Hahaha cok sukur benim kocamla boyle sorunlarim yok canim benimKocanın görevi ne burada niye sadece kadın mutlu etmek durumunda? Koca niye mutlu etmiyor kadını? Kadın geyşa mı ne münasebet. Niye utansın kahvaltı hazırlamadım diye, sizi bilmem ama aynı hayatı beraber paylaşmaya evleniyor insanlar elin herifine hizmet etmeye değil. Siz kendinizi hayat arkadaşı olarak görmek yerine böyle değersizleştirirseniz kimse size değer vermez, üzgünüm.
Hahaha cok sukur benim kocamla boyle sorunlarim yok canim benimo bana bn ona hizmet yaparim cok Sukur. Artik sana kalmis hersey
+1000Bnm annem kahvalti hazirladirdi hep
Bizim sofralarimjz hep berabrr cok guzeldi
Esim
Kahvalti sevmemesine ragmen, ben calismama ragmen, hamile olmama ragmen, onun kadar erken ise gitmeme ragmen hazirliyrm ve beraber huzurla kahvalti yapiyrz
Olayi basit bir cay icme olarak gormemeli diye dusunuyrm
Esinle bu durumu guzelce konus
Beraber sabah kahvalti yapma kulturunu cocugunuza da ornek olusturacak sekilde oturtun derim
Bnm oglum bebekliginden beri sofralarimizda hep yanimizdaydi
Simdi de tv karsisinda yemek yiyen bi cocuk degil, hepberaber sofraya oturma kulturu olan bir cocuk, cok mutlu oluyor yavrum
Bence konusarak asilabilir bunlar
koca da tatlı uykusundan uyanıp işe gidiyor ama o nolacak?Sabah esini tatli uykusundan uyandirip kahvalti hazirlatan erkek eziyet etme derdindedir bana gore
kızlar 3 yıllık evliyim .çalışmıyorum.bekarken de uykuya çok düşkündüm erken asla kalkamazdım ..evlendikten sonra da böyle devam etti eşime ne kadar kahvaltı hazırlamak istesem de uyanamıyorum bir türlü ..bir kaç defa hazırladım..Birgün bebeğim uyanmıştı onu uyutuyordum eşim de işe gidecek olmayan birşey yüzünden bana çattı..ben de bebeğimle ilgilendiğim için kahvaltı hazırlayamadım ..o günden beri inat etmiş hazırlama istemiyorum sırf sana çattım diye hazırlamadın senin keyfinle mi ben kahvaltı yapacam deyip duruyor ..ben kaç defa hazırladım yemeden gitti bu yüzden ..kapat konuyu istemiyorum diyor ..ama olur olmadık herkesin yanında kahvaltı konusunu açıp beni rencide ediyor ..bugünlerde yine bana sarmış durumda ..sürekli laf sokup huzursuzluk çıkarıyor ..dün ağzını aramak için yarın kahvaltı hazırlayayım yapalım dedim beraber ..senin hiçbirşeyini istemiyorum dedi..bugün bana dedi ki bir mal neyse odur ..değişmez ..o kadar zoruma gitti ki.nasıl aşacam ben bu sorunu bunun inadını
Aşırı vicdan azabı çekiyorum bu yüzden eşimin benden soğuduğunda bile düşünüyorum artıkkocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmez tarzı cinsiyetci saçma laflarla büyütüldüğü için çocuklar gençler... sonuç bu
kahvaltı kadar kolay hazırlanan bişey yok, eşin bir zahmet kendi kahvaltısını bir dk da hazırlasın, alt tarafı peynir zeytin reçel çıkarıp iki domates doğrayacak..
üstelik bebek varsa, sana da kahvaltı hazırlması lazım, işe gitmekle evde bebek bakmak aynı derecede yorgunluk yaratmıyor kimse kusura bakmasın, tek başına bebek bakmak bin kat daha yorucu, eşin son derece anlayışsız ve kaba, kendinde suç arama sakın acaba ben hatalımıyım diye...
Aşırı vicdan azabı çekiyorum bu yüzden eşimin benden soğuduğunda bile düşünüyorum artık
ama inat edip yemeden gidecek dua edin şu inadı kırılsın huzurumuz bozuluyor bu yüzdendediğim gibi çünkü böyle büyütülüyoruz, bence vicdan yapacak birşey yok ama eşinle bu konuyu konuşarak çözemiyorsan trip yapmasını da istemiyorsan iki tane saat kur 10 dk önceye kur normalde kurduğundan, her ailenin dinamiği farklı tabii, sizin ailedem sezdiğim hazırlasan herkes daha mutlu olacak gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?