Evlilik ve sabah kahvaltısı sorunu

Ayyynenn

Az once bızde sabah kahvaltısı muhabbetı yaptık yarın sen haxırla kahvaltıyı dedım hazırlamam dedı ac mı duralım dedım hayır dısarda kahvaltı yapılan yerler ne gune duruyo defı bana yaaaherseye bı cevap var:))

Uyaniksam mutlaka hazirlarim hazirlamak icin asla uyanmam. Zaten zor uyuyorum uykumu bolemem.
Sende de bebek varmis olmasa neyse de bosver hic takma konusur konusur susar.

Anliorumki kolay degil soyledigi laf cok agir yapmamaliydi evet ama snin gorevin kocani mutlu edebilmek uykuna duskunsen dahi erken kalkip onu mutlu et yataginizda erken kalk kahvaltiyi gotur yataginiza mesela. Hem ise gitmion bn utanirdim kocama kahvalti hazirlamamaktan

Ben bekarım haftaiçi babam benden önce kalkar kahvaltıyı hazırlar ben de kalkarım kahvaltımızı yaparız beni de işe bırakır :) Annemin kalkıp kahvaltı hazırlamasını istemez çünkü sabah tv izleyip istediği gibi çayını içer annem kalkınca rahatsız oluyor galiba keyif yapamıyor :)) Ben ev hanımı olsaydım eşime kalkıp da kahvaltı zor hazırlardım galiba.İlerde evlenip çocuklar olunca nasıl erkenden kalkıp kahvaltısını yaptırıp okula bırakıp işe gideceğim bilmiyorum.Babam olmasa işe zor giderim erken kalkmak bana göre değil

Kocanın görevi ne burada niye sadece kadın mutlu etmek durumunda? Koca niye mutlu etmiyor kadını? Kadın geyşa mı ne münasebet. Niye utansın kahvaltı hazırlamadım diye, sizi bilmem ama aynı hayatı beraber paylaşmaya evleniyor insanlar elin herifine hizmet etmeye değil. Siz kendinizi hayat arkadaşı olarak görmek yerine böyle değersizleştirirseniz kimse size değer vermez, üzgünüm.

Evliliklerde en sinir olduğum şey eşlerin birinin diğerinden gördüğü eksikliği başkalarının yanında dile getirmesi. Babam da böyle. Artık insanlar öğrendi huyunu takmiyorlar bile söylediklerini. Hep eleştiri çünkü. Çok ayıp bir şey bu. Ben inada bindirir o lafı için bile olsa hazirlamazdim kök yesin.

Bebek yapmayacak böyle adamlar insanı zivanadan çıkarır . Bebek de büyük uğraş yorgunluk sonuçta o uyurken anne de uyumali uyku bolundukten sonra ne anladım o uykudan gün içinde enerji toplamali kafa dinlemeli kadın erkeğin biraz anlayışlı olması lazım analarına gelince sabah kahvaltı hazırlanıyorlardı sanki elleri ayakları onlara tutuyor , eş diyince bı tavır trip iyiki bakion herşey kendilerine hak görüyorlar o kadinda senin canından kanından evlat verdi sana yoruluyor ilgileniyor bı zahmet elin tutsun da ekmeğini peynirini zeytinini ye git . Bende önceden zor uyandırdım şimdi sabah6 buçuk 7 de en geç 7 buçukta uyandırıyor çocuk yapacak bişey yok biraz sabır

Evlilik gerçekten böyle mi ya. İnat didişme huzur kaçması.

Kızlar hemende adamı gömdünüz neden haketmesin onlar eş.. Eşler arasında böyle şeyler olabilir .Konuşarak çözülecek şeyler bunlar..
Çalışmıyormuşsunuz geceden bir kahvaltı tabağı hazırlayıp streçleyip dolaba koyabilirsiniz.Eşinizde kalkıp bir sallama çay hazırlayıp kahvaltısını yapabilir ikinizin de gönlü olur.

Aynı benim babam. Her gelen misafirin yanında annemi eleştiriyor. Annem de uykuya düşkündür. En son gelen misafirler kavga ettim. Babam yine annemden sikayet etti. Gelen misafir de üzerine vazife gibi anneme neden hazırlamıyosun filan deyince. Çünkü hazırlamak zorunda değil dedim. Zorunda dedi. Değil dedim
Hızır idi yunus idi derken papaz olduk. Her gelen gidene şikayet etmeye harcadığın enerjiyi bir bardak çay yapmaya harcasa mesele kalmayacak ama işte.

Çayı da yapmaz canım

Nasıl kıracağımı bilemiyorum özellikle bu konuda

Kök
Çok kibarsın

Valla zaten çocukla uğraşıyormuşsun ne kadar uykuya düşkün olabilirsin. Ev mahremini başkalarının yanında açıp kendisine arka çıkılmasını isteyenlerden hiç hazzetmem. Haketmiyor zaten hazırlamayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…