- 25 Nisan 2013
- 484
- 577
- 103
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
Arkadaslar kisa ve oz bir sey sormak istiyorum evlilik yildonumlerinizde ne yaptiniz yada ne yapiyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk seneler olagan üstü suprizlerle baslayip, eskidikce sıradanlaşan şeyler...Arkadaslar kisa ve oz bir sey sormak istiyorum evlilik yildonumlerinizde ne yaptiniz yada ne yapiyorsunuz?
Arkadaslar kisa ve oz bir sey sormak istiyorum evlilik yildonumlerinizde ne yaptiniz yada ne yapiyorsunuz?
Vay cannına suna bak be kaç yıl oldu demezsek tamamlanmaz zaten yıldönümüPariste havai fişeklerle şanpanya patlatıyoruz
Eş kişisi vay canına bugün bizim 1. 2. 3. ...... 17. Yılımız oldu der ve biter bende önemsemem doğrusu
Valla canisi öyle birşey olmadı desem yeri iki gün sonra yemeğe gittik tabi bi tatilde olduğumuz icin annemler falan vardı o gün bir yere gidemedik o yüzden iki gün sonra yemeğe gitmiştikArkadaslar kisa ve oz bir sey sormak istiyorum evlilik yildonumlerinizde ne yaptiniz yada ne yapiyorsunuz?
Pariste havai fişeklerle şanpanya patlatıyoruz
Eş kişisi vay canına bugün bizim 1. 2. 3. ...... 17. Yılımız oldu der ve biter bende önemsemem doğrusu