- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Bir sevgili
-
Benimle sohbet etmiyor , bir kaç kere başka biriyle konuşmalarını gördümBu durumda ya gidip alacaksınız ya da iade oluşturacak onlar, eşiniz sürelli böyle mi? Belki o an çok ters bir andır
Ben onun için uğraşırken o bana bağırıyor çok moralim bozulduEvet abartiyorsunuz. Birakin gelmeyiversin kargosu. Siz de aramayin. O arayinca da mesgule atin. Once insan gibi konusmayi ogrensin sonra arasin.
Demek istediğim ben onu için uğraşıyorum o bana bağırıyor canım sıkılıyor bu durumaKargodan evliliğe nasıl geldi konu inanın anlamadım
Siz burda kendini yediniz kargo onun için önemliydi diyeBenimle sohbet etmiyor , bir kaç kere başka biriyle konuşmalarını gördüm
Çok mutsuzumSiz burda kendini yediniz kargo onun için önemliydi diye
O telefonu kapatıyor, bağırıyor,üstüne bir de başkalarıyla konuşuyor ,kendinize eziyet etmeyin lütfen :/
Demek istediğim ben onu için uğraşıyorum o bana bağırıyor canım sıkılıyor bu duruma
Bu varsa yalnız evliliğiniz başka bir boyutta demektir aldatma var demektir .hassas ve önemli bir konu. Sizin meseleniz sadece eşinizin sınırlı yada az konuşan bir insan olması değil. Aldatma icin illa aynı yatak şart değil bence karisi varken başka bir kadınla flört etmesi yeterli . Konuşma içeriklerini bilmiyorum tabi arkadaşıyla sohbet ettiyse normal rutin bir konuda o normal birşey bahsettiğim konuşma farklı elbetteBenimle sohbet etmiyor , bir kaç kere başka biriyle konuşmalarını gördüm
Aslında genel olarak baktığımda eve gelince sürekli elinde telefon. Bırak şunu sohbet edelim dediğimde bahane üretiyor. Yok işin var diye yok yorgunum yok az bakim bırakıcam. Sevgi göstermiyorArkada başka problemler olabilir mi ? Yada sürekli mi böyle bu konu için mi böyle yaptı
E yapmayin siz de. Bagiran cagiran adamin isi yapilir mi az biraz dusununÇok mutsuzumtamam ne istesem alıyor ama sevgi göstermiyor hep iş hep arkadaş hep telefon hep oyun. Ben hizmetçisi gibiyim sanki. Yemeğini yapıyorum kıyafetlerini yıkıyorum işi bitiyor
Asker arkadaşlarıyla bir fake İnstagram açmışlar oradan konuşmuşlar 3 kişi. Benim e postamı girmiş yanlışlıkla e posta bana gelince gördümBu varsa yalnız evliliğiniz başka bir boyutta demektir aldatma var demektir .hassas ve önemli bir konu. Sizin meseleniz sadece eşinizin sınırlı yada az konuşan bir insan olması değil. Aldatma icin illa aynı yatak şart değil bence karisi varken başka bir kadınla flört etmesi yeterli . Konuşma içeriklerini bilmiyorum tabi arkadaşıyla sohbet ettiyse normal rutin bir konuda o normal birşey bahsettiğim konuşma farklı elbette
Aslında genel olarak baktığımda eve gelince sürekli elinde telefon. Bırak şunu sohbet edelim dediğimde bahane üretiyor. Yok işin var diye yok yorgunum yok az bakim bırakıcam. Sevgi göstermiyor
Ben burda yardım bekliyorum akıl bekliyorum hala gösteriş yapıyorsunuz. O gün ruh halim iyimiş demek ki bugün böyle davranınca sinirlendim. Ben ısrar edince söyleyince sevgisini gösteriyor evet. Bugün ki hali canımı sıktı. Herkes hep iyi değildir birine sinirlenince aklına kötü yaptığı şeyler daha çok gelir. İşiyle meşgul işine aşık çok sıkıldım. Virüs nedeniyle evde durmaktan da boğuluyorım konuşmak istiyorım hep meşgulHatırladığım kadarıyla sizin eşiniz sevgisini içinde yaşayıp siz kızınca susan biriydi, hatta sizi hiç kırmazdı, siz de sadece regl dönemlerinizde ilgi beklerdiniz, o da bunu bilirdi. Şimdi bu kırgınlığınızın sebebi ne? Şu mübarek ramazanda size evliliğinizle ilgili akıl vermemizi, eşinizin hatasını anlaması için "mutlaka tavır al" dememizi beklemiyorsunuz inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?