uyduruyor.

Eve 2 maaş girsin istiyor.

Benim kvalidemin okuması bile yok. Diğer 2 eltim çalışmıyor. Arkalarından “onlar yiyici” diyor.

Artık ne demekse.

Back
X