Canım sen 2018 icin mi hazirlanacaksın 2016 lisans gecti onlisans haftaya ortaogretim kasimda. Yeni yayınlar var şuan.cnm yeni yayinlar cikmaya basladi mi bi gun kitap almaya vakit harcicam
kitabim var set seklinde ama eski yayin
bi de sanki mat test cevapları bikaci yanlis gibi şıkları
Plana sadık kalırsan neden olmasın bir tanıdığım bu haftasonu olana girecek kendisi uni mezunu benim de kafam karıştı sen böyle diyice bak ama 2018 e baya var olur ya istemek önemli yukarda bir arkadaş bahsetmiş o ilaçlar baya etkili gerçekten bir tanıdığım da kullanmıştı sınav dönemlerinde baya faydasını görmüştü o dönem ama bebiş diyorsun onu bilemedim o kişi bekardıben uni mezunuyum bu hafta sonu olacak sinav liseler icin olan degil mi
ben kpss b ye hazirlanmak istiyorum o da 2018 de diye biliyorum
en azindan bu sene matematik geometri vatandaslik cografyayi halletsem seneye de bol soru cozsem keske ya
burada kutuphane ne gezer cnm..
ben oyle yerlerde calisamam zaten ev ortami sart calismam icin sese karsi da calisamam sadece matematik hharic matematigi muzik dinleyerek bile calisirim seviorum cunku
bebek olursa evde kalirim diye bisey demedimki bu arada
bebek cok erteledik ama prolatinim yuksek zaten 1 senedir olmuyo artik ertelemek istemiyorum.bebek olmadan da rahatca calsiiyim istiyorjm dedim cnm
masallah e kacta yatiyordun ki geceyi buluyordur o halde
cok tesekkurler aynen tele de indiriyim en azindan kv evinde telden okursam hem ders cslistigimi da anlamaz :)Ben ihtiyacın kitaplarini kullaniyorum. Test kitabim yediiklim denemeler murat. Başka yayinda test ve deneme yoktu burda kucuk sehir.. Siz alabilirsin farkli farkli. Mesela sinava 2 hafta kala hergun deneme yapmak cok fayda saglar. Birde telefona kpss notlari kpss pratik bilgiler cikmis sorular vs uygulamalarini indirdim ben onlardan da okuyorum hatta soru cozme uygulamasj bile var. Onlarida tavsiye ediyorum.
En azindan surekli kitap olmasada telefon elimizde. Birde tv izlerken falan surekli elinde notlarin falan olsun.
Ama onun disinda sadece dersede vakit ayir.
Ben yillarca sinavlara hazirlanjrken plan program yaptim ama hiç uygulayamadım. Fakat bu şekilde hedef koyunca en azından belli bir sure sonra butun konular bitmis oluyor. Konuların toplamını kalan gün sayisina böylün ve cikan sayida konuyu hergün mutlaka calisin. Bir gün aksatsaniz ertesi gün o acigi kapatın. Ama sinavdan 2 hafta öncesinde bütün konulari bitirim son 2 hafta sadece test ve deneme yapın. Umarim kazanırız... Allah yardımcımiz olsun...
cok tesekkurler aynen tele de indiriyim en azindan kv evinde telden okursam hem ders cslistigimi da anlamaz :)
su gun su konu bitecek diye kendi kendimi hirslandirip insallah basarabilirim
insallah kazaniriz tesekkurler
galiba benim de biraz temizlik duzen islerini bisvermem lazim.12 de 1 de
hızlı yaşamayı öğrenmek lazım
mesela eve 17.00 de gelip en az bir çorba bir ana yemek bir de makarna pilav içerir yemeği pişirip sofra kurup o yemeği yiyip saat 1800 de masadan kalkıyorduk
haa ben temiz titiz birisi değilim o masa öyle kalıyordu
gece 11-12 gibi de ya ben ya eşim 10 dakikada makinaya tıkıveriyorduk oldu bitti
çamaşırı sabah çıkarken atıp geleceğim saate kurar gelince yemeği ocağa koyunca bir arada da onları asar yahut kurutma makinasına atardım mesela
çocukla hem oyun oynayıp hem atlet katlatırdım vs vs
bu arada tv bile izlerdim yani
galiba biraz hızlı olmak lazım pratiklik kazanmak lazım
her türlü işte ve ders çalışmada da
zamanın çok olunca yayılmak kolay ama az olunca mecbursun o azıcık süreyi verimli kullanmaya
hahah aynen o zmn bi konu biter anca bi gune :)Şu gün şu konu değilde bugün şu kadar konu diye bana daha kolay geliyor bazen çok yorgun oldugumda kısa konulara bakıyorum mesela
ay evet ya arada sirada gaza getirelim birbirimizi :)))Bende hamileyken bu seneki ygsde 350 puan almıştım ata aöf sosyal hizmet lisans kazandım ayrıca kazanmadan önce açıktan liseyi bitirdim suan 4 aylık kızım var ortaöğretimden kpss ye gireceğim bende çalışamıyorum asgari ücretle de kıtkanat geçiniyoruz benimde kesin kazanmam lazım ve bak bak girdi boşa girdi demesinlerde istiyorum brlikte birbirimizi gaza getirsek olur aslında
bem girmicem ortaogretimeCanım sen 2018 icin mi hazirlanacaksın 2016 lisans gecti onlisans haftaya ortaogretim kasimda. Yeni yayınlar var şuan.
