- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
- Konu Sahibi gelipgecici
-
seveni gördük en azından bak bu bölümde en az 1700 adet bu mevzudan ayrılan evlilik arefesinde ayrılan karnında bebkle ayrılan ,sen hiç tecrübe nedir duydun mubi zahmet pembe gözlükleri at yıl olmuş 2015 parasız adama yağmurlu havada su vermiyolar,ha sen dersen ki o otursun evde benim maaşımı yesin ben çalışırım sırf yanımda olsun yeterki ,biz saygı duyar kenara çekiliriz.
yanii,sanki biz evlenme ayrıl ondan diyoruz adam akıllı sabit gelirli bir işe girsin sonra borç harç yaparsın düğününü,şimdi kıssadan hisse birlikte yaşamak sevmek sevilmek hatta sevişmek kolay iş ,ama evlendiğinde bu adam bu gerginliğinden farklı bir karaktere bürünmeyecek ki hatta belki kolayına gelecek yatmak bilemezsin ki sevgilini çok iyi tanıdığını sanan kadınlar beni deli ediyor,biz aynı evin içinde tanıyamazken kocalarımızı..Genc kizlarimiz zaten boyle yok sevgi yok bilmem ne diye baslarini yakiyolar sonra da napicam iki cocugum var diye agliyorlar. Herkesin basina gelebilir kotu olaylar ama bile bile lades demek niye ?
canim kim cok az calisiyor bir sor bakalim ? Bir bayan konu acmisti esleriniz ne zaman eve geliyor diye, herkes gecenin bir vaktine kadar calisiyor. Kolay mi ekmek parasi. Bence sevgilin hemen basamaklari hizli hizli atlamak istiyor, ama oyle bir sey malesef baban milletvekili deyilse mumkun deyil. Mecbur oyle bir iste calisicak. Ilerde maasi artar, 24 yasinda kac kisi tonla para kazaniyor allah askina ?Kendisi tembel biri değil, önceki işinde sabahlara kadar çalışıyordu, ama çok azdı yaptığı işe göre maaşı ve beraber karar verdik ve çıktı. Ama sonra birçok iş görüşmesine gitti, ve kendisi de bunalıma girdi artık. Ben de elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum, Allah bir kapı açar diyorum, morali düzeliyor ve tekrar ısrarla asılıyor bir şeylere. Ama ben ne zaman "ne zaman evleneceğiz, bence az da olsa gir" desem ya da suratımın düştüğünü görse kendini sanırım aciz gibi hissediyor ve bana sert davranıyor. Benim de hemen vücudum etkileniyor, ya hasta olmuyorum bir süre ya da akşam 9'lara kadar yemek yiyemiyorum. Konuyu hiç açmasam mı bilmiyorum, ama inanın çok bunaldım, her sabah bir umutla kalkıyorum belki bugün iş bulur diye, her gün dua ediyorum
yanii,sanki biz evlenme ayrıl ondan diyoruz adam akıllı sabit gelirli bir işe girsin sonra borç harç yaparsın düğününü,şimdi kıssadan hisse birlikte yaşamak sevmek sevilmek hatta sevişmek kolay iş ,ama evlendiğinde bu adam bu gerginliğinden farklı bir karaktere bürünmeyecek ki hatta belki kolayına gelecek yatmak bilemezsin ki sevgilini çok iyi tanıdığını sanan kadınlar beni deli ediyor,biz aynı evin içinde tanıyamazken kocalarımızı..
canim kim cok az calisiyor bir sor bakalim ? Bir bayan konu acmisti esleriniz ne zaman eve geliyor diye, herkes gecenin bir vaktine kadar calisiyor. Kolay mi ekmek parasi. Bence sevgilin hemen basamaklari hizli hizli atlamak istiyor, ama oyle bir sey malesef baban milletvekili deyilse mumkun deyil. Mecbur oyle bir iste calisicak. Ilerde maasi artar, 24 yasinda kac kisi tonla para kazaniyor allah askina ?
Selam arkadaşlar,
Ben sevgilimler bir senedir birlikteyim ve en kısa zamanda ikimiz de evlenmek istiyoruz. Ben okulu bitirdim, ve evlilik için param var. Ama onun kenarda parası yok ve ailesinden de destek almicak. Şu an iş arıyor ama maaşı az diye çoğunu begenmiyor.
