evlilik yıl dönümü..

misssimsek

acemi hanım
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
702
606
63
meraba kızlar... eylül 7 de ilk evlilik yıldönümümüz olacak inşallah. aylar öncesinden ne yapsak, ne hediye alsam diye düşünmeye başlamıştım ve aklımdada bişeyler olumuştu. ta ki eşim gelipte eylül 1 den 15 e kadar kayınvalidemlerin yanına gideceğimizi söyleyene dek. keyfi bi gidiş değil aslında eşimin sırtında kireçlenme var fizik tedavi için o tarihe izin almış ve kayınvalidemlerin bulunduğu ildeki hastaneye gidicek. yinede çok moralim bozuldu. doğum günümü de unutmuştu zaten, çok hevesliydim evlilik yıldönümü için.. ilk yılımızı kutlıycaz ama kv kp görümce ve kaynımla... çok romantik... oofff oofff.....

Hemen yakıp yıkmayın birlikte dışarı şıkar dılarda plan yaparsınız. Önce güzel bir aktivite sonra güzel bir yemek gibi..

ayni gun evlilik yildonumumuz :)

sizin bulundugunuz ilde hastane yok mu illa gitmeniz mi gerekiyor kv. nize.

illa gidersrniz de o aksam icin bir organizasyon yapar disarda gecirirsiniz aksaminizi

Dert etmeyin eşinizin sağlığı önemli

Ya yatalak olsa ya yoğun bakımda olsa o zaman ne evlilik yıldönümü kutlamadı dersin

Önemli olan tüm yılı mutlu huzurlu geçirmek

Tüketim toplumunun bize dayattığı yıl dönümü doğum günü anneler babalar günü gibi günlerden arınmamız lazım

uff bilmiyorum.. sevgiller günündede oradaydık ve o günüde kaynım ve görümcemle birlikte sinemaya ve yemeğe giderek kutlamıştık...

meraba kızlar... eylül 7 de ilk evlilik yıldönümümüz olacak inşallah. aylar öncesinden ne yapsak, ne hediye alsam diye düşünmeye başlamıştım ve aklımdada bişeyler olumuştu. ta ki eşim gelipte eylül 1 den 15 e kadar kayınvalidemlerin yanına gideceğimizi söyleyene dek. keyfi bi gidiş değil aslında eşimin sırtında kireçlenme var fizik tedavi için o tarihe izin almış ve kayınvalidemlerin bulunduğu ildeki hastaneye gidicek. yinede çok moralim bozuldu. doğum günümü de unutmuştu zaten, çok hevesliydim evlilik yıldönümü için.. ilk yılımızı kutlıycaz ama kv kp görümce ve kaynımla... çok romantik... oofff oofff.....
sizde o gün orada başbaşa bir restorona gezmeye gidip kutlarsınız

Hemen yakıp yıkmayın birlikte dışarı şıkar dılarda plan yaparsınız. Önce güzel bir aktivite sonra güzel bir yemek gibi..

Katılıyorum. İş şartları da bunu gerektirmiş olabilir. Tabii doğumgününüzü unuttuysa evlilik yıldönümünüzü de unutmuş olabilir. Ama çok mu dert edilecek bir şey? Hayır. Normalde size karşı nasıl? Kırıcı mı? Size değer verir mi? Üzerinize titrer mi? Bunlar çok çok daha önemli.
Bu yıl o gün için siz plan yapın. Başbaşa dışarı çıkın önem verdiğinizi hissettirin. Sonraki seneler unutmak istemez belki de.

Dert etmeyin eşinizin sağlığı önemli

Ya yatalak olsa ya yoğun bakımda olsa o zaman ne evlilik yıldönümü kutlamadı dersin

Önemli olan tüm yılı mutlu huzurlu geçirmek

Tüketim toplumunun bize dayattığı yıl dönümü doğum günü anneler babalar günü gibi günlerden arınmamız lazım
haklısınız aslında tabiki sağlığı daha önemli kutlayıp kutlamamak da sorun değil ama o gün kv de olmak sinir bozuccu

Herseyin basi saglik tabi.. Daha sonra da kutlayabilirsiniz, evinize dondugunuzde. Bu da bir alternatif tabi ama tercih sizin..

evde olsakta öyle büyük planlarım yoktu bi hediye, güzel bi yemek ve başbaşa romantik bi gece... ama hiç değilse başbaşa olacaktık

dediğiniz gibi hiç değilse başbaşa bi yemeğe gidebilriz inşallah.. peşimize kimse takılmadan...

Onemli olan esini sagligi dert etme biyle seyleri. Sahsen ben hic onemsemem yil donumu dogum gunu tanisma gunu bunlar gereksiz ya onemli olan hergununun esinle mutlu sagliklu huzurlu olmasi .daha sonra telafi edersiniz. Yeterki mutlulugunuz daim olsun.

Önemli olan sağlık, evlilik yıldönümü kutlamak için tedavisinden vazgeçilmez ki. Çıkıp bi yemek yersiniz olur biter nerde olduğunuzun önemi yok bence, hani eğer ilk evlilik yıldönümünü Paris te kutlamayı filan planlamadıysan :)

Onemli olan esini sagligi dert etme biyle seyleri. Sahsen ben hic onemsemem yil donumu dogum gunu tanisma gunu bunlar gereksiz ya onemli olan hergununun esinle mutlu sagliklu huzurlu olmasi .daha sonra telafi edersiniz. Yeterki mutlulugunuz daim olsun.
haklısın.. bende dert etmem normalde. doğum günümü unuttu ama kıymetler koparmadım yada surat asmadım. ama işte ilk ya evlilik yıldönümü o yüzden heveslenmiştim. sonraki yıllar böyle olmaz ama bu ilk olacaktı işte.. kısmet..

Önemli olan sağlık, evlilik yıldönümü kutlamak için tedavisinden vazgeçilmez ki. Çıkıp bi yemek yersiniz olur biter nerde olduğunuzun önemi yok bence, hani eğer ilk evlilik yıldönümünü Paris te kutlamayı filan planlamadıysan :)
hayaller Paris hayatlar kaynana :KK53:

Back
X