- 30 Kasım 2019
- 12.730
- 40.941
- 598
- Konu Sahibi Bir sevgili
-
Insanin sagligi yerinde olsun bol bol calissin bosverin.Sizde cayinizi kahvenizi icin ayaklarinizi uzatip bosverin.Abovv 1,5 saat daha gitti benden desenizesaygilar peder beye.
Valla memur almak lazimdi. Biz hatayi yaptik simdi isin yoksa cek gec gelen/gelemeyen adamlari
Tek sorun bu diyorsunuz yani; mesleği... Başka kadınlarla yazışmasının üstünü örttünüz o zaman. Peki bu saatten sonra belediyede memur olma şansı var mı? Bunu istiyor olsaydı ya da imkan olsaydı gidip de asker olmazdı herhalde. Ya kusura bakmayın da siz sorunları görme peşinde değilsiniz,
ayy boşanırsam asla evlenmem birdaha. En azından bir tane olsun da yaşlanınca bakar banaNeymiş kargo meselesi diye bakayım dedim, siz ha gayret hamile kalmaya çalışıyorsunuz bu adamdan?
Allah akıl fikir versin.
Ayrıca beceremez diye kargosunu halletmeye çalıştığınız adam sizin hamileliğinizi, bebeğin bakımını vs nasıl çekip çevirecek?
Neyse kendi düşen ağlamaz. Bunu geçeyim.
Askerle evli değilim bilemem ama benim eşim madenci. Haliyle de sektörü gereği neredeyse tamamen erkeklerle iletişim halindedir, bir günden bir güne ne ilgisiz ne sevgisiz ne sorumsuz ne kaba olmuştur. Eşinizin hödüklüğünü farklı şeylere yüklemeyin.
Şu bile o kadar talihsiz ve acınası bir açıklama ki.. Komutanı evliymiş de eşiniz değil miymiş? Nolcek yeaaa deyip yaptığına eminim.
Temelde size olan saygısızlığıdır en hafif tabiriyle. Siz duymadığınız sürece sıkıntı yok yani adam açısından.
Ne diyeyim Allah içinize sindirsin.
Bebek çalışmasına devam.
Aşkım birtanem. Eşim askeri zırhlı araç kullanıyor. Gtü acıyormuş sert koltukta otur otur o yizden arkadaşı ile ortopedik minder sipariş ettiler. Yoksa ne işim var benim kargoyla filanBuraya yazana kadar gidip alsaydınız. Bir daha da bu süreçte sipariş vermeyin.
Neden sinirli işaret bıraktınNeymiş kargo meselesi diye bakayım dedim, siz ha gayret hamile kalmaya çalışıyorsunuz bu adamdan?
Allah akıl fikir versin.
Ayrıca beceremez diye kargosunu halletmeye çalıştığınız adam sizin hamileliğinizi, bebeğin bakımını vs nasıl çekip çevirecek?
Neyse kendi düşen ağlamaz. Bunu geçeyim.
Askerle evli değilim bilemem ama benim eşim madenci. Haliyle de sektörü gereği neredeyse tamamen erkeklerle iletişim halindedir, bir günden bir güne ne ilgisiz ne sevgisiz ne sorumsuz ne kaba olmuştur. Eşinizin hödüklüğünü farklı şeylere yüklemeyin.
Şu bile o kadar talihsiz ve acınası bir açıklama ki.. Komutanı evliymiş de eşiniz değil miymiş? Nolcek yeaaa deyip yaptığına eminim.
Temelde size olan saygısızlığıdır en hafif tabiriyle. Siz duymadığınız sürece sıkıntı yok yani adam açısından.
Ne diyeyim Allah içinize sindirsin.
Bebek çalışmasına devam.
Kızlar lütfen dertleşelim. O kadar moralim bozuk ki size anlatamam ya. Lütfen beni teselli edin ben mi abartıyorum.
