Mrb kizlar ben uc yillik evliyim.evliligimin ilk iki yili rsime hediye almadim..en guzel hediye benim diye:))))) bu yil hediye almak istiyorum sizce ne alabilirim esime bilemedim ya:)
Mrb kizlar ben uc yillik evliyim.evliligimin ilk iki yili rsime hediye almadim..en guzel hediye benim diye:))))) bu yil hediye almak istiyorum sizce ne alabilirim esime bilemedim ya:)
Eşin sana aldımı peki 3 yıl boyunca yoksa en güzel hediye benim mi dedihediye konusuna gelince atkı bere ve eldiven seti alabilirsiniz,gömlek-kravat türü parfüm alabilirsiniz yada bileklik yüzük falan takıyormu o tür birşeyler alabilirsiniz yada saat alabilirsiniz.
esınızın ıstedıgı,begendıgı bıse yokmu..
arayıpta bulamadığı,ihtıyacı olan bıse..
mısal benımkının saatı kırıldı..
beyaz mont arıyor kendıne..
play statıon hastası..
dj kulaklığı ıstıyor..
krampon ıstıyor..
ıstıyor da ıstıyor
senınkının de vardır böyle eksıklerı
Benim esim oyle ps3hastasi ki ps3ciktiginda ona hemen almistim butun paramla.okadar hastaki hic biseyi eksik degil okonuda hemen gidip aliyor yeni cikan oyun vs:)))
saat yada işine uygunsa üstünde isminin yazıldığı bir kalem seti alabilirsiniz
Evde de güzel bir ortam hazırlarsanız eminim hoşuna gider
Buldum kizlar kucuk yastik yatak ve karyola yapcam yastiklara da resimlerimizi koyucam..ve bir sertifika yaocam en iyi es sertifikasi gibi bisry imzalicam:)))beraber ona vericem basit ekonomik ve anlamli ne dersiniz
Buldum kizlar kucuk yastik yatak ve karyola yapcam yastiklara da resimlerimizi koyucam..ve bir sertifika yaocam en iyi es sertifikasi gibi bisry imzalicam:)))beraber ona vericem basit ekonomik ve anlamli ne dersiniz
Bu yıl bence gebe kalabilirsin diye düşündüm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?