evlilik ve kpss

keske her sene yapsalar ya bu ne iki senede bir :KK43:
ben 2020 de 29 yasima gircem yuh artik
2018de de olmazsa artik bilemiyorum ne yaparim :KK43:
olsun cmm daha su kadar var daha bu kadar var diye diye ben 2018 i de bitirirm yoksa :)
Aynen aynen biran once yavas yavas basla sen canim :) benim yasim genc daha iste olana kadar zorluycam :D
Alan icin olan her yil yapilmiyo mu ya?
Alan sinavi her yil var diye biliyorum ben

Aynen aynen biran once yavas yavas basla sen canim :) benim yasim genc daha iste olana kadar zorluycam :KK70:
Alan icin olan her yil yapilmiyo mu ya?
Alan sinavi her yil var diye biliyorum ben
alan sinavi her yil varda ben daha kpss b ye hazirlanamiyorum cnm kpss a ya hoc hazirlanamam
destek sart onun icin
bi de destek olsa bile sinavla da bitmiyo mulakati var isin o da torpil hep
kpssa ya benim calisacak gucum yok ugrasamam
ben kpss b istiyorum insallah

Insallah canim. Aynen senin gibi dusunuyorum bende... Senin bolum ne canim atamalari nasil yani ortalama kac alsan atanma ihtimalin yuksek. Mesela eşim gecen sene 87 istatistik puaniyla açıkta kaldı son atamada atandı 3 dönemde toplam 51 kisi aldilar :( 2014te. 2012de arkadasimiz 77 puanla Ankara saglik bakanligina istatistikci olarak atandi düsün yildan yila fark ediyor. Gerçi bu yil malum olaylardan dolayi daha çok memur alımı yapılcak ama.

Insallah canim. Aynen senin gibi dusunuyorum bende... Senin bolum ne canim atamalari nasil yani ortalama kac alsan atanma ihtimalin yuksek. Mesela eşim gecen sene 87 istatistik puaniyla açıkta kaldı son atamada atandı 3 dönemde toplam 51 kisi aldilar :KK43: 2014te. 2012de arkadasimiz 77 puanla Ankara saglik bakanligina istatistikci olarak atandi düsün yildan yila fark ediyor. Gerçi bu yil malum olaylardan dolayi daha çok memur alımı yapılcak ama.
canim saglik her zamn avantajli zaten
ben de iibf mezunuyum malesef puanlar asiri yuksek herkes iibf mezunu cnm malesef

hem evli olup hem de kpssye cok guzel calisan varmi aranizda
varsa lutfen bana da akil verin...
kendinize nasil bi plan kurdunuz bende kuruyum ...
gercekten beceremiyorum ve cok uzuluyorum :KK43:
cocugum da yok ama bebek istiyoruz olmuyo .1 senedir bende hazir bebek yok hem kafa dinlememis olurum hem de ders calisirim konulari unutmadan diyorum .
ama hep biseyler cikiyo sanki...
bu ara grip im diye calismiyorum..
haftada bir iki gun kv evine gidiyoruz ve ben bazen orda kaliyorum ( esim is yerinde kaliyo bazen mesai icin haftada iki gun falan )
kvde de calisamiyorum...
hic istemiyorum gidiyim kaliyim ama bahce kati korkuyorum.hayatimda ilk kez bahce katinda oturuyorm.cocugum olsaydi korkmazdim.. ( kalma neden kaliyosunuz diye soran olursa diye cevabim kizlar )
ya temizlik oluyo calisamiyorum..
ya misafir geliyo calisamiyorum.(oyle cok misafirim de gelmez)
ya tvde gunduz programlari oluyo onu birakip calisamiyorum..
bahanelerm cok acikcasi...
bi kendimi silkeleyip calisamiyorum
hem evli cocuklu hem ders calisabilen insanlara hayranim...
ne gibi bi yol izlemem gerekli
lutfen benim durumumda olanlar yorum yazarsa sevinirim.
Lisansa mi hazirlanacaksin

canim saglik her zamn avantajli zaten
ben de iibf mezunuyum malesef puanlar asiri yuksek herkes iibf mezunu cnm malesef
Eşim de Kamu yönetimi mezunu biliyorum o yüzden ne kadar zor atama olduğunu yılda 400 bin mezun veriliyor...2012 mezunuydu o yildan itibaren her yil aralıksız ders calisiyordu eşim 3. Yılında 2014te atandı şükür şimdi gelir uz. Yrd. 3 yılı seneye doluyor ve Uzmanlık sınavlarına giricek ins.

