Evlilik ve erkekler

Giztegi5

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
51
78
3
28
Arkadaslar ben bu gordugum konularda hep "evlendikten sonra cok degisti" goruyorum.. Ve korkmaya basladim. Bu evlendikten sonra degisecek tipteki adami nasil taniriz? Sinyal verirler mi bi patlak verirler mi bi yerden? Aramizda uzun yillar evli arkadaslar varsa tavsiye verebilir mi? Yaziyorlar hep bdvde cok iyiydi evlendikten sonra taniyamadim.. Yani sansimiza ne cikarsa mi olacak?

Bak kardeş hastanede kardiyoloji bolumune gidersen kalp sorunu olanlar ile karsilasirsin, araba tamir sanayisine gidersen arabasi bozuk olanlarla karsilasirsin. Fakat bu demek degilki herkes hasta yada arabasi bozuk...
Ayni mantikla 'bir derdim var' bolumunde ise derdi olanlar konu açar. Ama bu demek degilki herkesin derdi var. Yani herkesin kocasi evlenince degismiyor.
Burayi referans alma, sadece tecrube edin.

Alışverişe cikip para harcama konularinda nasil oldugunu gormek gerek.

Uzun yolculuga cikman gerek . Uzun hikayelerde nasil davraniyor.

Ailesinu tanimak cok önemli. Onlarla vakit gecirmek
Arkadas ortamina girip onlari tanimak arkadas ortaminda nasil davraniyor .

Ben boyle yaptim gayet guxel sonuc aldim tam istedigim erkegi seçtim.

Ben bir de tam evlilik karari almadan sacma sapan bir nedenden dolayi kavga çıkardım . Araba kapisini çarpıp ciktim bitti dedim. Arkama bakmadan uzaklastim 15 m sonra arkami döndüm ki hala pesimde. Uzgun ve saskin gozlerle bakiyor askim benim ya tamam dedim evlenilecek erkek :) bir de onunla evlenmeye karar verdigim anlardan biri de piknikte sarap içecektik acacak almamistik . O alkol almaz ben netten sarap nasil acilir diye bakarken umutsuz şekilde. Arkami döndüm ki sarabi açmış sırıtıyor :))) hemde kendi agzina surmedigi hâlde. Is bitiriciligi mükemmelidir . Iste ya dedim bu adamla evlenilmez mi. beni cok etkilemisti.

Sorumluluk sahibi olmali, dürüst olmali, sevecen olmalı . ne kadar naif olursa olsun bu davranisindan rahatsizlik duyuyorum tekrarlama lutfen diye de elini masaya koymayi bilmeli. Cunku biz kadinlar bazen simariyoruz.

Erkegin kadini daha cok sevmesi önemli bence.

Bir de evlenmek icin 27 den sonrayi bekle insanlari daha iyi taniyorsun. Kendini daha iyi taniyorsun neleri tolere edebileceğini biliyorsun ona gore es seçersin. 22 yasinda evlenirsen kocan da degisir sen de, büyüyorsunuz sonuçta .

Yazmaya üşendim eski bir konudaki mesajımı aynen alıntı yapıyorum
çoğu yaşıyor ama zor geliyor ayrılmak nisan atmak emekleri hiçe saymak evlenince düzelir diye kendini kandırıyor çoğu ama evlilik yaşına gelmiş adamı kimse değiştiremez aman kapımı kapatıp otururum kv bana karışmaz diyor ama o işler öyle olmuyo evlendiğin kişinin gerçekten ailesiyle de evleniyorsun evlilikte kötü sürpriz istemeyenler öncelikle ilk günden beri gerçek tavırlarını ortaya koymalılar yaşlı kadın üzülmesin diye evet dedim ama istemiyorum benden büyük saygısızlık olmasın diye evet dedim ama ama ama en büyük hatalar bunlar siz kırılacağınıza onlar kırılsın istemediğiniz şeye hayır demeyi öğrenmek gerekiyor millete evet diyip arkadan nişanlıya gaz vermek doğru değil,en basiti kv diyor ki eşya seçmeye geleceğim kız istemiyor ama sesini çıkarmıyor gidiyor nişanlısına çatıyor e kadına ileride yapacağı her şeyin yüzünü sen veriyorsun işte teşekkür ederim siz yorulmayın biz başbaşa gideceğiz bitti gitti kırılırsa kırılsın kimseyi kendinizden önemli tutmayın, adam sövüyor bağırıyor çağırıyor demediği kalmıyor bizim kızlar sus pus niye aşk fedakarlık istemiş yahu aç gözünü karşındaki fedakarlık yapıyor mu? Evliliklerin kötü olmasındaki suç %80 kızların çünkü çoğu erkek rol yapmıyor zaten öküz gibi davranıyor bizim kızlar da düzeltirim diye kendini kandırıyor

