- Konu Sahibi derbedervederbeder
arkadaşlar amma derdin var diyeceksiniz ama herşeyi kafama takan bi yapım var değiştiremiyorum ..ben üniyi bitirdim ama atanamadım ..herneyse evde ne kadarzor olsada ev işi yemek vs ders çalışıyorum kpss için..geçenlerde eşimin dayısı geldi 3 çocuk ve karısı ile..biz evlenene kadar hiç görmedim tanımıyordum..eşim de bana sormadan getirmiş..misafir gitte denmez ama tanımadığın 5 kişi evde..bi hafta felan kaldılar hizmetçi gibi şunu yap bunu götür felan dediler ses etmedim ne de olsa eşim çalışıyor ben evde ev hanımı oldum istemesem de atanamadığım için
dayısı benimle her yalnız kaldığında neden iş bulmuyorsun bak karım ev işi yapıyor atanamıyorsan sende git ev işi yap bulaşık yıka neden eşinin parasını yiyorsun dedi bi hafta boyunca..bende atanmak istediğimi o olmazsa özel okul yada dershande çalışacağımı başvuru zamanlarını beklediğimi söyledm..ama ısrarla sen bizim oğlumuzun parası için evlendin diye açık açık bana kızdı..bi günde dışarda yemeğe çıkardı eşim dayısını ve beni.. orda da eşimin yanında dedi iş bulsun bak karım ev işi yapıyor diye eşim o güne kadar sen atanamazsan da ben bakarım sana iş bulursan özel okulda aldığın para sana kalsın ben bakarım aşkıma diyen adam gitti yerine başka bi adam geldi..bana evet dayım haklı iş bul dedi bende tmm dedim ama çok zoruma gitti..biz doğuda ço k ıssız bi yerdeyiz eşimin görevi için geldik ben büyükşehirlerde yaşamaya alışkın olan biriyken burada ne kadar mutsuz olsamda onun için geldim ..herneyse ertesi gün gittim 2 tane dershane var zaten. başvurdum elaman açığı yok biz size döneriz dediler.burdann bi saat uzaklıktaki özel okulda alımların olmadığını söyledi..eşime dedim dershaneye yolla o zaman beni kpss için olmaz para veremem dedi.. e iş yok dedim otur ben sana bakarım dedi..sonra bayramda teyzesi aradı eşin işe başladı mı neden daha çalışmıyor felan kızıyor eşime..eşim herkesi özel hayatımıza karıştırıyor ve akrabalarının yanında başka biri oluyor biz evleneli 3 ay olacak ama boşanmak istiyorum hem ankaraya ailemin yanına giderim hem aldığım nafaka ile dershaneye gider kpssyi kazanırım diye düşünüyorum sizce bencilce mi düşüncelerim o kadar mutsuzum ki...