Öyle yapacam
ama inat edip yemeden gidecek dua edin şu inadı kırılsın huzurumuz bozuluyor bu yüzden
Eşim çok nazlı . Benim nazımı kimse çekmiyor maalesefnapıcak canım eşinde çok nazlıymış bi kaç kere kahvaltı hazırlamadın diye bu kadar naz niyaz trip yapılır mı, sen hazırla bir yemek iki yemez üçüsünde oturur yer
eşin her konuda böyle nazlıysa yandın valla, evde senin nazını kim çekiyor merak ettim
kızlar 3 yıllık evliyim .çalışmıyorum.bekarken de uykuya çok düşkündüm erken asla kalkamazdım ..evlendikten sonra da böyle devam etti eşime ne kadar kahvaltı hazırlamak istesem de uyanamıyorum bir türlü ..bir kaç defa hazırladım..Birgün bebeğim uyanmıştı onu uyutuyordum eşim de işe gidecek olmayan birşey yüzünden bana çattı..ben de bebeğimle ilgilendiğim için kahvaltı hazırlayamadım ..o günden beri inat etmiş hazırlama istemiyorum sırf sana çattım diye hazırlamadın senin keyfinle mi ben kahvaltı yapacam deyip duruyor ..ben kaç defa hazırladım yemeden gitti bu yüzden ..kapat konuyu istemiyorum diyor ..ama olur olmadık herkesin yanında kahvaltı konusunu açıp beni rencide ediyor ..bugünlerde yine bana sarmış durumda ..sürekli laf sokup huzursuzluk çıkarıyor ..dün ağzını aramak için yarın kahvaltı hazırlayayım yapalım dedim beraber ..senin hiçbirşeyini istemiyorum dedi..bugün bana dedi ki bir mal neyse odur ..değişmez ..o kadar zoruma gitti ki.nasıl aşacam ben bu sorunu bunun inadını
Eşiniz çok kaba. Çok işe yarayacağını sanmıyorum ama son bir konuşmayı deneyin.
Başta kabahatli imişsiniz, en azından adam işe giderken kalkıp bir kahvaltı hazırlayıp uykuya devam edebilirdiniz.
Ama bunu uzatmak anlamsız. birbirinize adım atın, bu olay kapansın gitsin.
Yok uzatmaya devam edecekse, sizde boşverin. Ne söylerse söylesin takmayın ama başka konularda kendinize kotu davranılmasına da müsade etmeyin.
Asil sorunun ben de kahvalti oldugunu sanmiyorum.Sorun esinizin size bakis sekli.Sizi baskalarinin yaninda dusurdugu durum.
Erkek çalışmasa,işsizlik vs,eve yorgun gelip bir çorba olsun bulmak ister herkes değil mi?Çoğu kişi,sen hizmetçimisin,alsın zeytin peynir çok mu zor demiş.Peki birde işi ters yüz edelim.Eşlerimiz bizim uşağımız mı?Sabahın seherinde sıcak yatağından çıkacak,aç işe gidecek?Sabah uykusunu sevmeyen mi var.Ben döneme bağlı yoğunluklarda eşimle çalışıyorum.Ama büyük oranda evdeyim.Ve sabah uykusuna da bayılırım.Ama eşimi ve çocuklarımı kahvaltısız gönderdiğim yılda 2 gün bile değildir.Tabiiki hazırlayacağım,kendim yemesem bile.Bazı sabahlar o kahvaltı yaparken yatağıma dönerim,ama genelde yolcu ederim.Ve hiç te hizmetçilik olduğunu düşünmüyorum.kahvaltı neydi? kahvaltı önemsemekti, sevgiydi.
ben erkek olsam sabah işe giderken karım poposunu devirmiş uyuyor olsa her defasında, ben de bozulurdum. hayat arkadaşına bi kahvaltı hazırlamak, sonra öperek uğurlamak çok görülmemeli. hizmetçilikle ne alakası var?
ben de uykuma acayip düşkünüm ama sabahın köründe kalkar kahvaltı hazırlarım. e böyle olunca noldu, uyanamadığım zamanlarda eşim anlayışla karşıladı. Muhabbeti arttırır böyle ince davranışlar.
Erkek çalışmasa,işsizlik vs,eve yorgun gelip bir çorba olsun bulmak ister herkes değil mi?Çoğu kişi,sen hizmetçimisin,alsın zeytin peynir çok mu zor demiş.Peki birde işi ters yüz edelim.Eşlerimiz bizim uşağımız mı?Sabahın seherinde sıcak yatağından çıkacak,aç işe gidecek?Sabah uykusunu sevmeyen mi var.Ben döneme bağlı yoğunluklarda eşimle çalışıyorum.Ama büyük oranda evdeyim.Ve sabah uykusuna da bayılırım.Ama eşimi ve çocuklarımı kahvaltısız gönderdiğim yılda 2 gün bile değildir.Tabiiki hazırlayacağım,kendim yemesem bile.Bazı sabahlar o kahvaltı yaparken yatağıma dönerim,ama genelde yolcu ederim.Ve hiç te hizmetçilik olduğunu düşünmüyorum.
Bizzat tatli uykusundan uyanip ise giden esim tarafimdan söylenmiştirkoca da tatlı uykusundan uyanıp işe gidiyor ama o nolacak?
kahvaltıyı hazırlar, eşi gidince de tekrar uyur. adama yüklenmişsiniz kendine peynir zeytin koysa elimi kırılır diye ama kadın da kocasına kahvaltı hazırlasa eli mi kırılır?
bence.
Erkek çalışmasa,işsizlik vs,eve yorgun gelip bir çorba olsun bulmak ister herkes değil mi?Çoğu kişi,sen hizmetçimisin,alsın zeytin peynir çok mu zor demiş.Peki birde işi ters yüz edelim.Eşlerimiz bizim uşağımız mı?Sabahın seherinde sıcak yatağından çıkacak,aç işe gidecek?Sabah uykusunu sevmeyen mi var.Ben döneme bağlı yoğunluklarda eşimle çalışıyorum.Ama büyük oranda evdeyim.Ve sabah uykusuna da bayılırım.Ama eşimi ve çocuklarımı kahvaltısız gönderdiğim yılda 2 gün bile değildir.Tabiiki hazırlayacağım,kendim yemesem bile.Bazı sabahlar o kahvaltı yaparken yatağıma dönerim,ama genelde yolcu ederim.Ve hiç te hizmetçilik olduğunu düşünmüyorum.
Zaten öylesi insanla insan herşeyi baştan sorgular.Eşim, çok iştahlı biri değildir.Yani hep birşeyler atıştırıp durmaz.Ama kahvaltısız işe gitse açken verimsiz ve sinirli olur.Bazılarıda vardır,erken yiyemez,yolda bir şeyler alıp yemek ona daha iyi gelir.Eşleri biz olduğumuza göre tanıyacağız." Hizmetçi misin , hizmetçi miyim " kelimelerine bende çok fazla kizanlardanim.
Hayatta herkesin bir görevi vardır , yaşamı sürdürmek için belli bir çark dönmesi gerekiyor ancak bunu sen mecburmuşsun gibi hissettirenlere, üstüne de memnun olmayanlara insan kılını kipirdatmak istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?