Ben bir de tam evlilik karari almadan sacma sapan bir nedenden dolayi kavga çıkardım . Araba kapisini çarpıp ciktim bitti dedim. Arkama bakmadan uzaklastim 15 m sonra arkami döndüm ki hala pesimde. Uzgun ve saskin gozlerle bakiyor askim benim ya tamam dedim evlenilecek erkek :) bir de onunla evlenmeye karar verdigim anlardan biri de piknikte sarap içecektik acacak almamistik . O alkol almaz ben netten sarap nasil acilir diye bakarken umutsuz şekilde. Arkami döndüm ki sarabi açmış sırıtıyor :))) hemde kendi agzina surmedigi hâlde. Is bitiriciligi mükemmelidir . Iste ya dedim bu adamla evlenilmez mi. beni cok etkilemisti.

Sorumluluk sahibi olmali, dürüst olmali, sevecen olmalı . ne kadar naif olursa olsun bu davranisindan rahatsizlik duyuyorum tekrarlama lutfen diye de elini masaya koymayi bilmeli. Cunku biz kadinlar bazen simariyoruz.

Bende alkol kullanmam ama sodanın agzını çakmakla açıyorum :D sözlümde bana tam doğru kişiyi bulmuşum der ruhu okşanırmı ki :D

Arkadaslar ben bu gordugum konularda hep "evlendikten sonra cok degisti" goruyorum.. Ve korkmaya basladim. Bu evlendikten sonra degisecek tipteki adami nasil taniriz? Sinyal verirler mi bi patlak verirler mi bi yerden? Aramizda uzun yillar evli arkadaslar varsa tavsiye verebilir mi? Yaziyorlar hep bdvde cok iyiydi evlendikten sonra taniyamadim.. Yani sansimiza ne cikarsa mi olacak?

herkes biraz değişir de
böyle tamamen başkalaşım geçirilmez yani
NeverOne NeverOne 'a aynen katılıyorum
"Ha ama eğer ki bambaşka bir insan olduğunu düşüyorsa eşi, o bence evlenmeden önce çoğu şeyi görmezden gelmiştir."

Bunun birde çocuk sahibi olacağı zaman sapıtan versiyonu var bakınız eşim.
Burda bir konu okumuştum nişanlı iken,bir bayan hamileyken eşiyle kavga ediyor sonra mobilyaları geliyor bebeğin eşi aylarca kurmuyor mobilyaları falan,okuyunca aaaa ne ayıp adama bak kadının hevesini kursağında bırakıyor falan demiştim çok ayıp gelmişti sonra evlendim hamile kaldım eşim kafayı sıyırdı içki hakaret kavga gırla sinyal veriyorlar ama mesela ben nişanlı iken iki günlüğüne eşimin yanına gitmiştim alt tarafı iki günümüz varken bir gününde arkadaşlarının yanına gidip alkol almıştı ama sevgi bazen kör edebiliyor gözümüzü :(

Birkaç kez tartışma yaşadıysanız, bir iki gezi ve alışveriş düzenlediyseniz zaten çoğu şey nettir. Sadece değişebileceğini umarsınız, görmezden gelirsiniz, tolere seviyeniz çok yüksektir. Aynı eve girip imzayı atınca “nasılsa evliyiz” modunda, tolere ettiklerinizi edememeye, görmediklerinizi görmeye başlarsınız.

