evlilik ve kpss

Hatta şöyle yapın motive oldugunuz bir saat vardır mutlaka ben geceleri sessiz olduğu için o aralar çalışıyorum .sabah daha verimli ama kalkmak zor geliyor her gün sartliyordum kendimi yok olmuyor.gunduz is guc gurultu daha cok
bemde sabah erken kalkamiyorum 11 12 de kalkiyorum cocuk da yok uyuyorum
gece zaten calisamiyorum
aslinda bu saatte uyumam bugun boyle oldu gece 11 12 gibi uyurum bu saatte de calisamam ama ogleden sonra 1 5 arasi calisabilirkm aslinda

Evliyken çalıştım, girdim ve atandım.

Sesten etkilenmeyen bir insanım. Eşim yanımda dizi, film izlerken ben kitabımı defterimi alıp ders çalışırdım.
Herkesin çalışma tarzı başka, ben yazarak çalışırdım. O gün çalıştıklarımı, öğrendiklerimi eşime anlatırdım. (Önce deftere yazıyorum, sonra okuyorum, en son aklımda kalanları eşime anlatıyorum.) Böyle böyle hem ona genel kültür yükledim hem de çalışmış oldum.

Kursa, dershaneye gitmedim çünkü evden çıkmak için hazırlanmak, yol, dershanede geçen zaman, eve dönüş için geçen zaman ve eve gelince dinlenme süresi çok mantıksız geldi bana. Ev konforunda keyfime göre, pijama rahatlığında çalıştım.

İnsan yeter ki istesin :KK66: Kolaylıklar diliyorum.
Bölümünüz neydi çok merak ettim

2010da kpss ye girip atandım 81 puan ile. Doğru düzgün çalışmadım. Matematik ve türkçem her zaman iyidir. 52 doğru 6 yanlış. Tarihi okudum tam hatırlamıyorum, coğrafya çalıştım 16 doğru 2 yanlış. Vatandaşlıkta batırdım 6 doğru.6 yanlış. Bu puanla atandım 2010da skandal olduğu halde.

Bu sene minicik kızımla hazırlandım şu anda 21 aylık. Ona rağmen a grubu 71 aldım. Üni biteli 10 yıl oldu. İstersen yaparsın tv yi kapat. Ben de ne giysem yakışır izliyorum :)
Iibflisiniz sanırım. B'den atandiniz da A için mi tekrar sınava girdiniz?

Ben sabah 7 de uyanıyorum, 9 da kahvaltı falan bitmiş oluyor 9:30 gibi derse başlıyorum. 12 de ara veriyorum 2 de başlıyorum 5 de ara veriyorum 7 de başlıyorum 10 da bitiyor. sonra ne zaman istersem yatıyorum. 1 yıldır böyle. Oluyor yani olmaz diye bir şey yok.

bemde sabah erken kalkamiyorum 11 12 de kalkiyorum cocuk da yok uyuyorum
gece zaten calisamiyorum
aslinda bu saatte uyumam bugun boyle oldu gece 11 12 gibi uyurum bu saatte de calisamam ama ogleden sonra 1 5 arasi calisabilirkm aslinda
Evlenmeden önce annem neden üstüme düşüyordu şimdi anliyorum kızım sen dersine çalış yeter ki atan evlendikten sonra zorlanırsin diyordu sultanım :cry:

Evlenmeden önce annem neden üstüme düşüyordu şimdi anliyorum kızım sen dersine çalış yeter ki atan evlendikten sonra zorlanırsin diyordu sultanım :cry:
aynen kiyamam ya annem babam hic is yaptirmazdi bana yeterki okusun isi olsun derlerdi ama evlendim evde oturuyorum kendimden cok annem babam icin uzuluyorum inah kazanirim onlar icin
tekrar hayirli geceler dilerim uykum geldi de :)

aynen kiyamam ya annem babam hic is yaptirmazdi bana yeterki okusun isi olsun derlerdi ama evlendim evde oturuyorum kendimden cok annem babam icin uzuluyorum inah kazanirim onlar icin
tekrar hayirli geceler dilerim uykum geldi de :)
Allah rahatlık versin :KK54::uykucu:

