benim bu haftasonu da iş güçle geçti,c.tesi eve bir girdim bu sabah çıktımeşim yarın sabeh seyahate gidecek çamaşır ütü ile geçti hafta ortası akşam dinlenecem artık
inanırmısın bian once aksam olsun da evı toparlayayım bıraz utu fln yapayım dıyorum hazır esımde gec gelecekken bugun sadece evle ılgılenım=)
bitirdi bizi bu evlilikkk :))) 6 aylık evliyim ben senin ne kdr oldu ?
yok canım daha dur bitmek olmaz =) benim 9.5 oldu nerdeyse canım aslında ılerledıkce oturacak bu durum inan ben gecen hafta yorgunlugumdan galıba cok dert ettım bıanda hersey cok buyudu gozumde ama bu hafta daha ıyıyım
alışacaz bu döngüye şu an zorlansaktaAllah başımızdan eksik etmesin
amın ıns Rabbım basımızdan eksık etmesın =) bunada alısırız bebekımız olur baslarda zorlanır onada alısırız :)
Allahım inşallah bebişilerimizi de alırız kucağımızaüç aydır denmedeyiz bakalım daha sonuç alamadık
gercekten mı hadı hayırlısı inş ,2014 yılı anne olmak ısteyenler topıgınde yazısıyoruz bız oraya takılabılırsın ıstersen sende =) ben henuz deneme asamasında degılım ama 4 ay sonra ıns bende deneme durumunda olacagımpekı cok erken degıl mı henuz 6 aylık evlısın ben hem cok ıstıyor 4 ay bıan once gecsın dıyorum bı yandanda cokmu erken hala beklesekmı acaba dıyede dusundum yanı :S
hemen topiğinize geleyim o zmn :) canım yeni evliyim ama ben 33 eşim 40 yaşın da o yüzden beklemekte mantıklı gelmiyorsizin yaş nedir ?
Vallahi ben de aynı dertten muzdaribim.haftada bir gün tatilim var onda da evi mi temizliyeyim,kendimi mi temizliyeyim: ) kocama vakit mi ayırayım,ay çok bunaldım bi yerlere gezmeye mi gideyim,arkadaşlarımı da uzun zamandır göremedim,annemleri de onlarla mı görüşeyim,yoksa çok yoruldum tüm hafta yatıp dinleneyim mi vb.vb.vb.
Benim yaklaşık 1,5 yıl oldu evleneli hala strese giriyorum.ben de artık pazara çok iş bırakmamaya gayret ediyorum.çamaşır bulaşığı ütüyü hafta içleri uygun olan akşamlarda teker teker yapmaya çalışıyorum.aile ve arkadaşları da yine iş çıkışı görüp pazara mümkün mertebe eşimle olmaya gayret ediyorum.ama dinlenebiliyor muyum?hayır..allah yardımcımız olsun kızlar...
Eşim de yardım ediyo canım benim sağolsun da benim titizliğimden ben bidaha onun yaptıklarının üstünden geçiyorum.o da hem ona ayıp oluyo hem bana 2 iş..amaan geçinip gidiyoruz işte,allah başka dert vermesin güzel şeyler bunlar.evlenmeden hep hayalini kurardım kendi evimin,yuvamın,tatlı gelirdi temizlik bile yaparım nolcak derdim de şimdi sorumlulukların daha bilincine varınca kem küm..
Evimize,eşimize,sağlığımıza sahip olduğumuz için çok şanslıyız kızlar,bunları düşününce kolaylaşıyor hayat: )
Kesınlıkle dogru dusunmussunuz ,ben 25 yasındayım.Rabbım hayırlısı ıle guzel haberler almayı nasıp etsın ıns
kesınlıkle cok sukur halımıze vaktımıze ,sızın 1 gun tatıl olması durumu dahada zorlastırmız tabı Allah yardımcın olsun ama dedıgın gıbı sadece temızlıkle bıtmıyorkı kendıne ayırman gereken vakıt esıne ayırman gereken aıle arkadaslar bunlarda eklenınce yogun ve yorgun hayatlarımız var =)
Bende hem çalışıp hem evle uğraşanlardanım ama sağolsun kocam en büyük destekçimSonuçta hayatı beraber paylaşıyoruz temizlik yaparken de iş paylaşırız o süpürür ben peşinden silerim, o toz alır ben ütü yaparım vs. Tek anlamadığı konu yada işine gelmediği mutfak; yemek yapmayı yada bulaşıkları makineye yerleştirmeyi sevmiyor ama inat ettim onları da yaptırıcam zamanla
yapar yapar onlarıda...sıkmadan alttan alttan yaptırırsın
istese onları da yapar aslında çünkü titizlik konusunda benden çok daha titiz ve beceriklidir. Asla yaptığı işlerde kusur bulmuyorum mesela kıyafetlerini katlıyor ama yamuk yumuk asla demem bunu şöyle katla diye yerleştirirken gerekiyorsa düzeltir yerleştiririm ama ona hissettirmem inat ederse hiç bişey yapmaz biliyorum çünkü
çok iyi yapıyosun ben bazen kendimi tutamayıp uyarıyorum o zaman da sinirleniyo yaptığım hiç bişeyi beğenmiyosun diyehemen de bahane buluyolar iş yapmamak için
Kesinlikle katılıyorum ufacık bişey söyle elini eteğini çekip geçiveriyorlar kenara
Bende hem çalışıp hem evle uğraşanlardanım ama sağolsun kocam en büyük destekçimSonuçta hayatı beraber paylaşıyoruz temizlik yaparken de iş paylaşırız o süpürür ben peşinden silerim, o toz alır ben ütü yaparım vs. Tek anlamadığı konu yada işine gelmediği mutfak; yemek yapmayı yada bulaşıkları makineye yerleştirmeyi sevmiyor ama inat ettim onları da yaptırıcam zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?