- 2 Nisan 2021
- 77
- -76
- 1
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sizce bekaret = kan mıdır?Son olarak burayı okuyacak genç kızlara yazıyorum.
Bekaret önemlidir, gayet önemlidir. Buradakilerin laflarına bakmayın, ileride üzülmeyin. Ahlak bir bütündür bir pakettir. Bakire olmayan kadınların kendisini rahatlatma alanına dönmüş bu ahlak mevzusu.
16-17 senedir aktif cinsel hayatım var. 13 senedir aynı adamla birlikteyim neredeyse 9 senedir de evliyim. Ne eşimden ne başka birinden bekaret iması duymadım. Konuşması dahi geçmedi aramızda. El üstünde tutulduğum, kötü sözü bırakın ses yükseltmenin bile olmadığı nerdeyse dört dörtlük bir evliliğim var. Cinsel hayatımız da gayet yolunda. Hangi konuda kendimi kötü hissediyor olabilirim sizce?Çarşaf mevzusunu, bana yapılan ithafen söyledim. kimseye çarşaf filan göstermiyorum.
bana sürekli alıntı yapılıp saldırılıyor ve işinize gelmeyen, sizin geçmişinizi rahatsız eden şeyleri, olduğu gibi söylediğim için de çıldırıyorsunuz ve bana tekrar saldırıyorsunuz. Ben en başta insan gibi düşüncemi belirttim ama burada bana takık birkaç kişi sürekli hedef göstererek saldırıyor.
Cinselliğin tabu olarak görülmesi ile gram alakası yok. Ben erkeklerin neden bunları düşündügünü ve neden haklı olduklarını söyledim. onlara hak verdiğimi söyledim. Kendinize gelin.
Son olarak saldırgan görmek istiyorsanız, yukarıda yazılanlara bakın, 50 kişi bana saldırıyor. Çünkü hiçbirisi bakire değil ve kendi geçmişlerinden dolayı kendilerini kötü hissediyorlar. İyi de erkekelr böyle düşünüyor dediğim için ben neden suçlu oluyorum? Ben ahlaksızlığın toplumda normalleştirilmesine karşıyım, yoksa isteyen istediğini zaten yapıyor banane.
Al benden de o kadar G GeceYolcusu12 üzülecek buna gayet huzurlu bir evlilik yaşıyorum ben de imasını duymadım duymam. Beraber yaşayıp evlenen kuzenim de 20 senedir evli 10 yaşında çocukları var hala el ele göz gözedirler. Ben bunu cinsel anlamda kendilerini bilen deneyimli çiftlerin evlenmesne de bağlıyorum. Seks hayatı ortalama üstü olunca belki de böyle iyi gidiyor16-17 senedir aktif cinsel hayatım var. 13 senedir aynı adamla birlikteyim neredeyse 9 senedir de evliyim. Ne eşimden ne başka birinden bekaret iması duymadım. Konuşması dahi geçmedi aramızda. El üstünde tutulduğum, kötü sözü bırakın ses yükseltmenin bile olmadığı nerdeyse dört dörtlük bir evliliğim var. Cinsel hayatımız da gayet yolunda. Hangi konuda kendimi kötü hissediyor olabilirim sizce?
Beni burdan şahsen tanıyan insanlar da varMaşallah maşallah.
Öyle bir anlatıyorsunuz ki evlerinizde turnike var zannettim:"jetonu atan içeri girmiş" :))
Hiçbir genç kız burada yazılanları dikkate almasınlar. Söyledikleri seylerin %90'ı atma ziyaaa seviyesinde. Kendinize yazıi etmeyin, benden bir abla tavsiyesi.
Digerleri de kendilerini burada tatmin etmeye devam edebilirler.
