Evlilik ve sabah kahvaltısı sorunu

Hahaha cok sukur benim kocamla boyle sorunlarim yok canim benim o bana bn ona hizmet yaparim cok Sukur. Artik sana kalmis hersey

Hahaha cok sukur benim kocamla boyle sorunlarim yok canim benim o bana bn ona hizmet yaparim cok Sukur. Artik sana kalmis hersey

Yazdığınızdan tek anladığım tek kişinin birine hizmet ettiği. Kocanızla sorunlarınız olduğunu iddia etmedim, herkes halinden memnun belli ki. Ama "Bu kadının görevi" gibi bir şey söz konusu değil, tek taraflı "hizmet" asla söz konusu değil. Hayat müşterek, kimse kimsenin hizmetçisi olmaya evlenmiyor.

Erkenden kahvaltı sevmiyorum bende mesela . Kendi atıştırsın bişeyler. Yada sandviç hazırlamamı istermisin de. Saygısızca konuşmaların alemi yok yani. Sanki yemese ölecek.
Bide senden ilgi bekliyorz gibime geldi.

Parayı ben getiriosam evde duranın kahvalti hazirlamasini beklerim. Diger türlü atar yenisini alırım. Kadin oldugum halde böyle düşünüyorum. Bence siz de üzerinde biraz düşünün. Hic haksız gelmedi bana eşiniz. Hani hayat müşterekti?

Doldursun bir kaseye kornfileks sütü katır kutur yesin
Ne uğrasıyorsunuz sabah sabah

Mutfak size mi zimmetli? Kahvaltı etmek isteyen hazırlayabilir pekala. Ben evlendiğim günden beri hafta içi hiç kahvaltı hazırlamadım. Koşuşturmaktan anca yetişiyoruz zaten. Bir de kahvaltı telaşı eklenirse hepten dağılırız artık :) Eşinin kaba laflarını hiç haketmiyorsun hatırlatayım. Madem kahvaltıyı seviyor ve önem veriyor o zaman o hazırlasın bir zahmet.

Benim dr bebeğim var eşim hazırlıyor sabah kahvaltısını ne olmuş yani. Tüm gece uyumuyor ben de sabah uyanamıyorum kendimi uyanmak için zorladığım zaman serseme dönüyorum. En sonunda patladım zaten ben de işe gidiyorum sen tüm gece uyuyorsun ben uyuyamıyorum artık çalışmayacağım dedim de bizim ki tırstı biraz kendine geldi

Bnm annem kahvalti hazirladirdi hep
Bizim sofralarimjz hep berabrr cok guzeldi
Esim
Kahvalti sevmemesine ragmen, ben calismama ragmen, hamile olmama ragmen, onun kadar erken ise gitmeme ragmen hazirliyrm ve beraber huzurla kahvalti yapiyrz
Olayi basit bir cay icme olarak gormemeli diye dusunuyrm
Esinle bu durumu guzelce konus
Beraber sabah kahvalti yapma kulturunu cocugunuza da ornek olusturacak sekilde oturtun derim
Bnm oglum bebekliginden beri sofralarimizda hep yanimizdaydi
Simdi de tv karsisinda yemek yiyen bi cocuk degil, hepberaber sofraya oturma kulturu olan bir cocuk, cok mutlu oluyor yavrum
Bence konusarak asilabilir bunlar

+1000

Ben de uykuya cok duskunum, sabah cok erken gittigi oluyordu, hazirlayamiyordum ama hazirlaasi gerek diye dusunuyorum. Kahvalti hazirlamak bir insana deger vermek gibi bence, seni onemsiyorum demek gibi. Sicak bir kahvaltiyla ugurlamak opmek falan guzel seyler, esler arasi muhabbeti arttirir. Ne demis sair, "kahvaltinin mutlulukla bir ilgisi olmali." Calisiyor olsan daha farkli ama evdesin, disarisi insani gercekten cok yoruyor, bebek de yoruyor ama esin de her gun kalkip ise gidiyorsa sen de kahvalti hazirlayabilirsin, en azindan cabani gorur. Ya da hic olmadi aksamdan bir seyler hazirla, beslenme gibi, hatta icine de koy bi not,ofiste yesin.

Sabah esini tatli uykusundan uyandirip kahvalti hazirlatan erkek eziyet etme derdindedir bana gore
koca da tatlı uykusundan uyanıp işe gidiyor ama o nolacak?
kahvaltıyı hazırlar, eşi gidince de tekrar uyur. adama yüklenmişsiniz kendine peynir zeytin koysa elimi kırılır diye ama kadın da kocasına kahvaltı hazırlasa eli mi kırılır?
bence.

Sorun kahvalti degil bence huysuzluk e durduk yere huysuzluk cikaramayacagina gore kahvaltiyi bahane edecek.
Cocuga davrandiginiz gibi davranin gormezden duymazdan gelin duzelir ha kahvalti duzelir o arada baska bise bulup onun uzerinden huysuzluga devam eder diye tahmin ediyorum
Hanimefendi evlilik hizmetcilik degil hayat arkadasligi bir yasami paylasmak siz uykuyu seversiniz kahvaltisini kendi hazirlar o oyun oynamayi sever bilg oyun oynarken siz aksam yemegini hazirlarsiniz diger islerinizi yaparsiniz vs her isi eksiksiz yapacak kusursuz hizmetci ariyorduysa maasli tutsaydi evlenmeseydi

Mutfak sirtinda mi :) bu erkekler ne acaip.. kahvalti dedigin nedirki? Ekmege surdun bi recel tereyag cikolata neyse zikkimlansin iste..

kahvaltı neydi? kahvaltı önemsemekti, sevgiydi.
ben erkek olsam sabah işe giderken karım poposunu devirmiş uyuyor olsa her defasında, ben de bozulurdum. hayat arkadaşına bi kahvaltı hazırlamak, sonra öperek uğurlamak çok görülmemeli. hizmetçilikle ne alakası var?
ben de uykuma acayip düşkünüm ama sabahın köründe kalkar kahvaltı hazırlarım. e böyle olunca noldu, uyanamadığım zamanlarda eşim anlayışla karşıladı. Muhabbeti arttırır böyle ince davranışlar.

kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez tarzı cinsiyetci saçma laflarla büyütüldüğü için çocuklar gençler... sonuç bu
kahvaltı kadar kolay hazırlanan bişey yok, eşin bir zahmet kendi kahvaltısını bir dk da hazırlasın, alt tarafı peynir zeytin reçel çıkarıp iki domates doğrayacak..
üstelik bebek varsa, sana da kahvaltı hazırlması lazım, işe gitmekle evde bebek bakmak aynı derecede yorgunluk yaratmıyor kimse kusura bakmasın, tek başına bebek bakmak bin kat daha yorucu, eşin son derece anlayışsız ve kaba, kendinde suç arama sakın acaba ben hatalımıyım diye...

Aşırı vicdan azabı çekiyorum bu yüzden eşimin benden soğuduğunda bile düşünüyorum artık

Aşırı vicdan azabı çekiyorum bu yüzden eşimin benden soğuduğunda bile düşünüyorum artık

dediğim gibi çünkü böyle büyütülüyoruz, bence vicdan yapacak birşey yok ama eşinle bu konuyu konuşarak çözemiyorsan trip yapmasını da istemiyorsan iki tane saat kur 10 dk önceye kur normalde kurduğundan, her ailenin dinamiği farklı tabii, sizin ailedem sezdiğim hazırlasan herkes daha mutlu olacak gibi..

Öyle yapacam
ama inat edip yemeden gidecek dua edin şu inadı kırılsın huzurumuz bozuluyor bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…