- 17 Aralık 2015
- 27.118
- 49.572
- 598
evet her zaman yazarim boyle konulara acı gerçekBu yorumunuzu bir kaç kez daha okumuştum:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet her zaman yazarim boyle konulara acı gerçekBu yorumunuzu bir kaç kez daha okumuştum:)
wc ye bile rahatca gidememenin nesi guzel olabilir kiKesinlikle yaa okurken ama bı afalladim devamını okuyunca mestnet öyle
Merhaba arkadaslar.Evlilik ve anne olmak nasil bir duygu.Dogru kisiyle nasil tanistiniz?Evlilige hazirlik süreçleri ,dogum surecleri filan bunlar guzel mi sıkıntılı surecler mi?
Is yerinde evli olan arkadaslar hep sikayetci..bekarlar azinlikta.Biri anne olmanin sıkintılari ,biri evliligin sıkıntilarini,Hamile arkadas hamileliğin sıkintilarini ,esinden ayrilmis ve iki tane coxugu olan arkadas farkli sıkıntılarını anlatiyor.Acayip korkmaya basladim.Her birinde kendimi buluyorum. Bir tanesi bile memnun degil hayatindan.
Bir de ben nişan attim.Acayip sorunlu bir dönemdi. Sevmek,asik olmak gibi duygular hosuma gidiyor ama evlilik bunlardan ibaret degil saniraam.korkuyorum anlayacaginiz.Ama insan bir yol arkadasi da ariyor.Kendi ayaklari uzerinde duran ,yalniz bir bayanim
28 Yasindayim ama evlilik ve anne olma duygulari ben de korki yaratiyor.Ha bir de sinif ogretmeniyim.Ogrencilerimden aile yapilarini anlayabiliyorum
Pek cogu sorunlu aile yapisina sahip.
Yakimda da olumsuz evlilik ornekleri var.Yakin zamanda da depresyon sureci geçirdim. Uzun surdu ve hala kalintilari var..
Evlenmeli miyim?yoksa azicik asim,kaygisiz basim mi demeliyim?
Ben şuan hamileyim zor bi süreç yaşıyorum ama kendi canımdan geçtim ona bişey olucak diye ödüm kopuyowc ye bile rahatca gidememenin nesi guzel olabilir kiilerleyen yillarda fikrim degisir belki de tecrube edince gorecegim
İnsan evlenmeliyim diye evlenmez zaten normalde.. Hayatında biri vardır ve onu evlenecek kadar seviyosundur evlenirsin. Ben ortada biri yokken evlenmeyi düşünen insanları pek anlayamıyorumMerhaba arkadaslar.Evlilik ve anne olmak nasil bir duygu.Dogru kisiyle nasil tanistiniz?Evlilige hazirlik süreçleri ,dogum surecleri filan bunlar guzel mi sıkıntılı surecler mi?
Is yerinde evli olan arkadaslar hep sikayetci..bekarlar azinlikta.Biri anne olmanin sıkintılari ,biri evliligin sıkıntilarini,Hamile arkadas hamileliğin sıkintilarini ,esinden ayrilmis ve iki tane coxugu olan arkadas farkli sıkıntılarını anlatiyor.Acayip korkmaya basladim.Her birinde kendimi buluyorum. Bir tanesi bile memnun degil hayatindan.
Bir de ben nişan attim.Acayip sorunlu bir dönemdi. Sevmek,asik olmak gibi duygular hosuma gidiyor ama evlilik bunlardan ibaret degil saniraam.korkuyorum anlayacaginiz.Ama insan bir yol arkadasi da ariyor.Kendi ayaklari uzerinde duran ,yalniz bir bayanim
28 Yasindayim ama evlilik ve anne olma duygulari ben de korki yaratiyor.Ha bir de sinif ogretmeniyim.Ogrencilerimden aile yapilarini anlayabiliyorum
Pek cogu sorunlu aile yapisina sahip.
Yakimda da olumsuz evlilik ornekleri var.Yakin zamanda da depresyon sureci geçirdim. Uzun surdu ve hala kalintilari var..
Evlenmeli miyim?yoksa azicik asim,kaygisiz basim mi demeliyim?
o her daim olacak doguncada oyle surekli gidip nefes aliyormu diye bakacaksinBen şuan hamileyim zor bi süreç yaşıyorum ama kendi canımdan geçtim ona bişey olucak diye ödüm kopuyo![]()
Şuan içimde ama ultrason görüntüsüne bakmayı bırakın düşündükçe onu gözlerimden kalpler çıkıyoo her daim olacak doguncada oyle surekli gidip nefes aliyormu diye bakacaksin
parmaklariyla birseyler tutabiliyomu goz takibi varmi hareketleri nasil sonra bunlar gececek aman yuruyecekmi aman konusacakmi vs vs yani bundan sonra uzun bir sure hep kaygiyla yasayacaksin yasiyoruz ama cani sagolsun yeterki eli ayagi tutsun sagligi yerinde olsun gerisi kolay
kac haftalik oldu kuzucuk bende hamileyken oyleydim karnim guruldasa bisey oldu sanirdimŞuan içimde ama ultrason görüntüsüne bakmayı bırakın düşündükçe onu gözlerimden kalpler çıkıyokocama aşık olduğum zaman bile böyle olmamıştım
![]()
Evliligi de cekilebilir kilan da bazen cocuk oluyor ama.annelik beni korkutur ve anne olmak hiç istemiyorum.. Zaten çocuklarla da anlaşamam yaklaşmam yanlarına.. Evlilik bi nebze anlaşabildigin insanla çekilir yine..
Cocugun kac yasinda bilmiyorum ama sanirim daha kucuk.ben de dusunmuyordum ama dort yasindaki kizim hergun kardesim neden yok benim ne guzel sunun kardesi var aksamlari oynuyorlardir ben kiminle oynucam simdi diye soylenip uzulurken hamileymisim sahsen kizim icin istedim ben yoksa cocuk bakmanin zor oldugu belli.Evlilik doğru kişiyle çok güzel :) eşimle çocuktan sonra bi dalgalansak da birbirimizi çok seviyoruz. Çocuk ise bence bi kadının kendi ayağına sıkması
Ne fizik kaldı ne bakım ne kesintisiz uyku ne eşle eski günler :))
Çok İstemeden yapılacak bir şey değil. Ben 2. Sini yapmayı düşünmüyorum mesela
EEvliliğin en kötü yanı aileler bence
Cocugun kac yasinda bilmiyorum ama sanirim daha kucuk.ben de dusunmuyordum ama dort yasindaki kizim hergun kardesim neden yok benim ne guzel sunun kardesi var aksamlari oynuyorlardir ben kiminle oynucam simdi diye soylenip uzulurken hamileymisim sahsen kizim icin istedim ben yoksa cocuk bakmanin zor oldugu belli.
Sagol canim daha yolun basindasin ben o ayda degil ikinci cocugu dusunmek dogum birdaha yapamam diyordum oralari dusunmuyorum zor bir dogumdu siz de yavrunuzu guzel guzel buyutun insallah.5 aylık :)
Kardeş hiç gerekli değil diye beyin yıkamaya başlıycam yakında
İlla isterse de olmuyor derim.
akşamları benle oynasın artık eldeki bu :)
Senin kıza çok iyi bir arkadaş gelir inşallah :) sağlıkla kucağına al :)