- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
- Konu Sahibi fairytaless
-
Tabi canım bakarım ama şuan tırsmış durumdayım :) mesaj at bana ismini yaz yarın hatırlat bakayım canım olur mu :)Hayırlısı olsun inşallah :)
Bana yıldıznamede 28 demişlerdi ama normal baktırdığım fallarda ve benim adıma bakılan bu yüzük fallarında çoğunlukla 24-25 çıktı.
Rica etsem benim adıma da bakabilir misiniz merak ettim şimdi ne çıkacak :)
Tabi canım bakarım ama şuan tırsmış durumdayım :) mesaj at bana ismini yaz yarın hatırlat bakayım canım olur mu :)
Dostlar benim icin bakacak var midir ? Ben yaptim 3 cikti :))
heeyyy Cherryy gelmişşşşşşHoşgeldinn
cherrryyyyyyy noldu sana kımın yuzunden mapuslara dustun geneGelir gelmez bodoslama daldim :) 15 gundur mu ne banliyim mapus damlarinda curudum artik :)
Gelir gelmez bodoslama daldim :) 15 gundur mu ne banliyim mapus damlarinda curudum artik :)
Gelir gelmez bodoslama daldim :) 15 gundur mu ne banliyim mapus damlarinda curudum artik :)
Forumcanak neredeyse falı bıraktık cherry, en son bir naira ya gaza gelip fal attık cümleten (ben begendim ama) sonra caydık fal işinden :)
Vallahi ben de biraktim, Venusamber , SarayliHanim ve Nesibe'den baska tatmin edici fal bakan yok derim. Cerezlik olarak da Meryem , Emine, Luna06.
Ben de sizin gaziniza gelip geysu ya baktirdim, hic beegnmedim. Nokta tisi ne yoktu, sallamaydi bence.
cherrryyyyyyy noldu sana kımın yuzunden mapuslara dustun gene
banlandım kankı ama benım ceza puanım daha az oldugu ıcın az sure yedım sende bır ıkı ay bansız dur senınde sılınsınSenin yuzunden dustum kiz kimin yuzunden olacakSenin gazina geldim geyik yaptim Sen niye banlanmadin kziim?
banlandım kankı ama benım ceza puanım daha az oldugu ıcın az sure yedım sende bır ıkı ay bansız dur senınde sılınsın
Kanki iyiymis sana 3 cikmis bende yuzuk hic sallanmiyoTolin senin ceza puanin nasil benden az olabilirAf mi cikti nedir
O degil de panpa, sende duz yuzuk varsa bana bu fali baksana, ben tasli yzuukle yaptim 3 cikti
Kanki iyiymis sana 3 cikmis bende yuzuk hic sallanmiyo
Oleyyyyy thank youuu
Bence farketmez sallananinki her turlu sallaniyoIyi de yuzuk duz muydu ? Bir alyans bulaydik be.
Bence farketmez sallananinki her turlu sallaniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?