E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Kadın ne kadar güçlü,ne kadar eğitimli olursa olsun..
Saygınlığa erişebilmesi için evlenmesi gerekiyor..
Bu sitede 18 yaşında,kaçarak evlenmiş eğitimsiz,doğrudüzgün yazı yazmayı kızcağız bana sen ne anlarsın "Bekarsın" diye kendince hakaret etmişti.
Halbuki yaşadıklarım,eğitimim,ailem,karakterim muhtemelen ondan kat ve kat üstündü ama bekardım..
Çok garibime gitmişti,koca derdine yanıp hemen evlenmek pek makbul..
Acilen saygınlık için bekarlar eş bulmalı..
Kadın ne kadar güçlü,ne kadar eğitimli olursa olsun..
Saygınlığa erişebilmesi için evlenmesi gerekiyor..
Bu sitede 18 yaşında,kaçarak evlenmiş eğitimsiz,doğrudüzgün yazı yazmayı kızcağız bana sen ne anlarsın "Bekarsın" diye kendince hakaret etmişti.
Halbuki yaşadıklarım,eğitimim,ailem,karakterim muhtemelen ondan kat ve kat üstündü ama bekardım..
Çok garibime gitmişti,koca derdine yanıp hemen evlenmek pek makbul..
Acilen saygınlık için bekarlar eş bulmalı..
bencede alakası yok saygınlıkla evliliğin.evliler bekarlara, bekarlar evlilere özenir bu dünyanın kanunu.bence bekar olmak da güzel, bekarsın anlamassın derkende kendi çektiği yoğrulduğu çileleri bilemiyceni söylüyodur:roflol:evli bir kadın olarak bekarlara saygım ve hayranlığım katkat fazladır.mağazalardada fıstık gibi fizikleriyle evli kadınları çatlatıyolar:))) evli kadınların mağazalarda saygı görmesinin sebebi kocalarının cüzdanları.bekarlara züğürt gözüyle bakarlarda onlan :roflol:[/B]
tamam biz dogrusunu dusunuyoruz ama topluma baktiginizda oyle degil
bekarlar ramazan sofralarina bile davet edilmiyorlar, evli kadinlar bekarlardan kaciyorlar bazen kocami elimden alacak diye
bekarlar ramazan sofralarina bile davet edilmiyorlar, evli kadinlar bekarlardan kaciyorlar bazen kocami elimden alacak diye
bazı yerlerde şart diye düşünüyorum...
bana hiç böyle şeyler yapılmıyor mirmirmirmir
ramazan sofralarında bu ayrımcılık zaten yapılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?