Evlilik ve tanışma hikayeleri

Bizi ortak arkadaşlarımız tanıştırdı. İlk buluşmaya gittiğimde hemen kalkmak istedim ama ayıp olmasın diye biraz daha oturayım demiştim. Oturuş o oturuş vuruldum sonra 😅
Bikaç konuşma sonra sevgili olduk zaten.Biz sevgili olduktan sonra annesinin memlekette kız bulduğunu öğrendim. Benimki çekindiği için söyleyememiş. Benimle ayrılık konuşması yapmaya geldiği gün nasıl olduysa evlenme teklifi etti🤭 Sonra ailesine söyledi hemen.
Tam herşey yoluna girdi dedik bu defa benim ailem istemedi. İkna etmek için çabaladık , araştırdılar falan. Meğer onun akrabalarıyla benim akrabalarımdan bazıları tanışıyorlarmış. Bu şekilde araya girdiler babamları ikna ettiler . 1 sene içinde evlendik.
Çok şükür iyi ki onunla evlenmişim. 11 senedir evliyiz🥰

2020 Ağustos ayında iş görüşmesinde kendisiyle görüşmüştüm, o şekilde tanışmıştık. Kendisi patronumdu. Kasım ayı gibi çalışmamı beğendiği için ikinci yardımcısı olmuştum ve aralık sonu gibi birbirimizden etkilendiğimizi farkettik sonrası aşka gitti. 1 Nisanda sözlendik 21 mayıs 2021’de evlendik. Aslında bizimki aşırı mücadeleli, olaylı, sıkıntılı oldu evlenene kadar ama çok uzun girersem hepimiz bayılırız burda😂 bu yüzden zaten çabuk evlendik.

Ya benim babam da çok dik asla barışmaz. Ablam mesela kendi istedi evlendi diye senelerce muhatap olmadı. Ama genel olarak düğün yaparlar :KK70:
Benim babam da isteme olacağı gün damat gelmesin demişti🤦🏼‍♀️ Abim araya girdi de kendi istemesine katıldı 😂

2020 Ağustos ayında iş görüşmesinde kendisiyle görüşmüştüm, o şekilde tanışmıştık. Kendisi patronumdu. Kasım ayı gibi çalışmamı beğendiği için ikinci yardımcısı olmuştum ve aralık sonu gibi birbirimizden etkilendiğimizi farkettik sonrası aşka gitti. 1 Nisanda sözlendik 21 mayıs 2021’de evlendik. Aslında bizimki aşırı mücadeleli, olaylı, sıkıntılı oldu evlenene kadar ama çok uzun girersem hepimiz bayılırız burda😂 bu yüzden zaten çabuk evlendik.
Bende uzun diye yazmiyom 😂Allah bir ömür birlikte geçirmeyi nasip etsin inşallah

Back
X