evlilik yildonumu hediyesi

EIN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.120
56
363
Mrb kizlar ben uc yillik evliyim.evliligimin ilk iki yili rsime hediye almadim..en guzel hediye benim diye:))))) bu yil hediye almak istiyorum sizce ne alabilirim esime bilemedim ya:)

Mrb kizlar ben uc yillik evliyim.evliligimin ilk iki yili rsime hediye almadim..en guzel hediye benim diye:))))) bu yil hediye almak istiyorum sizce ne alabilirim esime bilemedim ya:)

Eşin sana aldımı peki 3 yıl boyunca yoksa en güzel hediye benim mi dedihediye konusuna gelince atkı bere ve eldiven seti alabilirsiniz,gömlek-kravat türü parfüm alabilirsiniz yada bileklik yüzük falan takıyormu o tür birşeyler alabilirsiniz yada saat alabilirsiniz.

esınızın ıstedıgı,begendıgı bıse yokmu..
arayıpta bulamadığı,ihtıyacı olan bıse..

mısal benımkının saatı kırıldı..
beyaz mont arıyor kendıne..
play statıon hastası..
dj kulaklığı ıstıyor..
krampon ıstıyor..
ıstıyor da ıstıyor

senınkının de vardır böyle eksıklerı

mesleğine uygunsa (masabaşı ise) dijital fotoğraf çerçevesi alabilrsin aile fotoğraflarınızı içine yükler slyat gösterisine ayarlarsın çalışma masasında dursun :)

gıyecegı kıyafetın bır ceplerıne ( ceket pantolon) anlamlı yazılar yazabılırsınız..gun ıcerısınde okuması hoş olur gıbı..

iş yerınde kendıne aıt odası var ıse gül yaprakları serpebılırsınız yazı eşlıgınde..

vs vs vs...:)

Bu saydiklarinizi dog gununde almistim..bide arti vucut losyonu pstfum yuz maskesi dudak yenileyici deodorant gibi seylerle set yaomistim bide stil yapan bir jilet flaan.bakim seti..esim de aomadi.aklimiza gelmedi sanirim..:)ama dogum gunumde 3sefer icin masaj hediye etmisti..vs evlilik yildonumumde degil..cicek bi tek

Evlilik yıldönümümüz de eşime şık bir pipo almıştım.
Doğum günü yaklaştı ve hediye olarak pikap aldım(deli gibi aramalarım sonucunda buldum).

Benim esim oyle ps3hastasi ki ps3ciktiginda ona hemen almistim butun paramla.okadar hastaki hic biseyi eksik degil okonuda hemen gidip aliyor yeni cikan oyun vs:)))

Benim esim oyle ps3hastasi ki ps3ciktiginda ona hemen almistim butun paramla.okadar hastaki hic biseyi eksik degil okonuda hemen gidip aliyor yeni cikan oyun vs:)))

ben 3 ü alana kadar 4 cıktı zaten..
anam nerde bende okadar para..
bıde tv yı rehın alcak,oynıcam dıye..
ben ona seneye gs kombıne bılet alırım..
ıkımızde rahat ederız

Son düzenleme:
saat yada işine uygunsa üstünde isminin yazıldığı bir kalem seti alabilirsiniz
Evde de güzel bir ortam hazırlarsanız eminim hoşuna gider

saat yada işine uygunsa üstünde isminin yazıldığı bir kalem seti alabilirsiniz
Evde de güzel bir ortam hazırlarsanız eminim hoşuna gider

Saat kullanmiyor..yemekge gideriz kesin evde olmayiz

kullanıyorsa kol düğmesi alabilirsin harfli olanlar var mesela adınızın baş harflerinden fln olabilir kızların dediği gibi saat yada isminin yazdığı setlerden gayet hoş olur ve kalıcı yada çok istediği ihtiyacı olan bir şey ..

Buldum kizlar kucuk yastik yatak ve karyola yapcam yastiklara da resimlerimizi koyucam..ve bir sertifika yaocam en iyi es sertifikasi gibi bisry imzalicam:)))beraber ona vericem basit ekonomik ve anlamli ne dersiniz

Buldum kizlar kucuk yastik yatak ve karyola yapcam yastiklara da resimlerimizi koyucam..ve bir sertifika yaocam en iyi es sertifikasi gibi bisry imzalicam:)))beraber ona vericem basit ekonomik ve anlamli ne dersiniz

benım öküüüüzz,böyle seylere nıye para verıyon beeee derdi

Bence el beceriniz varsa atki bere olabilir hem daha cok anlamli olur sonucta sizin emeginiz olucak

Ben ilk yılımızda çelik bileklik aldım. Kalıcı olsun, üzerinde taşısın diye. Sever benimki takıyı :)

Valla hevesini kırmak istemem ama erkekler böyle incik boncuk hediyelere bizim kadar anlam yüklemiyor ya Böyle bir şey hediye etsen adam onu ne yapabilir ki? Yanında taşıyamaz, ofisine-arabasına koyamaz...

Bence imkanın varsa elektronik bir şey alabilirsin. Hediyenin yanına da kendin anlattığın türde bir şey yapabilirsin. Ya da kendin ona özel kurabiye, pasta hazırlayabilirsin. Ben genelde saat ya da elektronik hediye ediyorum.

Bu yıl bence gebe kalabilirsin diye düşündüm ama

Ah ulen bi gun bende bole konu acabilcekmiyi acaba kederlendim :) dijital cerceve bncede cok güzel fikir anilarinizi hediye etmis olursunuz. Ben olsam bebek patigi alır ben senden hediye olarak bebek istiyorum derdim boylede romantigim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…