- 2 Nisan 2021
- 77
- -76
- 1
- 32
Bence kendine bir iş edinmelisin. İşsizlikten ve amaçsızlıktan insanlara sataşıyorsunuz.Yooo ben sadece gülüyorum azıcık da üzülüyorum. Ama çok az![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kendine bir iş edinmelisin. İşsizlikten ve amaçsızlıktan insanlara sataşıyorsunuz.Yooo ben sadece gülüyorum azıcık da üzülüyorum. Ama çok az![]()
Haa konudaki "kaldıramayabilir" dediği erkek kendisi oluyor o zaman. Böyle kafaya takıp kıyas yaparsa olacağı o zatenGözünüzü seveyim muhatap olmayın şu insanla kızlar. Hakaret ediyor, banlanıyor, cezası bitiyor gelip yine hakaret ediyor. Tek derdi sevişen kadınlar. Başka hiç bir konuya yazmıyor. Muhtemelen erkek üye, kadınları yola getireceğini sanıyor. Daha önce de başımıza geldi, üftadeyi hatırlayın.
Karşınızdaki kişiye açıkça sorarsınız evlilik öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyorsunuz. Sen biri ile yaşadın mı diye evet derse bende yaşadım dersiniz şartlar eşit olur. Hala kendi yapıp yapıp sonra bekarettttt diyen tiplerde olabilir.Öncelikle Herkese Merhaba,
Geçmişte erkek arkadaşımla cinsel birliktelik yaşadım.
Şimdi de ailem, arkadaşlarım sürekli birileriyle tanıştırıp evlendirme modunda. Tamam tanışayım konuşalım vs. Bu şekilde ya da benim tanıştıgım biriyle konuşmam ciddiye binerse kafama takılan soru şu. Hiç konusu açılmazsa ben açıkçası direk ilk gece bu öğrenilsin istemiyorum ben bu durumdan nasıl bahsetmeliyim ya da bahsetmemeli miyim? Konusu açılırsa tavrım ne olmalı? Özellikle yaşanmıl örnekler varsa içimi rahatlançtırsa sevinirim.
Yok ben okudugumu anliyorum da isine geldigi sekilde yontan sizsiniz.Yazdıklarımı anlamamışsınız bile hala saçmalıyorsunuz. Lütfen kaybol, cahil insana tahammülüm yok çünkü. Mümkünse kitap filan da oku çünkü okuduğunu anlamıyorsun.
Özgürlük sizin düşünceniz değil. Sizin yazdıklarınız konu sahibine direkt olarak senin hayatın bitti, asla mutlu olamayacaksın demek.Problem benim yazdığım her yoruma muhalefet olmanız. Hem özgürlük diyorsunuz hem de sizinle aynı şeyi düşünmüyor diye, gerçekleri söyleyen insanlara saldırıyorsunuz. Kendinize gelin lütfen.
Bak zekasız, bak algılayan yerlerinden problemi olan şahıs, sana son kez açıklıyorum. Erkeklere gidip direkt bir şeyler sormuyorum, samimi arkadaşlarımızla, kadın-erkek ilişkilerinden tutun, her konuda sohbet ediyoruz. İlla ki bekarete erkeklerin neden önem verdiği gibi şeyler de konuşuldu ya da çevremizde bekaret olayları yüznden ilişkileri bitren bir sürü çifte de denk geldik vs. Bu sebeple bu konular konuşuldu ve ben olayın sadece kadından gelecek bir damla kan ile gram alakasının olmadığını anladım. Üzerine şu anki toplumda yaşanan olaylar hepimizin mağlumu, bu sebeple erkeklere bekaret konusunda hak verdiğimi söyledim, çok da haksız değiller dedim. Ben bile hayatıma alacağım erkekte bakıyorum bir şeylere dedim. Siz ne değişik ne garip insanlarsınız yahu? Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz! bir çember çizmişsiniz o çemberin etrafından dolanıp duruyorsunuz hala. Şu anda da sırf bunları yazdım diye erkek oldum hahah.Yok ben okudugumu anliyorum da isine geldigi sekilde yontan sizsiniz.
Erkek arkadaslariniz sizinle eslerinin cinsel hayatini irdeliyormus ya, sizin kendi anlatiminiz bu, soruyormussunuz hani, asil namussuzluk bu diyorum ben de.
