Evlilik ve eskiler

Iksinide sevmiyor demekki eskiyi sevse evlenmezdi evlendigi adami sevse eskisi icin aglamazdi..mantikli olan bosanip eski sevgilisiylede gorusmeyip onune bakmasi ayni hatalari tekrar eder donguye girer hayati

Eski sevgilisini cok ozlediyse istiyorsa geri ona donsun esinden bosanip
Bir de suna takildim.esinin ilgisizliginden cektirdiklerinden filan bahsetmişsiniz.peki eski sevgilisi olmasaydi esine tutumu ne olacakti

Dini yorum yasak... Mune

Yav he he. Eski sevgilisi iciyormus da üzülüyormus da. Hadi ordan. gerçekten sevse başta sahip çıkardı, evlenene dek beklemezdi. Ergense bilemem tabii,aksiyon olsun demiştir düğün basmak falan. Ben burada kıza üzüldüm, sevgisiz sadakatsiz ilişkilerde cirpinmis durmuş. Eski sevgilisi onu sevmiyor. Ya boşta kaldı, ya da bir ego savaşı veriyor. Bosansa da kabul etmez zaten evlenmeyi eski sevgili. Kız evlendi madem barı kocasına sahip çıksın. Eskiden ancak kaşar olur,bir güzel de tostu olur.

insan birak eski sevgiliyi herhangi biri yuzunden kafasi karisip sorguladigi evliligi neden devam ettirirki?ayni seyi erkek yapsa aldatma degil mi bu?bence oyle ..kalbimde aklimda baskasiyla yasiyorsam esime ihanet ediyorumdur.haksizlik degilmi bu o adama?kotu biri diye hakediyormu boyle bir seyi?ben bir kadin olarak baskasi icin aglayan es istemezdim.eskiye gelince bana gore eski eskidir.gecmistir ,gecmediyse yeni denizlere yelken acip hem kendine hem kocana yazik etmeyeceksin.merak etmeyin sevgili askindan olmez ben gordum oylelerini..

Ay herkes beni seviyor sendromu nerde görsem tanırım. Madem acıyarak bakıyorsunuz kızlara ve arkadaşlarınıza o zaman uzak durun.
Ya aynen ben de öyle olanlardanım herkes beni seviyor herkes bana aşık
Doğru söyledim ki rahatsız etmiş :) aynı ortamdayız hepimiz yoksa çok meraklı değilim zibilyon kez reddettiğim halde peşimde olanlara bu da benim farkım

Evet çok rahatsız oldum, neden size bakıyorlar da bana bakmıyorlar diye. Bunda da haklısınız, ah siz çok farklısınız. Ne güzel.

Evet çok rahatsız oldum, neden size bakıyorlar da bana bakmıyorlar diye. Bunda da haklısınız, ah siz çok farklısınız. Ne güzel.
Evliysen ve eşinden eminsen benim söylediğimin sana bir zararı yok sen neye takıldın anlamadım. Bir de normalde herkesler bana aşık filan diye takılan biri değilim orada sizlere gerçeği dedim ha ben illa anlamam ego savaşımı şu ego kasmaya çalışan üye üzerinden sürdürürüm diyorsan o başka

Degil mi misal adam 2. 3. Ve 4. Kadinida alip aldatma isine bulasmazdi :) islami usuller keske insanlarin ahlaki yapisini modern hukuk kurallariyla harmanlayip duzgun insanlar cikartsa ortaya.

Siz mutluysaniz ne mutlu. Allah dahada mutlu etsin insallah..hepimizi

Kocasıyla aynı yatağa girer beyniyle eski sevgilisine.... hey Yarabbim ne günlere kaldık ...Eski sevgilisini tam unutmadan neden evlenir kalbindende beynindende bitmeden niye başka insana umut verilir ki evde kalacagindanmi korktu....olan olmuş ta ya boşanacak eski sevgiliye gidecek yada eski sevgiliyi her yerden engelleyip kalbine taş koyup kocasını sevmeye çalışıp evliligine sarılacak bu arada kazayla kocasından hamile kalmasın genelde öyle olur ....yasak aşk yaşamaya kalkmasın seviyorum ölüyorum deyip

Arkadaşın da eski sevgilisi de ciğeri beş para etmez insanlar.
Evlenmeseydi kafasına silah mı dayadılar?
Ya da defolsun gitsin boşansın bunu suçsuz günahsız bi insana yapmaya ne hakkı var?
Ne iğrenç bişey kafasında başkası olan biriyle aynı yatağa girmek.
Hiç utanması yok mu arkadaşının?
Daha bi de kocasından şikayet edecek kadar yüzsüzse pes diyorum zaten

Peki bi de şöyle bakın, o zaman sizin düşüncenize göre eşiniz başka kadına bakacak fırsatı olmadığı için sizi aldatamıyor yani ve siz de bundan mutlu olmuş oluyosunuz.Önemli olan fırsatı yokken aldatmamaması değil ama canım, çok fırsatı varken yüz çevirmesi.Kişinin niyeti anca bu şartlar altında ortaya çıkar, diğerleri mecburiyettir zaten...

önce eşiyle olan problemlerini halletmeye çalışsın. eski sevgili adam olsaydı şu an onunla evli olurdu unutmasın. eşi de zaten ilgisiz vs diye kendini aklamaya çalışıyor sadece.

Yapılan dini içerikli yorumları alıntılayıp konuyu dağıtmayalım lütfen.
Dini içerikte, dinlere karşı uygunsuz yorumlarda yasaktır.

Eski sevgili arkadasinin evlenmesini hazmedememis. Arkadasin da eski sevgilisine inat olsun diye evlenmis. Evlenmeseydi eski sevgili ortaya cikmayacakti muhtemelen. Arkadasina verebilecegin tavsiye, eger yapabiliyorsa esiyle arasini duzeltsin ya da olmuyorsa bosansin ama eski sevgiliye de donmesin, ondan hayir gelmez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…