Ne gibi mesela?Herşey İslami esaslara uygun yaşansa ne kadar da güzel olurdu ..
Diyorum ve susuyorum
Ne alaka şimdiHerşey İslami esaslara uygun yaşansa ne kadar da güzel olurdu ..
Diyorum ve susuyorum
Sevgili yapmayıp görücü usulü evlenmek bence onun demek istediğiNe gibi mesela?
Evlenemeyeceklerini unutmak için. Çoğu erkeğin iyi kıvırdığı bunu yapan kadınların bu işi kıvıramadığı durum. Çoğu mutsuz kadın zaten onları sevmeyen adamlarla evli bunun farkında değillerNeden insan sevmeden evlenirki.
Imam nikahi yapip sozlenen insanlar bana hic samimi gelmiyor. Gorucu usulu oluncada hemen evlenilmiyor ki..aslinda bir bakima dogru gorucu usulu ama illa ilk gosterilenlede evlenilmez ki..Sevgili yapmayıp görücü usulü evlenmek bence onun demek istediği
Herkesin kendi bileceği iş biz bu doğru değil deriz onlara göre doğru olur herkesin doğrusu kendine.Imam nikahi yapip sozlenen insanlar bana hic samimi gelmiyor. Gorucu usulu oluncada hemen evlenilmiyor ki..aslinda bir bakima dogru gorucu usulu ama illa ilk gosterilenlede evlenilmez ki..
Evlenemeyeceklerini unutmak için. Çoğu erkeğin iyi kıvırdığı bunu yapan kadınların bu işi kıvıramadığı durum. Çoğu mutsuz kadın zaten onları sevmeyen adamlarla evli bunun farkında değiller
Bunu daha çok erkekler yapıyor amaçları da belli ya cinsellik ihtiyacını biriyle gidermek ya da işte temizliği yemeği ütüyü yapsın... İki arkadaşımın çıktıkları kızları sevmediklerini biliyorum nerden mi beni seviyorlar ben de hepsine acıyarak bakıyorum hayat böyle işte
Asıl istediğine kavuşamıyorsun. Sonra "hee tamam bunla olur" diyor biriyle evleniyorsun. Bu mudur?
İyi de insan ille biriyle olmalı mı.
Bi fırsat verse kendine, bi boş kalsa, kendini dinlese belki bir gün yeniden aşık olacak.
Çünkü sevmeden evlenenler eninde sonunda o aşkı arıyor. Kocasından karısından bekliyor, olmuyorsa eskileri deşiyor, o da yoksa sağa sola bakıyor.
Yazık işte, boşa kurulan yuvalar, sevgisiz sadakatsiz..
Ne alaka şimdi
Bunu daha çok erkekler yapıyor amaçları da belli ya cinsellik ihtiyacını biriyle gidermek ya da işte temizliği yemeği ütüyü yapsın... İki arkadaşımın çıktıkları kızları sevmediklerini biliyorum nerden mi beni seviyorlar ben de hepsine acıyarak bakıyorum hayat böyle işte
+1Evlenmeseydi.. Bu kadar basit!
Eşi ana kuzusuymuş, ezdiriyomuş filan bunları geçsin. Kendi hatasına kılıf uydurmasın.Eşi layık yani bu duruma öyle mi..
Ahh şu akıl tutulmaları.....
Şimdi bir cesaret gelmiştir ona, boşanmaya filan kalkar.
O cesareti zamanında gösterecek sevgisine sahip çıkacaktı.
Çok mu sert tepki verdim. Ama öyle...
Neden insan sevmeden evlenirki.
Yapması gereken eski sevgiliyi her yerden engelleyip, mümkünse hat değiştirip evliliğine sarılmak, kocası ile iyi olmak.
Ha adamı sevmiyorsa da boşasın..
İmam nikahını erken yapmayı kastetmedim bunu desteklemiyorum ve konumuzla alakası da yok zaten .Imam nikahi yapip sozlenen insanlar bana hic samimi gelmiyor. Gorucu usulu oluncada hemen evlenilmiyor ki..aslinda bir bakima dogru gorucu usulu ama illa ilk gosterilenlede evlenilmez ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?