evlilik ve kpss

Hanimlar merhaba konu ilac gibi geldi bana bende 2018 kpss ye giricem 2016 yi kacirdim matematigim sıfır yani asla anlamıyorum temelimde yok bana kaynak onerebilir misiniz? Sizler hangi kitaplarla başladınız antremanlarla matematik kitabi varmis onu almayi dusunuyorum. Bir de kursa gitsem sizce cok mu erken once evde biraz mat mi calisayim.. Tesekkurler simdiden

Bölümünüz ne?kaç puan lazım?
Gerekiyorsa gelme deyin akrabalara
Kimsenin kimseye faydası yok

Ben de sinir olurdum kpss çalışırken gelip hizmet bekleyen misafire

Kpss deyince bana geliyorlar bu arada :/

Öğretmenlere mülakat olduğu sürece atanamayacağım

Gecti canim gecti, 65 alana 90 verdiler onumuze cok da rahat gecti. Bugun gercekten sinirim cok bozuk. Benim yazdigim yerlere hep benden dusuk alanlar atanmis, mulakattan yuksek 'verilerek'.

Bugun atanan zatlarin puanlarini inceledim, sinirim cok bozuk arkadasim...

Buarada bende evliyim misafir su bu sıkıntısı eminim bende yasayacagim ama esim cok buyuk destek oluyor. Yapabilir miyim bilmiyorum fikirlerinize cok ihtiyacım var. Hic matematigi olmayan biri calissa 2018 de girebilecek donanımı saglayabilir mi

Amin canim hayirlisi olsun kusura bakma dun atama sonuclari aciklandi konun onun uzerine geldi. Sonradan keske dememek icin sen elinden geleni yap, Allah hayirlisini versin.
yok cnm ben de hep bu konuda isyanlardayim zaten
zatek kazanip kazanmayacagim mechul 90 dan asagi almamam lazik iibfli olunca cnm
bende aynen en azindan keske demeyim ilerde

Ramazan yetgin'in youtube da benim hocam kanali var, oradan videolari izleyin bence ve calismaya baslayabilirsiniz. Sıkışmamiş olur. Deneme falan daha rahat cozersiniz. Turkceye cokkkkkkkkkkk dikkat edin bu sene çince gibiydi sorular. Abartmiyorum =)

kv bencil kendini dusunuyo cnm ogluna cok duskun aşık resmen sanki hep yakininda olsun istiyo
kv ye demesem de duyar cnm.cunku oturdugum semt esimin akrabasiyla kayniyo.kv ye de yetistiren olacaktir haliyle
mesele bebek icin tedavi oldugumu soylemedigim biri gecelerde sordu "benek tedavin devam ediyor mu diye" merden biliyosun diyemedim kv yetistirmistir kesin
yani ornek veriyorum cnm ders calistigimi da bi sekilde yetistirir birileri
gizli kalirsa daha kotu bak bak gizliyo der karisir bu sefer .
ben istedigi kadar surat yapsın çene yapsin kucuk bi cep kitabi alicam okucam orada kaldigim gunlerde
kv çenesi cok mesela mesgulum tele bakiyorum yazisiyorum hala konusur.hic susmaz.gundemden konusur haberlerden kim ne yapmis ne etmis hic bitmez dedikodusu bende mecbur sohbet ederim
ama artik oyle olmicak insallah ilk isim kendime kitaplar almak olcak minik guncel konulari okurum en azindan orada ders calisamasam da okuya okuya asina olurum
masallah senin de esin ne kadar anlayisliymis esim bi kere bile onume cay koymadi
saha kendi tabagini kaldirmasi gerektigi i yeni ogrettim ite kaka tartisa tartisa
kv sagolsun ogluna hic ogretmemis

saglarsin cmm benimde iyiydi matematigim ama unuttum senelr gecince sen de iyi oldugun derslere agirlik ver matematigi sona birak
esin destekse herseyden onemlisi o cnm

Cook teşekkür ederim mutlaka bakicam. Turkce tarih cografyam cok iyidir ama 6 senedir bu tarz bi sinava girmedim isim zor :)

saglarsin cmm benimde iyiydi matematigim ama unuttum senelr gecince sen de iyi oldugun derslere agirlik ver matematigi sona birak
esin destekse herseyden onemlisi o cnm
Haklısın canm sanirim kendime guvenmem gerek en başta. Sozel olan her dersim cok iyi cunku ezberim kuvvetli bir okudugumu bir daha unutmuyorum ama matematik formuller dusununce bile kasvet basti

cnm matematikte kimi oneririsin benim hocamda

Haklısın canm sanirim kendime guvenmem gerek en başta. Sozel olan her dersim cok iyi cunku ezberim kuvvetli bir okudugumu bir daha unutmuyorum ama matematik formuller dusununce bile kasvet basti
masallah ne guzel bende simdi ezberlersem ertesi gune unuturum
ama matematikte unutmam
matematik formullerini tek tek postitlere yaz buzdolabina ozellige mutfaga cok giriyoruz mutfakta dolaplara falan yapistir cok iyi akilda kaliyo cnm ben eskiden mantar panom vardi ders calisma masamda ona ignelerdim. cok guzel aklimda kalirdi.simdi ise unuttum hep.
ama simdi formullleri yazicam mutfaga yapistircam kim ne derse desin unutuyorum yoksa

Benim bebegim var ben hic calisamadim ne zaman elime kitap alsam kitabimi elimden alip sanki test cozecekmiski fisir fisir konusuyo kendince.
Zamanin varken calis diyorum.

Deneyecegim bunu canım cok tesekkur ederim. Tarihe fln calisirken kitap okuyormus gibi okursan olaylari ders degilde heyecanli bi romanmis gibi gorursen cook akilda kalici oluyor unutmuyorsunda kolay kolay

kursa gidecek maddiyat yok cnm
hem de kursa git gel yemek yap falan ben zaten tembelim temelli calisamam
birde kazanamazsam bisuna mi o kadar oara vetdik der esim onu da goze alamam
evde tek calismak istiyorum
O zaman kendinize bir program yapin gunde belirli saatle baslayin mesela 2 saat ders caliscam deyin zama araligini siz belirleyin.ayrica kendinizi tembellik kisminda sartlandirmayin cunku kpss tembellikle kazanilabilecek bir sinav degil hele ki kpss B hic degil rakip cok alim az puanlar yuksek . Gercekten istiyorsaniz eger kendinizden feragat edeceksiniz baska yolu yok

İhmal etme canım mesela telefona indirilen uygulamalar var onlardan indirip soru çözüp tekrar yapabilirsin
Senin kv hiç susmuyor galiba bebek tedavisi özel bir şey başkasına söylemesi hiç hoş değil
Sen istikrarlı durursan onlar da mecbur kabullenecek ders çalıştığını dedikoduysa başka bir şey de bulurlar konuşacak herkes emek veriyor ailesi okutuyor senin de emeğin var ailenin emeği var yazık değil mi onlara da
Ne mezunuydun bu arada söylediysen de kaçırmışım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…