Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşi herhalde yanyana yada aynı ortamda oturarak çocuk yapıldığını sanıyor.Kasım ayında eşim 1 aydır çocuk diye sayıklıyor demişsiniz. O zamandan bu zamana değişen ne?
ŞarapCanım bence bir akşam bir şarap al eve giderken, için birlikte(alkol kullanıyorsanoz tabii ki).. ikiniz de rahatlarsınız... sonra bana teşekkür edersin... rahat ol, hepsi geçecektir...
Merhaba arkadaşlar . 1,5yıllık evliyim . İlk 1 yılı zor gecen bi evlilikti çok şükür sorumlarımızı hallettik . Mutlu huzurlu geçinip gidiyoruz . Tek bi konu hariç o da cinsellik . Evlenmeden önce de bi cinsel hayatımız vardı gayet iyiydi herşey . Ne olduysa evlendikten sonra oldu . Ada'mı ikna edemiyorum resmen . Ayda 1-2 o da benim zorumla . Konuşmaya çalıştım sorun mu var diyorum bana göre bişey yok bence sen sorun ediyorsun diyip çıkıyor işin içinden . Çocuk istiyoruz ama sadece istiyoruz bi icraat yok . En son dün patladım . Varsa bişey söyle ben sıkıldım artık sana yalvarmaktan ben de kadınım benimde gururum var reddedilmek iğrenç bi duygu , doktora git dedim . Gidip ne diyim diyo . İkimizde sağlıklıyız . Aldatıyor musun demeye başladım artık . Sacmalam diyo . Ben ne yapayım bana bi yol gösterin . O kadar gecelik alıp hayaller kurdum çoğunu giymek nasip olmadı . Yardım almıyo . Önemli bana göre cinsellik evlilikte bu Ada'm daha 26yasında 10yıl sonra hiç bakmaz yüzüme heralde
Bir sürü hemşire derken??? Hemşirelerde hazır senin kocanı bekliyodu sankiYoğun çalışıyor evet . Ama bu sebep olmamalı diye düşünüyorum . Hastane de çalışıyor bi sürü hemşire . Gerçekten aldatacak bi insan değil ama artık tozdan nem kapıyorum .
Tskler paylaşım icinCinsel terapıstler böyle durumlarda önce bi süre cinsel diyet önerirler. Yani mesela bi 2-3 hafta boyunca bırbırınızle sadece arkadaşlık edin, en ufak cinselliği anımsatacak hareket yasak. Dokunma öpüşme,koklasma, oksama herşey yasak. Yasak olan şey insana cazip geliyor ve onun için bi tutku duymaya başlıyor. Sonraki süreçte seks yine yasak ama ateşli opusmeler, dokunuşlar serbest. Bu tutkuyu daha da arttırıcaktır. Yani nasıl yasaklı bi yıyecekten bi parmak aldığımızda kalanını yemek için daha fazla can atıyorsak o şekilde. Hem bu sizin on sevısmeyı daha iyi ogrenmenıze, kendinizi ve partnerinizin haz noktalarını tanımanıza da yardımcı olur. Ama bu süreçte kesinlikle seks masturbasyon vs yok. Sonraki dönemde de yasakları kaldırıp kendinizi planlamadan kurgulamadan tutkularınızın akışına bırakıyorsunuz. Yani ılıskımızdekı yanlış tecrubelerımızı resetleyıp her şeye sıfırdan başlamış oluyorsunuz.
Aslında seks iç gudulerımızde olan doğal bi süreç ama insanlar kalıplarla o kadar boğuyor ki bi görevmıs gibi gelmeye başlıyor. Yani haftada şu kadar olacak, önce şu kadar öpüşülecek, sonra suralar öpülecek, şu gecelıkler giyilecek, önsevısme bu kadar birleşme bu kadar diye tanımlamalar kafaya yerlestırılırse kendinizi akışa bırakma, iç gudulerınızı hissetme imkanınız yok. Görev olan bi seyi yapmak insana zor gelir. Kalıplara takılmadan her an canınızın çektiği gibi davranın. Illa dört dörtlük bir sevısme olmasına gerek yok. Bazen 5 dk da bile birbirinizı tatmin edebilirsiniz. Ne kadar çok birlikte olursanız eşinizın testosteron seviyesi de o kadar çok yükselir.
bence de bu ihtimal olabilir...gerçekten çocuk istemiyor olabilir belki ve siz çok istekli görünüyorsanız aklı sıra bu şekilde korunmaya çalışıyor olabilir...
sizde bir vesileyle çocuk fikrinden vazgeçtim biraz daha kendimle ilgilenicem deyip kendinize odaklanın...