Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koleksiyonuna parca guzel fikir.tesekkur ederim :)Hm bir düsüneyim. Klasik olarak: Saat, kol dügmesi, tesbih, deri bileklik, günes gözlügü, cakmak. Haftasonu tatili(bütceyi bilmiyorum gerci), mac bileti, herhangi bir koleksiyonu varsa onun icin bir parca. Ugrastigi bir hobisi ile ilgili birsey olabilir.
Eğer meraklıysa saatlere yine al derim çünkü erkekler çok önem veriyor farklı farklı saat takmaya aralarında öyle konuşulmayan bi olay var göz süzerler birbirlerinin saatlerine, yani öyleymiş :)
Başka bişey aklıma gelmiyor belki ihtiyacı olan bişey olabilir yada çok geç kalmadıysan dışarı çıkın ağzını yokla belki bişeyler beğendiğinin sinyalini verir.
Evet erkeklerin değişik saat takma merakı var eşimde dahil ama bende inadına başka hediyeler buluyorum sırf değişik olacak diye onca parayı boşa verilmiş gibi geliyor konu saat olunca 1 tane klasik 1 tane spor yeterEğer meraklıysa saatlere yine al derim çünkü erkekler çok önem veriyor farklı farklı saat takmaya aralarında öyle konuşulmayan bi olay var göz süzerler birbirlerinin saatlerine, yani öyleymiş :)
Başka bişey aklıma gelmiyor belki ihtiyacı olan bişey olabilir yada çok geç kalmadıysan dışarı çıkın ağzını yokla belki bişeyler beğendiğinin sinyalini verir.
Ben çelik bileklik aldım 1.yıl dönümümüz dehafta içine geldiği için görmediğimiz bir yere gidip yemek yedik falan hafta sonu olsaydı kesin şehir dışı 2 günlük kaçamak planlardım
Saat bekarken ve düğün zamanı aldığım için düşünmedim ama almamış olsaydım saat de tercih ederdim
![]()
Al al mutlaka acayip hoşlarına gidiyor bi başka erkeğin dikkatini çekmiş olması onlarında Havası saat işte :) bunu eşim ilk söylediğinde yüzünde afacan bi ifade vardı hiç unutamam o yüzünü bu arada marka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama o marka pek kıymetli aralarındahadi ya gercektenmi? Hm ben daha önce almistim saat takmayan beyfendi cikarmaz oldu :) Bu dogumgünündemi alsam?
Erkekler bayanlar gibi farkli farkli takayim dusunmuyorlar. Tesekkurler :)Evet erkeklerin değişik saat takma merakı var eşimde dahil ama bende inadına başka hediyeler buluyorum sırf değişik olacak diye onca parayı boşa verilmiş gibi geliyor konu saat olunca 1 tane klasik 1 tane spor yeter![]()
Al al mutlaka acayip hoşlarına gidiyor bi başka erkeğin dikkatini çekmiş olması onlarında Havası saat işte :) bunu eşim ilk söylediğinde yüzünde afacan bi ifade vardı hiç unutamam o yüzünü bu arada marka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama o marka pek kıymetli aralarında
Saat cok guzel hediye gercekten. Hem bayan icin hem erkek icinAl al mutlaka acayip hoşlarına gidiyor bi başka erkeğin dikkatini çekmiş olması onlarında Havası saat işte :) bunu eşim ilk söylediğinde yüzünde afacan bi ifade vardı hiç unutamam o yüzünü bu arada marka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama o marka pek kıymetli aralarında
ben saat bile takmam benim için spor,klasik hiç manası yok ama erkeklerde öyle değil işte bizim 5taşımız,altınımız onların saatleriEvet erkeklerin değişik saat takma merakı var eşimde dahil ama bende inadına başka hediyeler buluyorum sırf değişik olacak diye onca parayı boşa verilmiş gibi geliyor konu saat olunca 1 tane klasik 1 tane spor yeter![]()
Hmm demek oyle :)Eğer meraklıysa saatlere yine al derim çünkü erkekler çok önem veriyor farklı farklı saat takmaya aralarında öyle konuşulmayan bi olay var göz süzerler birbirlerinin saatlerine, yani öyleymiş :)
Hah işte aynen o markaya deli oluyorlar bide d..sel kasası mest ediyor kendileriniHm alla alla benimkide sevdi cikarmiyo hosuma gitmisti aslinda demekki bu yüzdenmiskafasini kirayim dur :) Isim vermek serbest sanirim yada bas harfi ne belki biliyorumdur beya arastirmistim benimki S..ko
Şahsen ben gezme delisiyim eşim yıl dönümünde ya da doğum günümde böyle bir hediyeyle gelse görmediğin bir yere bilet aldım gideceğiz otel ayarladım falan dese havalara uçardımevet aslinda en güzeli haftasonu tatili :)
Erkekler bayanlar gibi farkli farkli takayim dusunmuyorlar. Tesekkurler :)
Ben oldum olası takmam koluma bişey fakat anneminde ufak bi koleksiyonu var meraklısı çok kadınlar arasında daSaat cok guzel hediye gercekten. Hem bayan icin hem erkek icin
evet onlardan biri de benim :) dogumgunumde almisti esim bana cok mutlu olmustumBen oldum olası takmam koluma bişey fakat anneminde ufak bi koleksiyonu var meraklısı çok kadınlar arasında da![]()