Hangi erkek karisinin seks hayatini baska bir kadinla konusur? Bu erkek mi namustan dem vuruyor sonra? Ama bu konuya gelince hemen karsidakini sucluyorsunuz cunku bunun söylenmesi isinize gelmiyor kadinlari yermek varken.
Ben nerede hayatın bitti dedim? Yazdıklarımı aç bir daha oku! %80'i içten içe takıyor dedim, en moderni bile bir yerden sonra suratına vurabiliyor dedim. Bana namus şuradadır buradadır diyenlere de cevap olarak : evet namus kalptedir, davranışlardadır, hareketlerdedir ama aynı zamanda da bacak arasındadır da dedim. Namus komple bir pakettir, kafanıza göre ayıramazsınız dedim. Bu sebeple de bakire olmayan, fazla hassas kadınlar tarafından linç ediliyorum. O kadar komik ki şurada düştüğünüz durumÖzgürlük sizin düşünceniz değil. Sizin yazdıklarınız konu sahibine direkt olarak senin hayatın bitti, asla mutlu olamayacaksın demek.
İnanır mısın biz evlenmeden sevişen kadınlar olarak cinselliği sadece evlendiğinde yaşamayı tercih eden insanlara ( bakın insanlar diyorum kadın cinsiyetiyle sınırlandırmıyorum) saygı duyuyoruz. Çünkü kendi tercihleri.
Ne biz onlara gidip illa sevişmelisin diye diretmiyoruz ne de onlar gelip bize benim yaptığım en doğrusu siz nasıl sevişirsiniz demiyor.
Erkek değilseniz ben de bir şey bilmiyorum...Evet konusuyoruz neden istemediklerini soruyorum, neden karsı ciktiklarıni vs. Bence haklılar
Hmm o yüzden kurdele takılıyor demek komple bir paket olduğu için...Ben nerede hayatın bitti dedim? Yazdıklarımı aç bir daha oku! %80'i içten içe takıyor dedim, en moderni bile bir yerden sonra suratına vurabiliyor dedim. Bana namus şuradadır buradadır diyenlere de cevap olarak : evet namus kalptedir, davranışlardadır, hareketlerdedir ama aynı zamanda da bacak arasındadır da dedim. Namus komple bir pakettir, kafanıza göre ayıramazsınız dedim. Bu sebeple de bakire olmayan, fazla hassas kadınlar tarafından linç ediliyorum. O kadar komik ki şurada düştüğünüz durum
Ne kadar tatli dillisiniz, uslubunuz hep böyle seviyesiz midir yoksa ozel olarak bekaret konularinda mi cildiriyorsunuz?Bak zekasız, bak algılayan yerlerinden problemi olan şahıs, sana son kez açıklıyorum. Erkeklere gidip direkt bir şeyler sormuyorum, samimi arkadaşlarımızla, kadın-erkek ilişkilerinden tutun, her konuda sohbet ediyoruz. İlla ki bekarete erkeklerin neden önem verdiği gibi şeyler de konuşuldu ya da çevremizde bekaret olayları yüznden ilişkileri bitren bir sürü çifte de denk geldik vs. Bu sebeple bu konular konuşuldu ve ben olayın sadece kadından gelecek bir damla kan ile gram alakasının olmadığını anladım. Üzerine şu anki toplumda yaşanan olaylar hepimizin mağlumu, bu sebeple erkeklere bekaret konusunda hak verdiğimi söyledim, çok da haksız değiller dedim. Ben bile hayatıma alacağım erkekte bakıyorum bir şeylere dedim. Siz ne değişik ne garip insanlarsınız yahu? Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz! bir çember çizmişsiniz o çemberin etrafından dolanıp duruyorsunuz hala. Şu anda da sırf bunları yazdım diye erkek oldum hahah.
daha fazla cevap vermeyeceğim.
Hala karısının özeli diyorsunuz, gerçekten çok a*tal insanlarsınız. Bu sohbet ettiğim erkeklerin hiçbirisi evli filan değiller. Neden evlenecekleri zaman buna önem verdiklerini söylediler diye belirtmeme rağmen hala saçma sapan cevaplar geliyor. Neyse ne ya kimseye bir şey kanıtlamayacağım, ister erkek olduğumu düşünün ister kadın. Ben var olanı söyledim, burayı okuyanları da uyardım. Gerisi gram umurumda değil.Erkek değilseniz ben de bir şey bilmiyorum...
