Evlilik yaşı gösteren yüzük falı..

Tabi canım bakarım ama şuan tırsmış durumdayım :) mesaj at bana ismini yaz yarın hatırlat bakayım canım olur mu :)

Forumcanak neredeyse falı bıraktık cherry, en son bir naira ya gaza gelip fal attık cümleten (ben begendim ama) sonra caydık fal işinden :)

Vallahi ben de biraktim, Venusamber , SarayliHanim ve Nesibe'den baska tatmin edici fal bakan yok derim. Cerezlik olarak da Meryem , Emine, Luna06.

Ben de sizin gaziniza gelip geysu ya baktirdim, hic beegnmedim. Nokta tisi ne yoktu, sallamaydi bence.

Ya geysu'yu ben keşfettim ben de iyiydi gibi, sonra baktıranlar begendi falan fıstık çabuk gaza geliyoruz yaaa valla en güzeli bırakmak ben de bıraktım toptan, bir Ankarada ezeli merak ettim onu deneyebilirim sonra fal mal yok beynim yandı ayol şu 6 7 ayda Ama Meryem iyiymiş valla son aylarda en cok ondan memnun kaldım.

banlandım kankı ama benım ceza puanım daha az oldugu ıcın az sure yedım sende bır ıkı ay bansız dur senınde sılınsın

Tolin senin ceza puanin nasil benden az olabilir Af mi cikti nedir

O degil de panpa, sende duz yuzuk varsa bana bu fali baksana, ben tasli yzuukle yaptim 3 cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…