- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
- Konu Sahibi Wildflowerr
Mesela sizin yerinizde olsam daha çok tepki veririm bakın kendinize ayıracak gün içinde zamanınız bile yok o kadar yoğun çalışıyorunuz ev yemek çocuk iş tüm bunlar yetişiyorsa evde olan bir kadın ev ve çocuk bakımını bende gayette rahat yetiştirebilir. Ben eşiyle ilgilenmemesine hak vermiyorum ama bu insanın niye uykusu var denmesi garibime gidiyor.kadın haklı ama
insan haftanın bir günü eşiyle bir şey yapabilir
dediğim gibi eve 8 de geliyorum çocuğu besle uyut oynat 10da uyuyor
beraber spor da yapıyoruz, şu an kilo vermeye kararlıyım çünkü.
sonra o uyuyunca evi toplama ya da film izleme eşimle.
İmkansız şeyler değil bunlar keza eşim de aynı şeylerde bana yardımcı oluyor
hayır genç de değiliz yaşlarımız 36 - 42...
sabah 7de kalkıp iş için hazırlanıyoruz.
Çalışan bütün arkadaşlarım aynı.
Erkekler gerçekten çok mızmız bence.
En kötüsü herkes onları haklı görüyor ben ona çok şaşırıyorum...
Kendisine de yazdım pazar günleri için bir kaç saatlik plan yapıp eşini dahil edebilir. Yoğun çalışan bir insan hele işi fiziksel yorgunluk gerektiriyorsa ben sıkılıyorum çünkü evde çocuğumuza bakıyorum tuhaf geliyor.
Açıkcası bana evde oturup çocuk bakan ev işi yapınca çok çalıştım diyen hanımlar da tuhaf geliyor.
Siz hepsini yapabiliyorsanız birde iş stresiyle koşuşturuyorsanız ben evde yoruldum demek bana inandırıcı gelmiyor.
Eminim ki çocuk bakımı uykusuzluk hepsi zordur eşi de ilgilenmeli konu sahibiyle ama gün içinde hiç arkadaş edinmemesi eşinin sorunu değil ki? Belki planları kendi yapmalı ikili oalnları. Akşamları bir saat eşini yönlendirmeli birlikte şunu yapalım diye. Ben eve geçince işten yemek spor derken ölü gibi kalıyorum .