Bu şekilde düşünen bir kadın erkek arkadaşları ile karısının özelini konuşmaz.
o erkek azıcık adam olsa, karısının özelini başkasına dökmez, dedikoducu pis herif...
Sizde de azıcık insanlara pardon, insanlara demeyeyim, kadınlara saygı olsa, bunu dinlemezsiniz.
kadın/erkek fark etmez, biri bana partnerini bu şekilde anlatsa, oturup vah vah dinleyecek kadar haysiyetsiz değilim şükür.
biraz siz de kendinizi sorgulayın.
okHmm o yüzden kurdele takılıyor demek komple bir paket olduğu için...
Hanım efendi hassas falan değiliz, kendi cinselliğimizle de bir problemimiz yok ama siz burada kafası karışık akıl almak isteyen bir insana %80 takarlar, sorun yok deseler de takarlar derseniz bu her halülarda önünüze gelecek daha önce sevişmiş olmanız demektir. Napsın bu kadın gidip diktirsin mi sizin gibilerin düşüncesi yüzünden. Sevmiş sevişmiş. Demek ki evlenmeden önce cinselliği normal gören bir kadınmış.
Kendi seçimlerinin arkasında durduğu sürece sizin gibi bir zihniyet bile etkileyemez onu ama belli ki kafası karışık bir üye, siz de hemen ahlak bekçiliğine soyunma rolünü üstlenmişsiniz tebrikler.
en az senin kadar tatlı dilliyim şekerim.Ne kadar tatli dillisiniz, uslubunuz hep böyle seviyesiz midir yoksa ozel olarak bekaret konularinda mi cildiriyorsunuz?
Istediginiz gibi hakaret edebilirsiniz, bu sadece sizin bayagiliginizi gosteriyor inanın zerre tesiri yok sizin tiynetinizde bir insanin dediklerinin.
Cevreniz de sizin gibi demek ki. Ne hos. Biz de arkadaslarimizla her turlu muhabbeti yapariz ama tutup kimsenin karisinin sevgilisinin bekaretini irdelemedik. Ha eger konu genelgecer bekaret muhabbeti ise anlatiminizda muazzam bir yetersizlik var. Birkac kitap önerebilirim, anlam butunlugunuzu gelistirir. Zira konunun basindan beri yazdiklariniz ortamlarda milletin "karisinin sevgilisinin" bekaretinin muhabbetinin döndüğü yönünde. Aradaki farki anliyorsunuzdur umarim. Kiviriyor musunuz diliniz mi dönmüyor bilemedim.
Bir erkek bekareti takinti yapabilir, ama yapmayabilir de. Sizin mukaddes arkadas cevrenizdekiler takiyor diye genelgecer bir sey degil bu. Mesele zaten bunu kaide gibi ortaya koyuyor olmaniz, yoksa ben sanmıyorum kimsenin "hicbir erkek takmaz" diye sizin soyleminiz keskinliginde aksi bir iddiada bulunacagini. Burada sizin aksinize bu durumu bizzat tecrube etmis kadinlara "hmm demek oyle erkekler de varmis" demek yerine kadinlara hakaret etmeyi tercih ettiniz.
Konu basindan beri sevismeyi tercih eden kadinlara (ki bu kisisel tercihtir, tercih etmemek de etmek kadar dogal, ikisi de birbirinden ustun, dogru veya yanlış degil, sadece kisisel karar) etmediginiz hakaret kalmadi. Ne onune gelenle yatan kaldi ne ahlaksiz, daha once de kucaktan kucaga gezenler demiştiniz. Bu sadece sizin hirsinizi ve seviyesizliginizi gosteriyor, baska bir sey degil.
"sevgilisi başka birisiylede yattığı için eziklik psikolojisine girmeyen özgüvenli"Ya arkadaşlar bence boşuna tartışıyorsunuz herkes çevresini yansıtıyor buraya.
Bu arada sevgilisinin ya da eşinin kaç kere orgazm olduğunu düşünen falan bana göre cidden psikiyatristliktir.
Bu bana göre takıntılılıktır,mide bulandırıcıdır.
Konu sahibi evleneceğiniz ya da çıktığınız kişiye söylerken ezik durmayın rica ediyorum sizin hayatınız sizin kararınız kimse de karışamaz.