Babası yok kendisinin, ve ailesinin durumu pek iyi değil o yüzden, ama beni en çok üzen şey burda benim suçum olmamasına rağmen iş meselesinden morali bozulunca bana sinirli davranması.
Evet haklısınız ve ben de ona bunu söylüyorum, normal bir maaş da olsa önemli olan düzenli olması, az da olsa elimizde ne varsa biriktirelim gerisi gelir diyorum ve gerçekten ayağımıza göre uzatıcaz ve evlilik masraflarını en uygun şekilde halledicez ama ona rağmen gerilmesi acaba her erkeğin yaşadığı bir şey mi bilemiyorum
yanii,sanki biz evlenme ayrıl ondan diyoruz adam akıllı sabit gelirli bir işe girsin sonra borç harç yaparsın düğününü,şimdi kıssadan hisse birlikte yaşamak sevmek sevilmek hatta sevişmek kolay iş ,ama evlendiğinde bu adam bu gerginliğinden farklı bir karaktere bürünmeyecek ki hatta belki kolayına gelecek yatmak bilemezsin ki sevgilini çok iyi tanıdığını sanan kadınlar beni deli ediyor,biz aynı evin içinde tanıyamazken kocalarımızı..
Yorumlara şaşırdım.
Sizin işiniz ve evlilik için paranız var, onun yok.
Şu durumda evlenmek isteseydi bit yeniği aranmalıydı...
Sizin paranıza güvenip evlenmeyi düşünseydi asıl o zaman karaktersiz zamane erkeklerinden olurdu.
Maaşlarından ötürü iş beğenmemesine kızmak için de alanı ve yeterliliklerini bilmek lazım.
İkinizin geliri arasında fark olmasın diye bu tutumu sergiliyor olabilir ki bu da sorumluluk duygusudur.
Bekar olsaydı kabul edebileceği işlere sizin iyi bir mesleğiniz ve paranız var diye sıcak bakmıyor olabilir, gelirinizin arasında uçurum olmamasını ve evliliği hızlandırmak istiyor olabilir.
Size parlıyor gibi algılıyorsunuz ama neticede sizinle evlenecek ve kendini bu evliliğin önünde engel gibi görüyor.
İşsizliğini, çaresizliğini...
Siz çabasını anladığınızı söyleyerek, onu takdir ederek güzellikle sakinleştirmeye devam edin...
İleride mutlu yuvanızda bugünleri buruk gülümsemelerle anar halinize şükredersiniz...
Sorun ilk mesajınızda yazdıklarınızla sınırlıysa ben beğendim çocuğun tutumunu, hak da verdim...
İyi bir eş ve baba olacağını düşünüyorum...
Umarım Allah gönlüne göre verir mutluluklar...
Evet haklısınız ve ben de ona bunu söylüyorum, normal bir maaş da olsa önemli olan düzenli olması, az da olsa elimizde ne varsa biriktirelim gerisi gelir diyorum ve gerçekten ayağımıza göre uzatıcaz ve evlilik masraflarını en uygun şekilde halledicez ama ona rağmen gerilmesi acaba her erkeğin yaşadığı bir şey mi bilemiyorum
Nekadarlık maaşı begenmiyor nisanlin kafasinda ki miktar ne?
Evlenmek icin para biriktirmektense kredi cekebilirsiniz (gerci hic tavsiye etmem ama bi secenek).bence acele etme arkadasim evlilik dusundugun kadar matah bisey degil emin ol.
Evlilik=sorumluluğun dibi.Aslında evlilik konusunda en çok acele eden o baştan beri, hatta ben dur daha erken derken bile o hep plan yapıyodu, ki hala bile şu an imkanımız olsa yarın evleniriz diyo, ve böyle konuşarak ben de bu fikre alıştım tabi zamanla, ama şimdi iş meselesinden dolayı hırçınlaşması beni çok üzüyo. Sürekli sabretmeye çalışıyorum ama kafamda da bir yandan deli sorular, ya evlenince iş sıkıntısı olsa yine böyle mi davranır, bir de ben uzağa gelin gidicem, sürekli düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?