• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik yıl dönümü

biz 3 yıllık evliyiz.ilk evlilik yıldönümümüzde eşim askerdeydi.bende hamileydim.önceki gece kanamam oldu hastaneye gittik çocuğum düşmüş. sabah kürtaj yapılacaktı.eşimin hiç birşeyden haberi yoktu,sabah aradı.meğer unutmuş,öylesine aramıştabi bu durumu söyledik.bizim için kötü bir gündü.sonradan evlilik yıl dönümü olduğunu söyledim.yinede hatırlamadı diye sonradan kızdım.2. 3. yü hatırladı.güzel geçmişti.

yok unutmaz
ama birtek ilkiyi çok güzel ve özeldi
diğerleri okadarda önemli değildi klasikleşti sanırım

ilk yıllar benimkide unutmazdı .Son senelerde bir hatırlıyor bir unutuyor anlam veremiyorum ve her defasında da bedelini ağır ödüyor ama neden böyle anlayamıyorum. Hani ilgisiz biri olsa anlıycam fakat öyle değil,ben istiyorum ki bazı özeller zamanla bitmesin ilk gün ki gibi yaşasın haksızmıyım kızlar....

biz pek özel günleri takip edip kutlamadığımız için unutsada sorun olmuyor bizde. hediye alıp vermiyoruz zaten. öpücükle kutlarız Şeniz ilk yıllardan beridir böyle.. ne biliyim evlendikten sonra bana garip geldi. zaten ihtiyaçlarımızı alıyoruz. durduk yerde bütçeyi aşmaya gerek görmüyorum pek :utangac: gerçi o bana göre biraz daha dikkatlidir evliliğimizin 9. yılında doğum günümü unutmuştu :oklava:

biz pek özel günleri takip edip kutlamadığımız için unutsada sorun olmuyor bizde. hediye alıp vermiyoruz zaten. öpücükle kutlarız Şeniz ilk yıllardan beridir böyle.. ne biliyim evlendikten sonra bana garip geldi. zaten ihtiyaçlarımızı alıyoruz. durduk yerde bütçeyi aşmaya gerek görmüyorum pek :utangac: gerçi o bana göre biraz daha dikkatlidir evliliğimizin 9. yılında doğum günümü unutmuştu :oklava:

olay hediye almak vermek değil cnm ,önemli olan özelin bi şekilde hatırlanması bence ne kadar özel varki evlilikte onlarda olmayınca monotonlaşır zamanla herşeyÇok üzgünüm çoook

Back
X