- 31 Aralık 2015
- 439
- 284
- 18
Bir doktora gidin ama birlikte çünkü stres ve buna benzer bazı şeyler erkeklerin cinsel hayatını etkiliyormuş ve doktor bu gibi durumlarda eşleri birlikte alıyor terapiye. Sonra tek tek konuşuyor daha çok gencsiniz bence gururunu kırmadan birkez daha konuş ve ikna etMerhaba arkadaşlar . 1,5yıllık evliyim . İlk 1 yılı zor gecen bi evlilikti çok şükür sorumlarımızı hallettik . Mutlu huzurlu geçinip gidiyoruz . Tek bi konu hariç o da cinsellik . Evlenmeden önce de bi cinsel hayatımız vardı gayet iyiydi herşey . Ne olduysa evlendikten sonra oldu . Ada'mı ikna edemiyorum resmen . Ayda 1-2 o da benim zorumla . Konuşmaya çalıştım sorun mu var diyorum bana göre bişey yok bence sen sorun ediyorsun diyip çıkıyor işin içinden . Çocuk istiyoruz ama sadece istiyoruz bi icraat yok . En son dün patladım . Varsa bişey söyle ben sıkıldım artık sana yalvarmaktan ben de kadınım benimde gururum var reddedilmek iğrenç bi duygu , doktora git dedim . Gidip ne diyim diyo . İkimizde sağlıklıyız . Aldatıyor musun demeye başladım artık . Sacmalam diyo . Ben ne yapayım bana bi yol gösterin . O kadar gecelik alıp hayaller kurdum çoğunu giymek nasip olmadı . Yardım almıyo . Önemli bana göre cinsellik evlilikte bu Ada'm daha 26yasında 10yıl sonra hiç bakmaz yüzüme heralde