Eşimin Kargosu var diye önceden de paylaşmıştım sizlerle. Bugün aradım şikayet için şikayet oluşturuldu ama yurtiçi kargo tekrar gelmeyeceğini söyledi. Evime gelmeden geldik bulamadık diye yalan söylüyorlar virüsten dolayı markete gitmeyen ekmek bile almaya gitmeyen biriyim evde yapıyorum çünkü. Eşimi aradım Kargonu getirmiyorlar demek için işim var hadi kapat diye bana bağırdı. Ben onun için uğraşıyorum onun bağırması çok canımı sıktı. Eşim askeri personel bu arada kızlar 5 gündür ne eve gelebildi ne de aradı beni. Ne zaman arasam işim var diyip kapatıyor bağırıyor bazen böyle. Çok soğudum artık evlilikten filan. 1.5 yıllık evliyiz ve eşimle aynı çatı altında kalalı daha 1. Ayımız yeni doldu. Çok mu abartıyorum lütfen bana akıl verin. Evlendiğimde askeri personel değildi sonradan gitti bu arada. Evlilikten tat alamıyorum
Yo biliyorum ama madem kendi G.t’nü düşünmüyor, kargo için gitmiyorsunuz, iade yaptırın sonra kendisi halletsin. Bu arada kendi eczanelerin yakınında medikal olur, ordan gidip alır.Aşkım birtanem. Eşim askeri zırhlı araç kullanıyor. Gtü acıyormuş sert koltukta otur otur o yizden arkadaşı ile ortopedik minder sipariş ettiler. Yoksa ne işim var benim kargoyla filan
Bu guzel aynen koy kenaraBenim yerim maaşına el koymak. Eşimden uzak dursam da en azından parasını biriktiriyorum ev alabilmek için
Asker eşleri genelde yalnız olurİşini hiç sevmiyorum ya. Mesela eve geliyor yemeği yedikten sonra az muhabbet ederken tlf çalıyor acil gel görev çıktı. Tam oturuyoruz akşam gelince beraber film izliyoruz kapı çalıyor komutanı gelmiş hadi gidiyoruz. Bir baş başa kalamıyoruz.
Allah saglik versin,gonuller bir olsun elbetteInsanin sagligi yerinde olsun bol bol calissin bosverin.Sizde cayinizi kahvenizi icin ayaklarinizi uzatip bosverin.Nasil olsa gelecekler eve baska gidecekleri yer mi var sanki Eskiden daha iyiydi memurluk şimdi biraz bozdular gerçi.
Adama çocuk gibi diyorsunuz ya, sizin de farkınız yok. Keşke olgunlaşıp evlenseydiniz. Hayattan beklentiniz yaşlanınca size bakacak biriyse (bakacağının garantisi varmış gibi) mutlu değilim diye sızlanmanın gereği yok. Konuyu açma amacınız neydi tam olarak?ayy boşanırsam asla evlenmem birdaha. En azından bir tane olsun da yaşlanınca bakar bana
İşyerinde sıkıntıları olabılır, kötü bi zamana denk gelmiştir, onun acısından düşün belki kargodan daha önemli bi meselesi vardır. Herzaman böyle değilse konusarak halledebilirsinizKızlar lütfen dertleşelim. O kadar moralim bozuk ki size anlatamam ya. Lütfen beni teselli edin ben mi abartıyorum.
Eşimin Kargosu var diye önceden de paylaşmıştım sizlerle. Bugün aradım şikayet için şikayet oluşturuldu ama yurtiçi kargo tekrar gelmeyeceğini söyledi. Evime gelmeden geldik bulamadık diye yalan söylüyorlar virüsten dolayı markete gitmeyen ekmek bile almaya gitmeyen biriyim evde yapıyorum çünkü. Eşimi aradım Kargonu getirmiyorlar demek için işim var hadi kapat diye bana bağırdı. Ben onun için uğraşıyorum onun bağırması çok canımı sıktı. Eşim askeri personel bu arada kızlar 5 gündür ne eve gelebildi ne de aradı beni. Ne zaman arasam işim var diyip kapatıyor bağırıyor bazen böyle. Çok soğudum artık evlilikten filan. 1.5 yıllık evliyiz ve eşimle aynı çatı altında kalalı daha 1. Ayımız yeni doldu. Çok mu abartıyorum lütfen bana akıl verin. Evlendiğimde askeri personel değildi sonradan gitti bu arada. Evlilikten tat alamıyorum
Aldatıyormuş bir de ne bekliyorsun boşanmak için.?Çok mutsuzumtamam ne istesem alıyor ama sevgi göstermiyor hep iş hep arkadaş hep telefon hep oyun. Ben hizmetçisi gibiyim sanki. Yemeğini yapıyorum kıyafetlerini yıkıyorum işi bitiyor
İnanmıyorum ya şuna inandıysan bizde kasım ayındayız yani.Yani nasıl desem son olayı komutanı buna hesap açtırmış kendi ses kaydı atmamış evli diye bu da gerizekalı eşim yani eşime attırmış. Konuşmalar komutanının aslında
Anlattığınıza göre tat alınacak bir evlilik değil zaten. Sürekli kapat işim var deyip bağırmak, azarlamak ne ya? Biraz daha bakın,aynı ise boşanın.Kızlar lütfen dertleşelim. O kadar moralim bozuk ki size anlatamam ya. Lütfen beni teselli edin ben mi abartıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?