Ben sabah 7 de uyanıyorum, 9 da kahvaltı falan bitmiş oluyor 9:30 gibi derse başlıyorum. 12 de ara veriyorum 2 de başlıyorum 5 de ara veriyorum 7 de başlıyorum 10 da bitiyor. sonra ne zaman istersem yatıyorum. 1 yıldır böyle. Oluyor yani olmaz diye bir şey yok.
ayy ben sabahin korunde kalkamiyorum :((
calisrken kalkoyordum ama evdeyken kalkamiyorum basim agriyor hele sabah sabah hayatta calisamam
bende ogleden sonra 1 5 arasi calismayi dusunuyorum artik hayirlisi bakalim

Iibflisiniz sanırım. B'den atandiniz da A için mi tekrar sınava girdiniz?
Evet iibf. Şu anda nüfus memuruyum ve doğum iznindeyim. İlk defa şansımı denedim evdeyim çalışırım belki diye. Daha az çalışabildim belki atanırım. Siz de mi iibf?

ay oyle deme be o yuzden ben hazirlanmiyordum :KK43:
ama simdi bu olaylardan sonra torpil azalir diye baslayim dedim
aman olsun ya ben bj baslayim da ilerde keske calissaydim demeyim
Valla canim ben p121den 75 aldim, mulakattan 74 verdiler. 70 alan arkadasa ise 95 vermisler ve kiz atanmis, fotografini paylasiyor. Kizi tanimasam diyecegim ki aa herhalde mulakatta şov yapti ama kizi taniyorum! Benden dusuk alip atanan atayan hickimseye hakkimi helal etmiyorum. Ben anasiz babasiz okudum her aldigim puani alnimin teriyle aldim. Allah sorsun ne diyim.

Kursa gitme imkaniniz varsa kursa gidin en azindan duzenli ders calisma aliskanligi kazanmis olursunuz normalde sabah kalkmassiniz ama derse gitme zorunlulugu olunca kalkiyorsunuz

Evliyken çalıştım ve atandım geçen yıl.
Ama kendimi eve kapattım resmen kimseye gitmedim sadece haftada bir kvme gittim bana da kimse gelmedi.
Temizlik falan pek yapmadım zaten dağılmıyordu ev çocuk yoktu gelen giden yoktu sadece yemek yapıyordum ve haftada bir defa pazara çıkıyordum alışverişe.
Tv cazip gelse de izlemedim.
Yaşadığım yer çok küçüktü yeni evlenmiştim ailemden kimse yoktu yanımda bu yüzden de kendimi derse verdim galiba.

sen ne kadar agresifsin oyle ..
o kismi dusunmemistim
duzgunce uyarsan cok mu zor...
sinirli aninda falan misin sen ??
korkuyorum napiyim elimde degil ...
evet cocuk olsa korkmam onunla ugrasirim kafami dagitrim..
arti esim de istemiyo zaten illa annemde kalcaksin icim rahat etmez diyo..
konumun dagilmasini istemiyorum......

Ben agresif değilim de "ben öyle bir şey demedim" diye yorumunuzda beni paylamıştınız

Dönüp baktım ben mi yanlış hatırlıyorum diye, yok aynen duruyor

Okuduğumu anlayabiliyorum ama siz yazdığınızı laf olsun diye yazmışsınız

Burada sizin için kafa patlatıyoruz bak kaç yorum yapmışım ama siz daha konuyu açarken samimi değilsiniz

Ilk yorumumda kibarca bebeğin olsa da seni koruyamayacak ki şimdiden bu korkunu yen demiştim sadece

Ama şimdi anlıyorum ki amacınız üzüm yemek değil ah vah zor deyip vicdanınızı rahatlatmak

Zira tezgahı toplamak çok önemli ise 15 dakika sürer en fazla ve nasıl tuvalete girmeyi günlük işler arasında saymıyorsak onu da saymayız

Iki kişinin günlük ev işi bir saati geçmez Kv ye gidilmez gerekirse oturur sabaha kadar ders çalışılır sabah eşin yatacak zaten birlikte uyursunuz

Eşim de izin vermez zaten garip gece ise bazen eşinin işi o zaman neden alt katta ev tuttu gece anneme gönderirim nasılsa diye mi

