- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
Nikahim oldu ne kayinvalidem ne kayinbabam hayirli olsun dedi. Ceyizim serildi gormeye gelmediler gelmemelerini gectim gule gule oturun hayirli olsun demediler. Yedi aydir nisanli kaldim iki gun once nikahim kiyildi o gune kadar kizim nikahta ne giycen gelinlik begendin mi bunlari gectim heyecanli misin diyen olmadi. Varsa yoksa kpss ye gir kpss ye calisiyo musun kpss nasil gecti... Artik isimden utanir oldum. Olan esime oluyo kendi ogullari sogudu hep ben eziliyorum onlarin yuzunden deyip duruyo zoruma gidiyo onun basi egik olmasi. Psikolojim alt ust istenmeyen gelinim ve artik her gun stresten yeemek yiyemez hale geldim surekli kavgadan biktim 13 gun sonra dugunum var heyecan bile kalmadi... Dugunden sonra zaten arama bi set cekip gorsmemeyi dusunuyorum. Hatta kesin kararim ama bu etkilerin ustumde tasimak istemiyorum esimle psikolojik yardim almaya karar verdik. Ama bu ucretli mi maddi durumumuz su an buna musait degil evlilik terapisti devlet hastanelerinde oluyo mu bi yol gosterin