Bağzı arkadaşların çok şaşıracağı bir şey daha anlatayım; eski sevgilimden evlenmek istediği için ayrıldım. 22 yaşımda yeni mezun halimle evlenmeye niyetim yoktu. Kirletip bıraktım adamıAl benden de o kadar G GeceYolcusu12 üzülecek buna gayet huzurlu bir evlilik yaşıyorum ben de imasını duymadım duymam. Beraber yaşayıp evlenen kuzenim de 20 senedir evli 10 yaşında çocukları var hala el ele göz gözedirler. Ben bunu cinsel anlamda kendilerini bilen deneyimli çiftlerin evlenmesne de bağlıyorum. Seks hayatı ortalama üstü olunca belki de böyle iyi gidiyor
Artık kirlenen karşı taraf mı yoksa siz misiniz bilemem ama buradan bakınca anlattıklarınız mide bulandırıcı. Şöyle seviştim, böyle yattım, şöyle birlikte olduk seviyesinde... aklı başında birisi zaten ciddiye almaz sizi.Bağzı arkadaşların çok şaşıracağı bir şey daha anlatayım; eski sevgilimden evlenmek istediği için ayrıldım. 22 yaşımda yeni mezun halimle evlenmeye niyetim yoktu. Kirletip bıraktım adamı![]()
Ok canım.Beni burdan şahsen tanıyan insanlar da var
Kendini kandırmak istiyorsun sanırım ama gerçekler bunlar.
Gayet ağzımızım içine bakan eşlerimiz olabiliyor zira bekarete değil karşısındaki insanın karakterine kendisine önem veren pek çok insan var.
Çok şaşıracaksınız hatta boşanmış pek çok arkadaşım hiç evlenmemiş erkekle de evlendiler![]()
Nasıl seviştiğimizi anlatmıyoruz, o sizin kirli aklınızda canlandırdıklarınız.Artık kirlenen karşı taraf mı yoksa siz misiniz bilemem ama buradan bakınca anlattıklarınız mide bulandırıcı. Şöyle seviştim, böyle yattım, şöyle birlikte olduk seviyesinde... aklı başında birisi zaten ciddiye almaz sizi.
Ok canımNasıl seviştiğimizi anlatmıyoruz, o sizin kirli aklınızda canlandırdıklarınız.
Kimse kirlenmedi, bir süre bir ilişki yaşadık, sonucundaki beklentilerimiz uymadığı için birlikteliğimizi noktaladık. Her kadın için evlilik amaç değil çünkü.
Mide bulandırıcı olan da bizim hayatımız değil, ne olduğunu anladınız siz.
Yok benim için helyum gazıdır.Peki sizce bekaret = kan mıdır?
Karısı olmasın, partneri olsun hanımefendicim.Hala karısının özeli diyorsunuz, gerçekten çok a*tal insanlarsınız. Bu sohbet ettiğim erkeklerin hiçbirisi evli filan değiller. Neden evlenecekleri zaman buna önem verdiklerini söylediler diye belirtmeme rağmen hala saçma sapan cevaplar geliyor. Neyse ne ya kimseye bir şey kanıtlamayacağım, ister erkek olduğumu düşünün ister kadın. Ben var olanı söyledim, burayı okuyanları da uyardım. Gerisi gram umurumda değil.
Bayılıyorum yorumlarınıza sevgili turuncuKarısı olmasın, partneri olsun hanımefendicim.
Hatta varsayım olarak konuşsun.
Size mi kaldı bir kadının özel hayatını malzeme edip bunu konuşmak?
madem o kadar yüksek ahlak sahibi bir hanımsınız, siz nasıl bir erkekle tercihi bakire mi diye muhabbete girebiliyorsunuz?
Bence bu çok daha ahlaksız bir durum. Bir kadının özel bir anı biri ile paylaşmayı tercih etmesi başka, sizin gibi önüne gelenle bunu konuşmak başka.
ne okuduğumu anlamışsınız ne de ne söylediğiniz farkındasınız. Yani özellikle de belirttim ben ama anlamıyorsunuz yapacak bir şey yokKarısı olmasın, partneri olsun hanımefendicim.
Hatta varsayım olarak konuşsun.
Size mi kaldı bir kadının özel hayatını malzeme edip bunu konuşmak?
madem o kadar yüksek ahlak sahibi bir hanımsınız, siz nasıl bir erkekle tercihi bakire mi diye muhabbete girebiliyorsunuz?
Bence bu çok daha ahlaksız bir durum. Bir kadının özel bir anı biri ile paylaşmayı tercih etmesi başka, sizin gibi önüne gelenle bunu konuşmak başka.