Umarım verimli bir şekilde çalışıp başarılı olursunuz

ben kpss ye çalışmıyorum ama doktoraya başladım
derslerim ağır ve çok çalışmam gerekiyor
tv çok kaptırmamalısın
düzen ve plan yaparsan olmayacak şey yok
eşim kpss ye askerdeyken çalıştı 1 sene ve atandı

yaşım 30 , 2014 kpss ye evde calıstım sıfırdan matematıge başlamıştım
ama kpss de 74 aldım ve atanamadım 2016 ya da gırmedım ,kendı bölümümden atanmam imkansız dıye bakıyorum artık
ben de 4001 den sansımı denemek ıstedım bılmıyorum cok mu ımkansız
ama kabullenemıyorum yasım gecıyor 30 yasındayım 32 yasında sınava gırecegım yanı son sansım bunu da gırmedım demek ıstemıyorum
2014 te matematıkten 17 tane yapmıstım ancak o kadar oldu ama bılenler varsa o sınavda mat zaten kolaydı
tarıh cok kotu oldu benım ve boyle oldu ıste
4001 den atanmak ıcın en az 90 almam gerekır

ayrıca dı s tıcaret ıkıncı unıv de okuyorum aıleme esıme soylemedım kpss ye tekrar gırmeye karar verdıgımı
zaten acıkogretım derslerıne calısıyorum ben de caktırmadan matematıge de basladım
bu sene sadece matematık calısırım dıye dusundum yanına bırde cografya ekleyebılırım o da cok kotu bır sehır bıle gosteremem harıteda o derece

bu arada calısıyorum , cocougum var , haftanın 4gunu annem de kalıyorum cocouktan dolayı dıger gunler evım de ordan oraya gıdıyorum ıste

ya ben bu durumumda acaba başarabılır mıyım ?
kımseye dıyemedım utanıyorum kpss ye calısıcam demeye ben de gızlıce calısıyorum ıste acıkogretıme calısıyorum nasıl olsa anlamıyorlar
matematık vıdeo ızlıyorum o sekılde calıısyorum

yaşım 30 , 2014 kpss ye evde calıstım sıfırdan matematıge başlamıştım
ama kpss de 74 aldım ve atanamadım 2016 ya da gırmedım ,kendı bölümümden atanmam imkansız dıye bakıyorum artık
ben de 4001 den sansımı denemek ıstedım bılmıyorum cok mu ımkansız
ama kabullenemıyorum yasım gecıyor 30 yasındayım 32 yasında sınava gırecegım yanı son sansım bunu da gırmedım demek ıstemıyorum
2014 te matematıkten 17 tane yapmıstım ancak o kadar oldu ama bılenler varsa o sınavda mat zaten kolaydı
tarıh cok kotu oldu benım ve boyle oldu ıste
4001 den atanmak ıcın en az 90 almam gerekır

ayrıca dı s tıcaret ıkıncı unıv de okuyorum aıleme esıme soylemedım kpss ye tekrar gırmeye karar verdıgımı
zaten acıkogretım derslerıne calısıyorum ben de caktırmadan matematıge de basladım
bu sene sadece matematık calısırım dıye dusundum yanına bırde cografya ekleyebılırım o da cok kotu bır sehır bıle gosteremem harıteda o derece

bu arada calısıyorum , cocougum var , haftanın 4gunu annem de kalıyorum cocouktan dolayı dıger gunler evım de ordan oraya gıdıyorum ıste

ya ben bu durumumda acaba başarabılır mıyım ?
kımseye dıyemedım utanıyorum kpss ye calısıcam demeye ben de gızlıce calısıyorum ıste acıkogretıme calısıyorum nasıl olsa anlamıyorlar
matematık vıdeo ızlıyorum o sekılde calıısyorum[/Q

@kavun kokusu M magicat D damdan sizler nasıl yaptınız ?
akıl verır mısınız
sızın durumunuz da benım kadar kotu muydu ?
nasıl calıstınız ?
sızce ben bu kadar kotu halımle bır kere daha umut etmelı mıyım
mat berbat omrum boyunca bole oldu
tarıh eh ıste ama abuk sabuk sorular oluyor
cografya kotu
turkcem bır o ıyıdır zaten
vatandaslık kotu
hele guncel sorular dıpsız kuyu resmen hıc umudum yok
ne yapmalıyım 4001 cok mu utopik

bence denemeye değer

zira bu sene de matematik zordu ve düştü net sayısı

17 tane kötü değil ki

insanlar 3-5 yapıyor

tarih coğrafya esasen çok dağılmadan çalışınca daha iyi

üç tane uç soru yapacağım derken basit soruları kaçırıyorsun vs vs

vatandaşlıkta bir şey yok sınava yakın çalışıp öğrenirsin

azmedince her şey olur

akşam çalışmaya alışmak zor ama bir süre sonra insan alışıyor ona da N nebilimben

