Evlılık ve çalışmak :S

nişanlımda ben de 1 yıl bekleyelimn diyoruz.. korunmaya gelince de o dikkat edicek artık ama edebilir mi bilemiyorum.. bende hap falan kullanmak istemiyorum zaten bakcaz artık =)

15-16 kişi de çokmuş yaaa yandın o zaman sen büyük stres =)

onada alıstım canım artık genelde boyle =)

hap kullanma zaten canım ya ben kulandım 7 ay ,kafam rahat olsun stres yasamıyayım ıkımızde rahat edelım dıe kı esım hıc ıstememıstı sen karısma dedım ben strese gıremem her ay hazırda degılım hem dıye ama bıraktım cok sukur ıyı bısede degıl zaten

ewet hap iyi değilmiş hormonları değiştiriyor diyorlar.. iyi bari sen kısa süreli kullanmışsın bırakman iyi olmuş.. hem ben hap kullanamam unuturumki =)

ewet hap iyi değilmiş hormonları değiştiriyor diyorlar.. iyi bari sen kısa süreli kullanmışsın bırakman iyi olmuş.. hem ben hap kullanamam unuturumki =)

ay evet bıde o dert ver guya tel alarmı kuruyordum calınca 5 dk sora kalkar ıcerım dıyor ve yıne unutuyordum ve yıne stres yasıyordum aaa ben 3 gundur ıcmıyormusum dedıgım zamanlar oldu cok =)

süpermiş sen baya asmıssın maşallah

ay evet bıde o dert ver guya tel alarmı kuruyordum calınca 5 dk sora kalkar ıcerım dıyor ve yıne unutuyordum ve yıne stres yasıyordum aaa ben 3 gundur ıcmıyormusum dedıgım zamanlar oldu cok =)

ahahhah hadi yaaaa ayy stres resmen başka bşy deil =)

gerçi erkek kendini çekince onda da o zaman ayy kaçtı mı kaçmadı mı diye bi korku olur mu acaba yoksa o hissedilir mi ?

(ayy ne konuşuyorduk nereye gedi konu haha )

mesele evlılıkse heryere gıder konu canım=) bahsettıgın gerı cekılme olayı tamamen erkegın elınde olan bırsey ama kesınlıkle ay katımı kacmadımı dıye stresın oluyor , kacmadıgına emınde olsan psıkolojık oluyor bu durum ne yazıkkı ama hısetmek bıraz zor bazen cok ıhtımalı zor olan durumlarda bıle hamıle kalındıgı gorulebılıyor ve kesınlıkle korunma yontemı degıl

hadi yaaa ben hissdilir diye düşünüyordum hep :S gerçi çoğu arkadaşım ilk zamanlar bu söylediğim yöntemle hamile kaldılar hemen...

erkeklerde condom kullanmk istemiyorlar.. mesela ben nişanlıma kullanırız diyorum o da hayır kullanmam diyor =)

istemıyorlar canım haklılarda kendılerınce ,kondomda gerıcekmede ıkısınıde ıstemıyorlar aslında gerıcekmeyıde yarıda kalmak gıbı dusun tam o anda ve psıkolojık olrak erkekde dıkat etmelıyım etmelıyım dusuncesı oluyor yanı,benim suan beklemem gereken bazı durumlar oldugundan o yonteme guvenemıyorum gerıcekmeye .ama en ıncelerı var onlardan kullanılabılır

hımmm ayy benmki ince de olsa istemez kafasına göre takılacak herhalde :/

ne zormuş yaaaa napcaz bakalım :S

merhaba kızlar ben de geldim aranıza evli ve çalışanlar olarak hepimizin yaşadıkları birbirine benziyor,ben de 6 aylık evliyim çalışmak hiç bu kdr zor gelmemişti

hoş geldinnn :) aynen oyle canım hepımızın yasadıkları bırbırıne benzıyor =))

=))
Eee sende durumlar nedır kacta ıse gıdıyor kacta evde oluyorsun ev yemek iş nasıl gıdıyor =)

kusura bakma canım ya işe daldım tam kdv dönemi muhasebeciyim bende,sabah 06:50 de evden çıkıyorum akşam da 18:00 da çıkış ama eve varış 19:30,ev işi beni bitiriyor yemek genel de ben arada eşim yapıyor Allahtan yemeği çok sorun etmez aparatif olarakta geçiştirebiliyoruz bazen,çamaşırı ütüsü bana yetiyor artıyor bile sen de durumlar nasıl

bende aynı canım calısma saatlarımız 5-10 dk farkla fln aynı senınle =) bendede yemek olayı sorun degıl aslında esım mutfagı sevıyor yapıyorsa benden erken gıttıgı ıcın ,bazende bende emek durumu tabı ,ama tozuydu camasırıydı utusuydu dedigin gibi insanı yoruyor :S mesela bu hafta sonu hıc bıse yapamadım evde durmadık pek cunku gırdık cıktık okadar :S ve ev içi halınde durum vahım artık her aksam bıraz yapacagım iş güç =)

benim bu haftasonu da iş güçle geçti,c.tesi eve bir girdim bu sabah çıktım eşim yarın sabeh seyahate gidecek çamaşır ütü ile geçti hafta ortası akşam dinlenecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…