Hofff hiç birimiz okuduğumuzu anlamıyoruzne okuduğumu anlamışsınız ne de ne söylediğiniz farkındasınız. Yani özellikle de belirttim ben ama anlamıyorsunuz yapacak bir şey yok
Sevişmek çirkin bir eylem değildir. Hoşlanırsın seversin sevişirsin, doğal bir şeyi toplum sorunu haline getirmek çirkin bana göre.Artık kirlenen karşı taraf mı yoksa siz misiniz bilemem ama buradan bakınca anlattıklarınız mide bulandırıcı. Şöyle seviştim, böyle yattım, şöyle birlikte olduk seviyesinde... aklı başında birisi zaten ciddiye almaz sizi.
Zavallı cocugu böyle istismar ediyorsunuz. Devletin elinizden alması gerekiyor bence... kim bilir baska hangi konularda beynini yıkıyorsunuz. Hep feminizmin suçu bunlar. Toplumlarda sevgi aşk kisvesi altında cinsellik normalleştirildi her türlü leş ilişki yaşanıyor. Daha dün aksam twitter da acik iliski yasayan ve sevgilisi yan odada baska kadinla sevisti diye aglayan bir kadinin yazisi gündem oldu tum türkiye'de... bir kisiyi seversin evlenince de yaşarsın, sana zaten hic kimse bir sey demez. Ama siz asik oldum.ayagina elli kisinin koynuna girip cikiyorsunuz ve bizim saygi duymamizi bekliyorsunuz. Kusura bakmayin,aşk gibi ulvi bir duyguyu sizin hayvansal gudulerinize kurban edemem ben. Bir de utanmadan sanki evinde turnike varmista jetunu atan her erkekle birlikte olmus gibi marifet gibi anlatiyor soyle sevistim kocam boyle kabul ettim diye. Senin kocan genisse biz ne yapalim bacim?Sevişmek çirkin bir eylem değildir. Hoşlanırsın seversin sevişirsin, doğal bir şeyi toplum sorunu haline getirmek çirkin bana göre.
Evet kocamdan önce de başka ilişkilerim, sevdiklerim oldu. Öyle yada böyle bitti. Tekrar aşık oldum sevildim evlendim.
Oğlumu da böyle yetiştirmek için uğraşıyorum. Sevgiyi sevişmeyi çirkin görmesin. Sevmekten zarar gelmez. Geçmişinde sevmesi sevilmesi güzel bir şeydir, hayatının geri kalanında yanında olmasını istediği kişiyi bulduysa geçmişi onu hiç alakadar etmez. Mutlu ediyor mu ona bakmalı. Bakire olup sabit fikirli, kötü üsluplu, sinirlenince hakaretler eden bir eşi olacağına, sevişmiş ama düşünceli nazik değer veren bir eşi olmasını ve bunu bekarete yeğlemesini isterim.
Ki bir erkek olsam en son bakacağım şey geçmişi olurdu
İste erkekler böyle genis degiller, bakacakları sey hem karakter, hem bekaret hem namus hem ahlak hem güzel huy hem feminenlik oluyor. Akıllıca benceSevişmek çirkin bir eylem değildir. Hoşlanırsın seversin sevişirsin, doğal bir şeyi toplum sorunu haline getirmek çirkin bana göre.
Evet kocamdan önce de başka ilişkilerim, sevdiklerim oldu. Öyle yada böyle bitti. Tekrar aşık oldum sevildim evlendim.
Oğlumu da böyle yetiştirmek için uğraşıyorum. Sevgiyi sevişmeyi çirkin görmesin. Sevmekten zarar gelmez. Geçmişinde sevmesi sevilmesi güzel bir şeydir, hayatının geri kalanında yanında olmasını istediği kişiyi bulduysa geçmişi onu hiç alakadar etmez. Mutlu ediyor mu ona bakmalı. Bakire olup sabit fikirli, kötü üsluplu, sinirlenince hakaretler eden bir eşi olacağına, sevişmiş ama düşünceli nazik değer veren bir eşi olmasını ve bunu bekarete yeğlemesini isterim.
Ki bir erkek olsam en son bakacağım şey geçmişi olurdu