Evlilik var, çocuk var, sevgi, ilgi nerede

Evlenince büyüsü bozuluyor herşeyin evlenmeden önce can atan adamlar evlendikten sonra nasıl olsa elimin altında diye umursamiyorlar artık araya soğukluk gurur inat vs gibi şeyler girince daha farklı olabiliyor

Evlenince büyüsü bozuluyor herşeyin evlenmeden önce can atan adamlar evlendikten sonra nasıl olsa elimin altında diye umursamiyorlar artık araya soğukluk gurur inat vs gibi şeyler girince daha farklı olabiliyor

aynen canım. sözlü, nişanlı iken, akılları hep cinsellikte. zannedersin ki, hiç bırakmayacak seni. merhaba desen, konuyu sekse getiren adamlar, evlendikten bir yıl içinde, tüm her şeyi unutuyorlar. sonra nazlandığın günlere üzülüyorsun :D

Ne kadar önemli bu konu ya? Sarılmak, sevgisini göstermek, gözlerinin içine bakmak vs desen anlarım ama seks diyosunya bundan daha önemli şeyler varken nasıl bunu düşünebilir hele de bir kadın?

Ne kadar önemli bu konu ya? Sarılmak, sevgisini göstermek, gözlerinin içine bakmak vs desen anlarım ama seks diyosunya bundan daha önemli şeyler varken nasıl bunu düşünebilir hele de bir kadın?

Bunların hepsi bir bütün canım. Dediğin şeyler varsa bunun nihai noktası sekstir. Yoksa zaten dediklerin de yoktur genelde. Bu kitabı tavsiye ederim hep yeni evlencek arkadaşlara:

Aslında konum çok basit. Eşim ile evleneli 6 sene oldu. İlk sene hadi neyse iyiydi. Ama sonraki seneler, hiç yaklaşmaz oldu. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Ben yaklaşmasam, hiç canı çekeceği yok. Yani bebeğimiz oldu. 5 ay yaklaşmadı bile. Bir kaç defa benim yaklaşmam ile beraber olduk ve nasıl bir nasip ise yine hamileyim. Bilmiyorum nasıl olacak
İlgisiz bir adama 2. Çocuk tebrik ederim sizi ,kazala olduğunu söylemişsiniz hayırlı olsun hamileliğiniz fakat büyük bir cesaret bence kocanızı iyi bir incelemeye alın bir erkek sebepsiz yere uzaklaşmaz ,kafanızı kurcalamak istemem ama aldatma veya duygusal bir yakınlaşma olmuş olabilir başka bir kadınla çünkü bazı erkekler baba olmak ev reisliği gibi konulara girince kendilerini yaşlı hissedip mutsuz olabiliyor yani o sorumluluk onlara ağır geliyor ve başka heyecan ve macera arayabiliyor ,çünkü evdeki Zaten evde artık benim psikolojisiyle gözleri dışarı kayabiliyor iyi takip edin

Bunların hepsi bir bütün canım. Dediğin şeyler varsa bunun nihai noktası sekstir. Yoksa zaten dediklerin de yoktur genelde. Bu kitabı tavsiye ederim hep yeni evlencek arkadaşlara:

Ben evliyim, cinselliğe karşı bir insan tabi ki değilim ama cinselliği önemli görmüyoruz eşim de bende, yaşıyoruz ama yaşamasak delirmeyiz, ama ondan uzak kaldığımda kokusunu, sarılmayı, varlığını özlüyorum, deseler ömür boyu yaşamıcaz artık problem etmem çünkü aşk bir çok şeyi kapsar bundan ibaret değil, bundan çok daha önemli olanlarla ilgilenmeli

Aslında konum çok basit. Eşim ile evleneli 6 sene oldu. İlk sene hadi neyse iyiydi. Ama sonraki seneler, hiç yaklaşmaz oldu. Bu da beni çok rahatsız ediyor. Ben yaklaşmasam, hiç canı çekeceği yok. Yani bebeğimiz oldu. 5 ay yaklaşmadı bile. Bir kaç defa benim yaklaşmam ile beraber olduk ve nasıl bir nasip ise yine hamileyim. Bilmiyorum nasıl olacak
Allah'tan yaklaşmıyor, bide yaklaşsa ne olacak acaba

