AyyynennKapat sen de hazırlama .
Aç gitsin ! Birinin yanın da konuyu açarsa da ben hazırlıyorum, yemiyor bey efendi dersin .
Ellerimi kırılmıs uyanıp iki peynir zeytin koyamıyor masaya .
İlla eziyet edecekler .
Uyu boooşverrr , sen dert ettikçe o da havaya girmiş
Anliorumki kolay degil soyledigi laf cok agir yapmamaliydi evet ama snin gorevin kocani mutlu edebilmek uykuna duskunsen dahi erken kalkip onu mutlu et yataginizda erken kalk kahvaltiyi gotur yataginiza mesela. Hem ise gitmion bn utanirdim kocama kahvalti hazirlamamaktan
Tabiki hayırO 4 4lük mü?
Çayı da yapmaz canımKızlar hemende adamı gömdünüz neden haketmesin onlar eş.. Eşler arasında böyle şeyler olabilir .Konuşarak çözülecek şeyler bunlar..
Çalışmıyormuşsunuz geceden bir kahvaltı tabağı hazırlayıp streçleyip dolaba koyabilirsiniz.Eşinizde kalkıp bir sallama çay hazırlayıp kahvaltısını yapabilir ikinizin de gönlü olur.
Nasıl kıracağımı bilemiyorum özellikle bu konudaBana bir gün olsun sunu yap dememistir esim, yaparsam elina saglik tesekkür ederim der.
Ha ben de elimden geldigi kadar ona yardimci olurum.
Zamanim varsa ne ala herseyi yapar önüne koyarim. Zamanim yoksa hicbir zaman zaman benden birsey istemez.
sanirim aileden gelen birsey bu
esim cocukken sabahlari kalkarmis annesine acim dermis annesi de kalkmazmis yataktan, cok isterse de azarlarmis gitsin diye
simdi aileden nazlanmissa siz onu nazlamadiniz diye size trip atiyor, hic hakli degil, bu sekilde kirici olmamali
kendinizi üzmeyin, konusmayi deneyin diyecegim ama cocuksu tavirlari varmis esinizin, önce onu kirmaniz lazim
Bir şekilde konuşup orta yolu bulacaksınız siz kahvaltıyı hazırlayacaksınız o da bir fincan su kaynatmak bir iki yapınca alışırÇayı da yapmaz canım
KökEvliliklerde en sinir olduğum şey eşlerin birinin diğerinden gördüğü eksikliği başkalarının yanında dile getirmesi. Babam da böyle. Artık insanlar öğrendi huyunu takmiyorlar bile söylediklerini. Hep eleştiri çünkü. Çok ayıp bir şey bu. Ben inada bindirir o lafı için bile olsa hazirlamazdim kök yesin.
Ay ben çok kibarimdirKök
Çok kibarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?