hem evli olup hem de kpssye cok guzel calisan varmi aranizda
varsa lutfen bana da akil verin...
kendinize nasil bi plan kurdunuz bende kuruyum ...
gercekten beceremiyorum ve cok uzuluyorum :KK43:
cocugum da yok ama bebek istiyoruz olmuyo .1 senedir bende hazir bebek yok hem kafa dinlememis olurum hem de ders calisirim konulari unutmadan diyorum .
ama hep biseyler cikiyo sanki...
bu ara grip im diye calismiyorum..
haftada bir iki gun kv evine gidiyoruz ve ben bazen orda kaliyorum ( esim is yerinde kaliyo bazen mesai icin haftada iki gun falan )
kvde de calisamiyorum...
hic istemiyorum gidiyim kaliyim ama bahce kati korkuyorum.hayatimda ilk kez bahce katinda oturuyorm.cocugum olsaydi korkmazdim.. ( kalma neden kaliyosunuz diye soran olursa diye cevabim kizlar )
ya temizlik oluyo calisamiyorum..
ya misafir geliyo calisamiyorum.(oyle cok misafirim de gelmez)
ya tvde gunduz programlari oluyo onu birakip calisamiyorum..
bahanelerm cok acikcasi...
bi kendimi silkeleyip calisamiyorum
hem evli cocuklu hem ders calisabilen insanlara hayranim...
ne gibi bi yol izlemem gerekli
lutfen benim durumumda olanlar yorum yazarsa sevinirim.
Evliyken kpss çalıştım 2 yıl, ingilizce çalıştım, bunlar için her seferinde kurslara gittim. Çünkü evde otursam vakit geçiyordu ve verimli çalışamıyordum. Misafir kabul etmedim. Öğrenciliğimi devam ettirdim. Çok şükür şuan güzel bir işim var.

Ancak kv evine giderek ev işi yaparak bu iş olmaz. Temizliğinde yemeğinde pratiğini yapacaksın. Eskisi gibi kolay değil atanmak. Artık herkes bilinçli herkesin elinin altında internet var.

Birde hem hamile kalıp hem kpss olmaz. Hamileliğin bulantıyla geçerse napacaksın? Yada sınava yakın doğum olursa? Etrafımda ne kadar kpss hazırlanıp hamile kalan varsa orta seviye puan aldılar ve şuan işsizler.

Önceliğinize karar verin. Bu kararı eşiniz görürse oda size saygı duyar.

bence denemeye değer

zira bu sene de matematik zordu ve düştü net sayısı

17 tane kötü değil ki

insanlar 3-5 yapıyor

tarih coğrafya esasen çok dağılmadan çalışınca daha iyi

üç tane uç soru yapacağım derken basit soruları kaçırıyorsun vs vs

vatandaşlıkta bir şey yok sınava yakın çalışıp öğrenirsin

azmedince her şey olur

akşam çalışmaya alışmak zor ama bir süre sonra insan alışıyor ona da N nebilimben
sagolun ama dedıgım gıbı eger bılıyorsanız 2014 te mat kolaydı yanı ben 17 yaptıysam matta ıyı olanlar full cekmıstır ben yıne yetısemedım
benım dusuncem suan ; mat ıcın yapabılecegım en ıyısı olmak ama tabı yıne 17 18 altına dusmemek
turkcem zaten allahtan ıyı bır yanlıs falan cıkar o da dıkkatsızlıkten
tarıh cograf ya ve anayasayı da eksıksız olmam lazım
sız nasıl aldınız ya maesela matematık ıyı mıydı sızın
ben dershaneye gıtmeyecegım zaten bana uygun degıl bır suru dershane ıcın hazırlan evden cık falan zaman kaybı onun yerıne bı tane uzaktan egıtım setı aldım vıdeoları ızlıyorum sımdı bakalım nasıl olacak
4001 cok mu zor olur benım bu halıme ?
esıme falan da kımseye soyleyemedım utanıyorum artık kpss calısıcam demeye seneye cocugum okula baslayacak onun da derslerı olacak ne yapacagım bılmıyorum cocukla ılgılenemedım dogduysa bu kpss yuzunden ve sımdı de calısacagım dıye dıyemıyorum kımseye bırde 2018 de ya ohooo cok var daha dıyenler oluyor mıllet anlamıyor

Back
X