Tabi ki istememe hakkı var o ayrı mesele hayat tarzınıza uygun,karısı ya da sevgilisi başka birisiylede yattığı için eziklik psikolojisine girmeyen özgüvenli adamlarla olmaya çalışın az çok kendini belli ediyor
Sizin gördüğünüzü ben görmedim farklı çevrelerdeniz lütfen ben özgüvensiz ezik olan insanlar diye değerlendiriyorum"sevgilisi başka birisiylede yattığı için eziklik psikolojisine girmeyen özgüvenli"
işte şu kafayı eleştirdim ben aslında. Böyle bir şey yok dedim, özgüven ile gram alakası yok bu işlerin dedim. Çünkü gördüm, çokça derinlemesine konuştum çevremdeki insanlarla. Bunun çoğu zaman "genişlik" ile alakası var. Herkesin mezhebi, sizin çevrenizdekiler kadar geniş değil. Kimse namusunu sokakta bulmadı. Çocuklarına anne yapacağı kadının, kucaktan kucağa gezmiş olmasını istemiyor diyerek en başta da belirttim. Defalarca örneklerini, mağduriyetlerini gördüm(kadınların), bu sebeple de uyardım. Artık vazgeçin, ahlak bekçisi, özgüvenli erkek vs diyerek insanları gazlamaktan. Namus bacak arasındadır, aynı zamanda da kalptedir. Bitti gitti.
Üye oldum olası sizin kadar saldırgan, sabit fikirli birini görmedim. Hem insanlara hakaret ediyorsunuz, hem de yazmaktan vazgeçmiyorsunuz. Cahil, aptal, ahlaksız, arsız, kucaktan kucağa gezen... bir dur, bir soluklan. Sorun senin karşıt görüşte olman değil, sorun bunu ifade edemiyor olman. Esas senin verdiğin Mesajlar genç Kızlar için çok tehlikeli. Kanlı çarşaf mı kalmış? Cinselliği tabu olarak gören, bastıran bir zihniyet yüzünden doyumsuz ya da cinsel sorunları olan bireyler had safhada. Biz her önüne gelenle yapın demiyoruz. Ama yaptıysanız da bu sadece sizi ilgilendirir diyoruz. Çok çirkin söylemlerde bulunmuşsunuz. Umarım site yetkilileri bir önlem alır.Ne haliniz varsa görün, bir daha buradan kimseyle polemiğe girmeyeceğim. Arsız, işsiz ve ahlaksız insanlarla ile oturup konuşabileceğim hiçbir şey yok benim.
Hmm o yüzden kurdele takılıyor demek komple bir paket olduğu için...
Hanım efendi hassas falan değiliz, kendi cinselliğimizle de bir problemimiz yok ama siz burada kafası karışık akıl almak isteyen bir insana %80 takarlar, sorun yok deseler de takarlar derseniz bu her halülarda önünüze gelecek daha önce sevişmiş olmanız demektir. Napsın bu kadın gidip diktirsin mi sizin gibilerin düşüncesi yüzünden. Sevmiş sevişmiş. Demek ki evlenmeden önce cinselliği normal gören bir kadınmış.
Kendi seçimlerinin arkasında durduğu sürece sizin gibi bir zihniyet bile etkileyemez onu ama belli ki kafası karışık bir üye, siz de hemen ahlak bekçiliğine soyunma rolünü üstlenmişsiniz tebrikler.
Çarşaf mevzusunu, bana yapılan ithafen söyledim. kimseye çarşaf filan göstermiyorum.Üye oldum olası sizin kadar saldırgan, sabit fikirli birini görmedim. Hem insanlara hakaret ediyorsunuz, hem de yazmaktan vazgeçmiyorsunuz. Cahil, aptal, ahlaksız, arsız, kucaktan kucağa gezen... bir dur, bir soluklan. Sorun senin karşıt görüşte olman değil, sorun bunu ifade edemiyor olman. Esas senin verdiğin Mesajlar genç Kızlar için çok tehlikeli. Kanlı çarşaf mı kalmış? Cinselliği tabu olarak gören, bastıran bir zihniyet yüzünden doyumsuz ya da cinsel sorunları olan bireyler had safhada. Biz her önüne gelenle yapın demiyoruz. Ama yaptıysanız da bu sadece sizi ilgilendirir diyoruz. Çok çirkin söylemlerde bulunmuşsunuz. Umarım site yetkilileri bir önlem alır.