Evlilik ve Cinsellik - Çıldıracağım bi el atın lütfen

Ayyyy ayyni benim eşim yaa:KK57:

4 yillik evliyim, ilk 2 ay deliler gibi sevişen adam son 3.5 yildir haftada 1 benim zorlamamla benimle oluyordu..kostüm giyinirim başı agrir, gecelik giyerim yorgun gelir...hayir, fena bi hatun da sayilmam giderim de var yani:21: temizligime de önem veririm..su an 31 haftalik hamileyim iyice bitti belki 3 aydir olmuyo desem yeridir..bu çocuk ne ara oldu bilmiyorum gayri ihtiyari oldu sanirim:KK64:

Off allah hepimize kolaylik versin isteksiz erkekte çok sinir bozucu ya..bildiğin özgüvenini kiriyorlar insanin:110:

Ben suan hamileyim diye doktordan yasakliyiz..5 yillik evliyim masallah diyeyim full+full duk..dogum sonra ne olur bilemem 9 aylik aradan sonra..

Ben suan hamileyim diye doktordan yasakliyiz..5 yillik evliyim masallah diyeyim full+full duk..dogum sonra ne olur bilemem 9 aylik aradan sonra..

Size onu soran mı oldu? Napalım yani.. Burda kadın dert yanıyor sen gecmiş ayy biz full artı full bilmem ne.. Nefret ediyorum hayattaki böyle insanlar dan biri dert anlatırken ay bendede tam tersi diyen başlarının dertleri ile kendi dertsizlipini kıyaslayan insanlar dan

Degişeyin seyin ne oldugunu iliski esnasında anlayabilirsin
Ne yapmiyor mesela yada artik neyi geciştryor
Belkide hiç bir neden yok yani sorunlu bir evlilik gecirdik diyosunuz aklında bir takım düşünceler iş vs sebebler de olabilir
Durum sizlik de olabilir onluk da olabilir

Benim bu konuyla ilgili açtığım bir konu vardı aylar önce.
Sayfalarca bu konuyla ilgili yorum var benim adıma tıklayıp bi okuyun isterseniz belki işinize yarar bi yorum bulursunuz.
Ne yapın edin eşinizi doktora gitmeye ikna edin bir üroloğa gitmesi ve testler yaptırması şart.
Malesef erkekler bu konuda pasifler kafasına vura vura anlatacaksınız bundan mutsuz olduğunuZu özellikle dile getirin.
Eşiniz sizi gerçekten seviyorsa bir adım atacaktır.

Size onu soran mı oldu? Napalım yani.. Burda kadın dert yanıyor sen gecmiş ayy biz full artı full bilmem ne.. Nefret ediyorum hayattaki böyle insanlar dan biri dert anlatırken ay bendede tam tersi diyen başlarının dertleri ile kendi dertsizlipini kıyaslayan insanlar dan
Mune Mune bu konu hakkinda yardim istiyorum...Hanimefendi Siz ne hakla bana bu sekilde saldirida bulunuyorsunuz..siz kendinizde bu hakki nerden bukuyorsunuz..herkesin derdi var elbet ben orda kotu birsey demedim hamilelikten dolayi kari koca hayatimiz yok dogum so rasi ne olur bilemem dedim ki siz bana hakaret edemezsiniz..

bu mesajınızla konu sahıbıne ne gıbı bır yardımınız dokunabilir acaba ? fevkaladenin fevkinde cinsel hayatınız oldugunu söyleyerek cidden merak konusu nispetmi yapıyorsunuz ?

Konu sahibi hanimefendi yazdigim sey ile sadece hamilelikten dolayi esimle kari koca hayatimizin olmadigini ve dogum sonrasi ne okur bilmedigimi belirtmek istemistim ama yazdiklarima kendilerince kabadayilik taslayan sana mi sorduk diyen bazi kaba insanlar var..niyetim asla ve kataa sizi rencide etmek falan degildi ki..ben ozet olarak erkekler ister genelde daha istekli olur demeye getirmek istedim kurdugum cumlelerle sizi kirdiysam ozur dilerim..

Not:kriziantemcicegi rumuzlu arkadasim bdv de yazdiginiz konulari bana ozelden atinda sizin yazdiginiz konulara cevap vermeyeyim hasa ne haddimize degil mi..

Canım bence bir akşam bir şarap al eve giderken, için birlikte(alkol kullanıyorsanoz tabii ki).. ikiniz de rahatlarsınız... sonra bana teşekkür edersin... rahat ol, hepsi geçecektir...

bu mesajınızla konu sahıbıne ne gıbı bır yardımınız dokunabilir acaba ? fevkaladenin fevkinde cinsel hayatınız oldugunu söyleyerek cidden merak konusu nispetmi yapıyorsunuz ?
Hayir arkadasim genel olarak erkekler daha istekli olur demek istemistim..

