Cok doğru memnun olmaz kimseBu insanlar böyle..
Evlensen çocugun yokmu derler.cocugun olur ikinciyi yap derler
Bide kizin olsun bide oğlun olsun derler
3 cocugun olunca yeter artik derler
SusmuyorlarUff insanlar muhabbet olsun diye soruyor işte. Koca, cocuk, okul, hicbisey bulamasalar sen kilo mu aldin, sen kilo mu verdin derler. Siz de cok takiyorsunuz şu sorulari.
Araba konusunda gerilmemin nedeni sanki ben deliriyorum birileri gelsin diye gibi tavır takınması Gözleri parladı adamınInsanlar,başkalarının hayatlarını hep boyle merak ederler,ve başkalarının ozel hayatını kurcalamaya da bayılırlar.
Neden bundan zevk alıyorlar bende anlamış değilim.
Kimisi terslenmekten de anlamıyor,onlara neymiş senin sevgilinden sözünden,nişanından mesela
En güzeli duymamak. Cok üstüne varan olursa görüşmeyi kes.
O araba olayına kizmana şaşırdım. Aslında doğru söylemiş söyleyen kişi. Surada konuları bir karıştır bak gör kadin parasına bayılan girla erkek var.
Sürüsüne bereket. Eskide kaldı delikanlilik,fakir gururu falan .
Bu arada tanışmak isteyenler sosyal medyadan mi?
Bu yüzden insanlari memnun etmeye calismamak lazimCok doğru memnun olmaz kimse
Hep bir atraksiyon çıkarırlar
Ne geç kalması; bekarlık sultanlıktır. Hayatınızı yaşayın. Onlar sizi de evli ve sorunlular kervanına çekmeye çalışıyor:)Merhaba arkadaşlar,
27 yaşındayım nedense içimde biriyle tanışayım sevgili olayım gibi bir derdim yok.
İçimden gelmiyor.
Arada tanışmak isteyen ya da görüşmek isteyenlere de hayır diyorum.
Ama son birkaç haftadır insanlar sürekli evlenmediğim için bunun üzerinden espri yapmaya başladıklarını farkettim.
Mesela geçen gün iş ortamında iş arkadaşlarımla oturuyoruz. (Hepsi benden yaşça büyük evli barklı çocuklu insanlar.)
Dondurma çubuğundaki şifreyi göndereyim belki araba çıkar deyip güldüm
Bir arkadaş araba çıksa evin önünde sıra olurlar o zaman bulursun birini evlenirsin dedi
Haha çok komik dedim.
Aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bayram geçti en az 10 kişi sormuştur. Bi bayram daha geçti yok mu söz nişan diye.
Kiminle sohbet etsem konu dönüp dolaşıp birini buldun mu ya geliyor.
Ben geç mi kalıyorum bir şeylere?
Anlamıyorum Ne oluyor bu insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?