evlilik yildonumu hediyesi ?

aslibasar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
54
62
3
Arkadaslar 1. Evlilik yildonumu icin hediye onerileriniz neler acaba? Çok kararsiz kaldim

Saat benim bey pek sever birde kol düğmesi koleksiyonu yapar eğer seninki kullanırsa çok güzel modeller var bak derim :)

Tesekkurler ;) Benim de aklima geldi ama daha once saat aldim bu sefer farkli olsun diye dusundum.

Hm bir düsüneyim. Klasik olarak: Saat, kol dügmesi, tesbih, deri bileklik, günes gözlügü, cakmak. Haftasonu tatili(bütceyi bilmiyorum gerci), mac bileti, herhangi bir koleksiyonu varsa onun icin bir parca. Ugrastigi bir hobisi ile ilgili birsey olabilir.

Eğer meraklıysa saatlere yine al derim çünkü erkekler çok önem veriyor farklı farklı saat takmaya aralarında öyle konuşulmayan bi olay var göz süzerler birbirlerinin saatlerine, yani öyleymiş :)

Başka bişey aklıma gelmiyor belki ihtiyacı olan bişey olabilir yada çok geç kalmadıysan dışarı çıkın ağzını yokla belki bişeyler beğendiğinin sinyalini verir.

Hm bir düsüneyim. Klasik olarak: Saat, kol dügmesi, tesbih, deri bileklik, günes gözlügü, cakmak. Haftasonu tatili(bütceyi bilmiyorum gerci), mac bileti, herhangi bir koleksiyonu varsa onun icin bir parca. Ugrastigi bir hobisi ile ilgili birsey olabilir.
Koleksiyonuna parca guzel fikir.tesekkur ederim :)

Eğer meraklıysa saatlere yine al derim çünkü erkekler çok önem veriyor farklı farklı saat takmaya aralarında öyle konuşulmayan bi olay var göz süzerler birbirlerinin saatlerine, yani öyleymiş :)

Başka bişey aklıma gelmiyor belki ihtiyacı olan bişey olabilir yada çok geç kalmadıysan dışarı çıkın ağzını yokla belki bişeyler beğendiğinin sinyalini verir.

hadi ya gercektenmi? Hm ben daha önce almistim saat takmayan beyfendi cikarmaz oldu :) Bu dogumgünündemi alsam?

Ben çelik bileklik aldım 1.yıl dönümümüz de :KK53: hafta içine geldiği için görmediğimiz bir yere gidip yemek yedik falan hafta sonu olsaydı kesin şehir dışı 2 günlük kaçamak planlardım:halay:Saat bekarken ve düğün zamanı aldığım için düşünmedim ama almamış olsaydım saat de tercih ederdim :KK54:

Evet erkeklerin değişik saat takma merakı var eşimde dahil ama bende inadına başka hediyeler buluyorum sırf değişik olacak diye onca parayı boşa verilmiş gibi geliyor konu saat olunca 1 tane klasik 1 tane spor yeter :KK70:

Ben çelik bileklik aldım 1.yıl dönümümüz de :KK53: hafta içine geldiği için görmediğimiz bir yere gidip yemek yedik falan hafta sonu olsaydı kesin şehir dışı 2 günlük kaçamak planlardım:halay:Saat bekarken ve düğün zamanı aldığım için düşünmedim ama almamış olsaydım saat de tercih ederdim :KK54:

evet aslinda en güzeli haftasonu tatili :)

hadi ya gercektenmi? Hm ben daha önce almistim saat takmayan beyfendi cikarmaz oldu :) Bu dogumgünündemi alsam?
Al al mutlaka acayip hoşlarına gidiyor bi başka erkeğin dikkatini çekmiş olması onlarında Havası saat işte :) bunu eşim ilk söylediğinde yüzünde afacan bi ifade vardı hiç unutamam o yüzünü bu arada marka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama o marka pek kıymetli aralarında

Evet erkeklerin değişik saat takma merakı var eşimde dahil ama bende inadına başka hediyeler buluyorum sırf değişik olacak diye onca parayı boşa verilmiş gibi geliyor konu saat olunca 1 tane klasik 1 tane spor yeter :KK70:
Erkekler bayanlar gibi farkli farkli takayim dusunmuyorlar. Tesekkurler :)

Al al mutlaka acayip hoşlarına gidiyor bi başka erkeğin dikkatini çekmiş olması onlarında Havası saat işte :) bunu eşim ilk söylediğinde yüzünde afacan bi ifade vardı hiç unutamam o yüzünü bu arada marka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama o marka pek kıymetli aralarında

Hm alla alla benimkide sevdi cikarmiyo hosuma gitmisti aslinda demekki bu yüzdenmis :D kafasini kirayim dur :) Isim vermek serbest sanirim yada bas harfi ne belki biliyorumdur beya arastirmistim benimki S..ko

Saat cok guzel hediye gercekten. Hem bayan icin hem erkek icin

ben saat bile takmam benim için spor,klasik hiç manası yok ama erkeklerde öyle değil işte bizim 5taşımız,altınımız onların saatleri :KK51:

Hmm demek oyle :)

Hm alla alla benimkide sevdi cikarmiyo hosuma gitmisti aslinda demekki bu yüzdenmis :KK70: kafasini kirayim dur :) Isim vermek serbest sanirim yada bas harfi ne belki biliyorumdur beya arastirmistim benimki S..ko
Hah işte aynen o markaya deli oluyorlar bide d..sel kasası mest ediyor kendilerini :süslü:

evet aslinda en güzeli haftasonu tatili :)
Şahsen ben gezme delisiyim eşim yıl dönümünde ya da doğum günümde böyle bir hediyeyle gelse görmediğin bir yere bilet aldım gideceğiz otel ayarladım falan dese havalara uçardım:sampiyon:Erkekler bizler kadar ince düşünemiyorlar işte :KK53:
Erkekler bayanlar gibi farkli farkli takayim dusunmuyorlar. Tesekkurler :)

Ben saat takmam :KK48:Rica ederim:KK68:

Back
X