Sağlik sorunu olabilir, problemlerimiz vardı önce ,hallettik diyorsun , o problemler senin için bitmiş onun için bitmiş olmayabilir ,o dönem üzerine çokmu gittin canım onu zorlamayın ,bir sevgili gibi yaklaşın öpün koklayın doktora beraber gidin

Haklisin ama, öte yandanda seviniyor insan, bütün erkekler böyle degilmis diye :KK70: benim basimdanda böyle bir evlilik gectigi icin, ve KK Daki konularin cogunlugunda bu tür problemler oldugu icin, ben bir nebze de olsa rahatladim :)

Benim bu konuyla ilgili açtığım bir konu vardı aylar önce.
Sayfalarca bu konuyla ilgili yorum var benim adıma tıklayıp bi okuyun isterseniz belki işinize yarar bi yorum bulursunuz.
Ne yapın edin eşinizi doktora gitmeye ikna edin bir üroloğa gitmesi ve testler yaptırması şart.
Malesef erkekler bu konuda pasifler kafasına vura vura anlatacaksınız bundan mutsuz olduğunuZu özellikle dile getirin.
Eşiniz sizi gerçekten seviyorsa bir adım atacaktır.

Sizin ki düzelmedi mi canım

Sizin ki düzelmedi mi canım
Düzeldi evet.Konu sahibine yardımcı olayım diye yazdım tatlım.
Benim eşimde çünkü başlangıçta benim zorlamamla gitmişti ya doktora.
Doktora mutlaka gitsin ki sorun fiziksel mi değil mi anlayıp ona göre çözüm yolu bulsunlar bu şart.

Ümitlerinizi yikmak istemem ama bence bu sorunun caresi yok. Ben yasadim yasiyorum, ayrilmaya kalktim birsure sonra baristik hersey gayet guzeldi ama maalesef sadece bir hafta. Kavgada konusmakda küsmekde bir ise yaramiyor, sanirim bu tarz erkeklerin cinsellikden daha cok önem verdikleri konular var. Ilgilenmiyorlar..

Mune Mune bu konu hakkinda yardim istiyorum...Hanimefendi Siz ne hakla bana bu sekilde saldirida bulunuyorsunuz..siz kendinizde bu hakki nerden bukuyorsunuz..herkesin derdi var elbet ben orda kotu birsey demedim hamilelikten dolayi kari koca hayatimiz yok dogum so rasi ne olur bilemem dedim ki siz bana hakaret edemezsiniz..

Mune Mune ben kimseye hakaret etmedim etmem de...
Hanımefendi doğum nedeniyle cinsel hayatımız yok tan önce. Biz şu kadar full artı full duk... Oldumu bu cümle mükemmel bir cinsel hayatınız ın olması konu sahibine nasıl care olabilir neyse..

Benim esimde öyle cok aklina düsmüyor cok yogun calisiyor gercekten ama ben gidip süslenip püslenip bide seksi gecelik giydimmi hic hayir felan demiyo bide böyle deneyin karsisina cikin bakalim yogun calisip stresli olan erkekler biraz böyle oluyor

Seni kismen anliyorum . Bende 6 aylik evliyim ilk 2 ayi vajinismusla ugrastim tabi o siralar esim cok daha istekliydi ama sorunumdan dolsyi iliski yasayamadik. Sonrasinda da cok bi duskunlugu olmadi b3lki de benim sorunumdsn etkilendi bikinc altina yerlesti bilemiyorum ama bir erkek bence istekli olmali kadinini istedigini gostermeli . Ben akrep borcuyum haliyle cinsellik benim icin cok onemli:)ve de istekliyim yani bi saatim sınırım yok zaten nasil vaji oldum bende şasmistim neyse ki atlattim . Ama esim benim gibi degil bende inada bindirdim durumu gun asiri yapicaz dedim nitekim uyguladim da ama icimd3n hep kirildim yani robot gibi gun koymak sacma geldi ama inat iste . Once onun yaklasmasini istiyorum ha evet yaklasiyor ama cinsellik manasinda bir yaklasim degil sevgi dolu yaklasim cinssellik hemen gelmiyor aklins ve bu durum beni asiri sinir ediyor . Bir erkek banyo yapmaya useniyorum der mi ya benim adam diyor yanii sapik muamelesi goruyorum resmen. Ben daha yeni evliyim 4 aydir xinsel iliskimiz var yani erken sogudu bu islerden aradan yil gecince ne sekil olcsk bilmem uzun oldu biliyorum ama bu konuda bend3 dertliyim

Back
X