Evlilik yildonumu

Arkadaslar kisa ve oz bir sey sormak istiyorum evlilik yildonumlerinizde ne yaptiniz yada ne yapiyorsunuz?

Bugün evlilik yıldönümümdü.
Hemde ilk...
Yemeği eşim hazırladı, çokta güzel çiçek yaptırmış. Beraber film cips çerez takıldık öyle çokta şey etmemek lazım :-)

Şimdiye kadar her yıl dönümünde akşam yemeğine çıktık.. 12 gün sonra 4. yıl dönümümüz ama küçük bir bebeğimiz var. Muhtemelen evde geçireceğiz.

Genelde ev ortamında olur özel bi pasta yaptırırz özel bi sofra ve güzel bi filmle geceyi uzatırız :KK45:

Genelde özenir bözenir giyinir dışarda yemek yeriz,
Eşim kesin hediye alır boş geçmez,
Bende Param varsa alırım yoksa almam öyle :KK48:

Ben yemek hazırlarım özenerek genelde evde kutlarız çünkü 2 çocuk var.Bazen dans ederiz müzik dinleriz hediye bazen olur bazen olmaz.Eskiden başbaşa akşam çıkardık yemek yada kafe tarzı müzikli bir yere giderdik.

ilk buluştuğumuz ilk yemek yediğimiz ilk kez el ele tutuştuğumuz yere gittik. Bizim için özel bi restaurant. Bebek müjdemizi kutladığımız bi yerdi.ve birde çiçek buketi yanında özel bir hediye. Abartmaya gerek Yok maksat hatırlamak

Her yil disarda yemeğe gideriz, eşim hediye alır, Ağustos'ta evlendiğimiz için kv lerde oluyoruz, ve maalesef görümcemince aynı gün 10 yıl arayla yıldönümleri, eğer onlarda varsa hep beraber yemeğe gidiyoruz sorun olmuyor ama eğer onlar yoksa biz tek gidersek kv mutlaka bi sıkıntı çıkartıyor, yok ne yıldönümü ne yemeği gibi:KK14:

Yemeğe cikariz canım mutlaka güzel bi hediye alır esim çiçek mutlaka gönderir yada kendi gelirken getirir gün için de eve dönünce de pasta keseriz :) özel olur her şey düğün gecemiz de ki gibi mumlar romantik ortam :)

bugun evlılık yıl dönümümüz.bızımle aynı gun evlenen babasının sdıcına taktığı kucuk altını gerı ıdade edeceğız.kocamın babası trılyonluk ya kendı almıyor kendıne böyle bır terbıyesızlığı yakıştırıyor. ınsallah sonrasında evımıze gelırız.

Bizim de geçenlerdeydi birinci yıldönümümüz. Ben unutmuştum:işsiz: sonra eşim hatırlattı:halay: sonra ikimiz de kendi dünyalarımızda takıldık:işsiz: şahaneyiz, bir numarayız, örnek çift böyle olmalı, fevkaladeyiz gerçekten :KK53:

Back
X