Nasıl yapıyonuz ya Allahini seven bana bir açıklama yapsın. İlişki aradığınız bu kadar uzun sürerken denk getirip o çocuğu nasıl tutturuyosunuz?
Ya ben 9 ay adama nefes almasını unuturdum da çocuk zar zor tutundu bana?
Cevabı varsa ben de istiyorum.
Fikrimce; bir şeyi çok isteyince olmamasından kaynaklı gibi.
Aman olmasın, istemiyorum diyende, korktuğunun başına gelmesi.

Cevabı varsa ben de istiyorum.
Fikrimce; bir şeyi çok isteyince olmamasından kaynaklı gibi.
Aman olmasın, istemiyorum diyende, korktuğunun başına gelmesi.

canlarım bizde 2 yıl, ayda üç beş de olsa yaparak bekledik çocuk olmadı. hatta tedavi mi alalım dedik. doktora da gittik. doktor sperm arttırmak ve hızlandırmak için bir destek ürünü verdi, proxeed plus adı, ondan sonra oldu. ikinci ise doğumdan 4 ay sonra 2 ya da 3 defa yapmıştık, sonra adetim gecikti ama doğumdan sonra normaldir dedim. daha da uzayınca baktım, hamile kalmışım.

Ben evliyim, cinselliğe karşı bir insan tabi ki değilim ama cinselliği önemli görmüyoruz eşim de bende, yaşıyoruz ama yaşamasak delirmeyiz, ama ondan uzak kaldığımda kokusunu, sarılmayı, varlığını özlüyorum, deseler ömür boyu yaşamıcaz artık problem etmem çünkü aşk bir çok şeyi kapsar bundan ibaret değil, bundan çok daha önemli olanlarla ilgilenmeli
Cinsellik evliliğin temel taşlarından biridir, çiftlerin buna önem vermesi de çok normaldir, anormal değil.

Merhaba benim 3 yıl boşanma davam açıldı karşı taraf kuzeniyle aldattı Facebook’ta kuzeni buna hazır aşk mesajı etiketi yapmış buda beğenmiş umarım aldatma sayılıyordur hala sürüyor mahkeme 5 tane dava açtım evlilik senedi yaptırmıştım onu da sundum mahkemeye eski eşimin annesi imza atmadım diye itiraz etmişti ama imzası onun çıktı araba da var onun üzerine olduğu için o kullanıyor benim emek verdiğim eşyanın onda olması gerçekten üzücü bir durum yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım

Ne tuhaf yorumlar var. Nasıl tutturuyorsunuz hamile kalmayı diye. Hamile kalmak için bir kere sevişmek bile yeterli oluyor bazen. Rabbim verdimi veriyor. Benim oğlum ilk geceden misal.

Merhaba benim 3 yıl boşanma davam açıldı karşı taraf kuzeniyle aldattı Facebook’ta kuzeni buna hazır aşk mesajı etiketi yapmış buda beğenmiş umarım aldatma sayılıyordur hala sürüyor mahkeme 5 tane dava açtım evlilik senedi yaptırmıştım onu da sundum mahkemeye eski eşimin annesi imza atmadım diye itiraz etmişti ama imzası onun çıktı araba da var onun üzerine olduğu için o kullanıyor benim emek verdiğim eşyanın onda olması gerçekten üzücü bir durum yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım
Bir derdim var bölümüne ayrı konu açsanız yardımcı olurlar sanırım.

eşinizin maddi sıkıntılardan dolayı bir bunalımı yoksa fıtrat geregi dışarda ilgilendigi başka birileri olabilir ben benzer birşeyler yaşadım kaynanama sordugumda benim ısrarımla birşeyler oluyor kendisi hiç heveslenmiyorsa ne olabilir diye dışarda başkasına gidiyordur dedi DİKKATLİ OLUN.....

Back
X