evlilik yıl dönümü..

Bu yorum icimi rahatlatti desem yeridir. Dogum gunu evlilik yil donumu gibi gunlere asiri anlam yuklemem. Bir pasta aliriz evde yada o gun disari cikariz tamam diye dusunurum ama buradaki konulari gordukce bende mi sorun var diye dusunmeden edemiyorum. Aylar oncenden konu acip soyle mi organizasyon yapsam boyle mi yapsam yok o gun cok onemli aylardir dusunuyorum diyenleri gördukce kendime kizim sen cok ruhsuzsun diyordum. :KK53:
benim derdimde aslında sadece o gün yalnız olabilmek. planım evde güzel bi yemek hazırlayıp güzel bi gece geçirmekti sadece.. öyle şaşalı organizasyonlar yapmamıştım =)

Bence aileye bagli eger ailesi anlayisli biriyse disari cikin. Ama bise derlerse de onceden kutlayin. Kadinlar icin cok onemli gunler ya boyle de olunca insan hayal kirikligina ugruyor. Ama yine mutlu olmak en onemlisi canini skma

benim derdimde aslında sadece o gün yalnız olabilmek. planım evde güzel bi yemek hazırlayıp güzel bi gece geçirmekti sadece.. öyle şaşalı organizasyonlar yapmamıştım =)

Zaten lafim size degildi. Sizin konunuza denk geldi baska bir cok konu var pastadan dansoz mu cikarsam havai fiseklerle seni seviyorum mu yazdirsam derecesinde. Zaten ben sorunu kendi ruhsuzlugumda ariyorum :KK53:

meraba kızlar... eylül 7 de ilk evlilik yıldönümümüz olacak inşallah. aylar öncesinden ne yapsak, ne hediye alsam diye düşünmeye başlamıştım ve aklımdada bişeyler olumuştu. ta ki eşim gelipte eylül 1 den 15 e kadar kayınvalidemlerin yanına gideceğimizi söyleyene dek. keyfi bi gidiş değil aslında eşimin sırtında kireçlenme var fizik tedavi için o tarihe izin almış ve kayınvalidemlerin bulunduğu ildeki hastaneye gidicek. yinede çok moralim bozuldu. doğum günümü de unutmuştu zaten, çok hevesliydim evlilik yıldönümü için.. ilk yılımızı kutlıycaz ama kv kp görümce ve kaynımla... çok romantik... oofff oofff.....
Adam hastaymis . Herşeyden önce saglik

Back
X