Bende 2014 kitaplarından set olarak var ihtiyaç bir sıkıntı görmedim.
Hemde lisans kitaplarindan calisiyorum ama ortaogretimden giricem canım ben.
Önce sevdiklerini yap garantiye al ki icin rahat olsun. Sonra diğer derslerede bak mesela 1 saat 2 saathahah aynen o zmn bi konu biter anca bi gune :)
ben matematik turkceyi bitirmek istiyorum ilk
en azindna o konulari bitiriyim ki
tarih cografyaya calisirken kesin uykum gelicek sıkılcam biliyorum o sira da matematik turkce falan cozerim
ayni detsi saatlerce calisamiyorum zaten normalde de dikkatim dagiliyor
sen ne kadar agresifsin oyle ..ya benim hafızam balık ya sizin
konunuz hala orada
"...hayatimda ilk kez bahce katinda oturuyorm.cocugum olsaydi korkmazdim.. ( kalma neden kaliyosunuz diye soran olursa diye cevabim kizlar )"
cümlesinden bebeğim/çocuğum olursa evimde korkmaz, kalabilirdim sonucuna ulaşırım ben
ben de diyorum ki çocuk korkuyu engelleyen bir durum değil ki
sen kendin korkmamayı öğreneceksin
aslinda hic istemiyorum tarih cografya falan simdi calissam da unutucam cunku ezber oldugu icin ona seneye calsiiyim bu sene matrmatik turkceyi sular seller gibi beynime kaziyim arta kalan zamanda da vatandaslik geometriye calisiyim konusu azya o yuzdenÖnce sevdiklerini yap garantiye al ki icin rahat olsun. Sonra diğer derslerede bak mesela 1 saat 2 saat
ay oyle deme be o yuzden ben hazirlanmiyordumEvliyim, gecen sene dershaneye yazildim, sabah 6.30da kalktim, yeri geldi aksam eşimle oturmadim test cozdum, ben emek verdim, puanimi aldim, sonra ne oldu? Mülakatta abidik gubidik puanlar vererek benden dusuk alanlari benim onume gecirdiler. Bugun sonuc aciklandi, ben atanamadim. O yuzden bosver, calisma. Artik çivisi cikti her seyin. Hak etsen de vermiyorlar.
bem girmicem ortaogretime
daha dogru ben uni mezunu birinin ortaogretim kpss ye giremiyo diye biliyorum ama ..
evet cnm 2018 gircem kpss b
kpss a yi hoca destegi olmadan hayatta kazanamam ugrasamam da yani acikcasi
bende gecen sene indirimde diye lider yayinlarinin setini almistim ama pek begenmedim matematikde bi kac yanlis şık a rastladim ya da ben oyle zannediyorum ama yine de iskillendim bi kere
korkma canım becerirsin daha 2 sene varr :)aslinda hic istemiyorum tarih cografya falan simdi calissam da unutucam cunku ezber oldugu icin ona seneye calsiiyim bu sene matrmatik turkceyi sular seller gibi beynime kaziyim arta kalan zamanda da vatandaslik geometriye calisiyim konusu azya o yuzden
tarih cografyadan da cep kitabi alirim
bi de guncel kknulardan olusan bi ceo kitabi alsam bosta kalinca ders calismasam bile okurum en azindan
ne biliyim ya korkuyorum kendimden insallah beceririm
aynen bebek isi olmasaydi hic dusunmeden alirdim ama artik bebek cok istiyorum insallah saglikli hayirliPlana sadık kalırsan neden olmasın bir tanıdığım bu haftasonu olana girecek kendisi uni mezunu benim de kafam karıştı sen böyle diyice bak ama 2018 e baya var olur ya istemek önemli yukarda bir arkadaş bahsetmiş o ilaçlar baya etkili gerçekten bir tanıdığım da kullanmıştı sınav dönemlerinde baya faydasını görmüştü o dönem ama bebiş diyorsun onu bilemedim o kişi bekardı
keske her sene yapsalar ya bu ne iki senede birkorkma canım becerirsin daha 2 sene varr :)
Ben hem bu sene gircem hem 2018 de olmadi 2020de bidaha 2022ye kadar yolu var
Allah hepimize zihin açıklıgı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?