Velhasıl kelam; insanlar değişmez. Değişti diyenler at gözlüklerini çıkartır.

Bunun birde çocuk sahibi olacağı zaman sapıtan versiyonu var bakınız eşim.
Burda bir konu okumuştum nişanlı iken,bir bayan hamileyken eşiyle kavga ediyor sonra mobilyaları geliyor bebeğin eşi aylarca kurmuyor mobilyaları falan,okuyunca aaaa ne ayıp adama bak kadının hevesini kursağında bırakıyor falan demiştim çok ayıp gelmişti sonra evlendim hamile kaldım eşim kafayı sıyırdı içki hakaret kavga gırla sinyal veriyorlar ama mesela ben nişanlı iken iki günlüğüne eşimin yanına gitmiştim alt tarafı iki günümüz varken bir gününde arkadaşlarının yanına gidip alkol almıştı ama sevgi bazen kör edebiliyor gözümüzü :KK43:
Gercekten üzüldüm .. Gelen yorumlardan anliyorum ki aslinda belli ediyormus insan kendini ama biz goz ardi etmeyi seciyormusuz..

Bende alkol kullanmam ama sodanın agzını çakmakla açıyorum :KK70: sözlümde bana tam doğru kişiyi bulmuşum der ruhu okşanırmı ki :KK70:
Hem de ne :)) oyle böyle bir mutluluk degildir bu filmlerdeki kahramansin her zaman. Umutsuzluga gunes gibi açan isiksin :D

Bir de evlenmek icin 27 den sonrayi bekle insanlari daha iyi taniyorsun. Kendini daha iyi taniyorsun neleri tolere edebileceğini biliyorsun ona gore es seçersin. 22 yasinda evlenirsen kocan da degisir sen de, büyüyorsunuz sonuçta .
Evlilik koçu mübarek:halay:

Keşke herkes evlenirken mantıklı düşünebilse.
27 sonrasına ayrıca katılıyorum.
Olgunlaştıkça fikirler değişiyor.

Evlendikten sonra değişen erkek yoktur. Flört ederken karakterini anlayamadığınız erkek vardır .

Anasına düşkün olmıcak. Her daim seni desteklicek buda çok önemli.
Eğer bi kadın körse görmek istemiyosa gerçeği adam ağzınada s.çsa toz konduramıyorlar.
Aklını mantığını kullanacaksın herşeyi kaderin üstüne atmıcaksın.

Evlilik koçu mübarek:halay:

Keşke herkes evlenirken mantıklı düşünebilse.
27 sonrasına ayrıca katılıyorum.
Olgunlaştıkça fikirler değişiyor.

Gerci bazilarinda 27 den sonra kimseyi begenmeme sendromu başlıyor :D kas yapayim derken goz cikarmayak kiz :)))

Aslında her halinden anlaşılırda, biz tanımaya değilde, habire romantiklik peşinde koşuyoruz. yemeğe çıkarsın, cömertliğini anlarsın. ailesine gidersin saygı , sevgi varmı ona bakarsın. Anne ve babasının ilişkisine bakarsın. Telefonla başkalarıyla konuşurken muabbetine bakarsın. Bir olayı konuşurken yorumlamasına bakarsın. Giyiminize eleştiri yapıyormu ona bakarsın. Tartışırken sana kullandığı kelimelere bakarsın. İnatmı ona bakarsın. İşyerinde sevilen,birimi ona bakarsın. sık iş değiştiren birimi, ona bakarsın. ailesi mahallede nasıl biliniyor onu araştırırsın. vb. pekçok olaya bakarsın ve anlarsın.

Back
X