Ben de daha atanacam sağlık m.l anestezi mezunuyum :spor:bi beceremedim orta. Kpssyi sizin lisans alan filan da var çok karışık geliyor bana hele o sözlü mülakatlar :olamaz:

Eşim de Kamu yönetimi mezunu biliyorum o yüzden ne kadar zor atama olduğunu yılda 400 bin mezun veriliyor...2012 mezunuydu o yildan itibaren her yil aralıksız ders calisiyordu eşim 3. Yılında 2014te atandı şükür şimdi gelir uz. Yrd. 3 yılı seneye doluyor ve Uzmanlık sınavlarına giricek ins.
ben bi su sinavi kazaniyim daha da sinav falan duymak istemiyorum :)
aynen o yuzden de motivasyonum dusuyo calisasim gelmiyo
ama duuyorum şu kisi memur olmus su kisi surda calisiyo diye moralim bozuluyo guzel de bi uniden mezun oldum zoruma gidiyo evde oturup koca beklemek

Hatta eşim bu geçtiğimiz dönem gelir uz. Yrd. Olarak atanan 94lu de var 35 yaşında da var diyordu Allah yardımcınız olsun gerçekten

Ben de daha atanacam sağlık m.l anestezi mezunuyum :spor:bi beceremedim orta. Kpssyi sizin lisans alan filan da var çok karışık geliyor bana hele o sözlü mülakatlar :olamaz:
cnm ben alan sinavina girmicem normal duz memurluk istiyorum mulakat olmuyo kpss b de
saglik keske okusaydim ben de cok pişmanım iibf ye gore cok daha ouanlari dusuk

hem evli olup hem de kpssye cok guzel calisan varmi aranizda
varsa lutfen bana da akil verin...
kendinize nasil bi plan kurdunuz bende kuruyum ...
gercekten beceremiyorum ve cok uzuluyorum :KK43:
cocugum da yok ama bebek istiyoruz olmuyo .1 senedir bende hazir bebek yok hem kafa dinlememis olurum hem de ders calisirim konulari unutmadan diyorum .
ama hep biseyler cikiyo sanki...
bu ara grip im diye calismiyorum..
haftada bir iki gun kv evine gidiyoruz ve ben bazen orda kaliyorum ( esim is yerinde kaliyo bazen mesai icin haftada iki gun falan )
kvde de calisamiyorum...
hic istemiyorum gidiyim kaliyim ama bahce kati korkuyorum.hayatimda ilk kez bahce katinda oturuyorm.cocugum olsaydi korkmazdim.. ( kalma neden kaliyosunuz diye soran olursa diye cevabim kizlar )
ya temizlik oluyo calisamiyorum..
ya misafir geliyo calisamiyorum.(oyle cok misafirim de gelmez)
ya tvde gunduz programlari oluyo onu birakip calisamiyorum..
bahanelerm cok acikcasi...
bi kendimi silkeleyip calisamiyorum
hem evli cocuklu hem ders calisabilen insanlara hayranim...
ne gibi bi yol izlemem gerekli
lutfen benim durumumda olanlar yorum yazarsa sevinirim.

Çocuğum yok ama evliyim ve evet çalıştım.

ben bi su sinavi kazaniyim daha da sinav falan duymak istemiyorum :)
aynen o yuzden de motivasyonum dusuyo calisasim gelmiyo
ama duuyorum şu kisi memur olmus su kisi surda calisiyo diye moralim bozuluyo guzel de bi uniden mezun oldum zoruma gidiyo evde oturup koca beklemek
Yo hic üzülme gerçekten atananlar olabilir ama sen de yapabilirsin neden olmasın ne zaman hayirlisisysa o zaman olsun insaallah bi yerden plan yapmak gerekiyor sanırım alan derslerine çalışmak bile yorucu olsa gerek :KK64:

Yo hic üzülme gerçekten atananlar olabilir ama sen de yapabilirsin neden olmasın ne zaman hayirlisisysa o zaman olsun insaallah bi yerden plan yapmak gerekiyor sanırım alan derslerine çalışmak bile yorucu olsa gerek :KK64:
alan dersine mumkun degil calisamam cnm gücüm yok ona hem hoca destegi de sart onun icin
duz memurluk benim icin em ideali
tesekkur ederim
insallah yapabilirim
hayirli geceler :)

Hatta şöyle yapın motive oldugunuz bir saat vardır mutlaka ben geceleri sessiz olduğu için o aralar çalışıyorum .sabah daha verimli ama kalkmak zor geliyor her gün sartliyordum kendimi yok olmuyor.gunduz is guc gurultu daha cok

alan dersine mumkun degil calisamam cnm gücüm yok ona hem hoca destegi de sart onun icin
duz memurluk benim icin em ideali
tesekkur ederim
insallah yapabilirim
hayirli geceler :)
InsaAllah hayırlısıyla olur bayan için ideal tabiki memur olalım da :)

Back
X