- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Martilikiz07
BEn oldugu hafta yapmak ıstıyorum en ozel gunumu mısafırlıkle masa hazırlamakla gecırmek ıstemıyorumbir hafta sonra yapin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEn oldugu hafta yapmak ıstıyorum en ozel gunumu mısafırlıkle masa hazırlamakla gecırmek ıstemıyorumbir hafta sonra yapin
ozaman misafirlerinizle uygun bir dille konusup musait olmayacaginizi belirtmeniz gerekiyorBEn oldugu hafta yapmak ıstıyorum en ozel gunumu mısafırlıkle masa hazırlamakla gecırmek ıstemıyorum
Bunuda yapamam malesef oncesınden esıme evlılık yıl donumumuzde ne yapacagız dersem belkı bana fırsat kalmadan kendısı halledebılırozaman misafirlerinizle uygun bir dille konusup musait olmayacaginizi belirtmeniz gerekiyor
Ben onu uzmemekcıcın bu dedıgınızı yapabılırım ama ıcımde hep ukte kalıcak evlılık yıl donumumuzde bıle basbasa kalamadık dıebiz kahvaltıya gitmiştik eve dönüp ütü yapmıştım sonra malum tek izin günümüzdü o da evi temizledi
2. yi hatırlamıyorum bile kutlamadık sanırım. 3. nün hangi güne geldiğine bile bakmıyorum.
kısacası ölüm kalım meselesi değil
sevdiklerinizi ve birbirinizi üzmeye değmez.
Aslında sizin asıl sorununuz, normal zamanda da yanlız kalamamanız, o yüzden bu kadar önem veriyorsunuz evlilik yıldönümünüzde yanlız olmaya.Ben onu uzmemekcıcın bu dedıgınızı yapabılırım ama ıcımde hep ukte kalıcak evlılık yıl donumumuzde bıle basbasa kalamadık dıe
EVet ozel bırgun sonucta sız ozel gununuzde masa kurmak ıstermıydınız mısafır agırlamak ıstermıydınuz?ve bu devamlı olsa ogunde sıze aıt olsun ıstemezmıydınız ben suan o durumdayımYa pazar gunu cok dagitmadan kutlayin ya da 1 hafta sonrasina erteleyin. Ille o gun mu kutlamak lazim
genelde de çok mu gelen giden oluyorBen onu uzmemekcıcın bu dedıgınızı yapabılırım ama ıcımde hep ukte kalıcak evlılık yıl donumumuzde bıle basbasa kalamadık dıe
Evet benım asıl sorunum esımle basbasa kalamamam kalıyoruz evet ama o etrafımızdakı kısılerın farklı bır ısı varsa..bunu esıme soledıgımde bır omur boyu bılrıkteyız haftaıcı bırlıkteyız tarzı seyler soluyor..ve sonra tartısma cıkıyorAslında sizin asıl sorununuz, normal zamanda da yanlız kalamamanız, o yüzden bu kadar önem veriyorsunuz evlilik yıldönümünüzde yanlız olmaya.
Normal zamandan var olan sorunu çözmelisiniz muhakkak.
Yorumlardan eşinden çekinen bir kadın profili oluştu gözüme nedense, eğer öyle birşey de varsa bunu da aşamalısınız yoksa bir ömür zor geçer, istediğiniz şeyi söylemekten çekiniyorsunuz.
Her haftasonu ya bız bırıne gıderız ya bıze gelırler hep bu sekılde ancak cevremızdekı kısılerın farklı bır sehır planı vs varsa basbasa kalabılırız esımlegenelde de çok mu gelen giden oluyor
evlilik yıldönümümüzde bile yazmışsınız
Iste gorustugyumuz kısıleeın yanında sehır dısından gelen akrabalarımızda olacagı ıcın sıkıntı ordaHer hafta gelen giden gorusulen insanlar "bu hafta yildonumu kutlayacagiz, baska zaman goruselim" derseniz alinmaz. Alinirlarsa da alinsinlar
Baska birinde toplansinlar. Niye bu kadar takiyorsun kiIste gorustugyumuz kısıleeın yanında sehır dısından gelen akrabalarımızda olacagı ıcın sıkıntı orda
bence mesafe koymanızın zamanı gelmiş ilk yıl bizim de öyleydi eşim anahtar bile veriyordu kuzenlerine işten bir geliyordum ev öğrenci evine dönmüşHer haftasonu ya bız bırıne gıderız ya bıze gelırler hep bu sekılde ancak cevremızdekı kısılerın farklı bır sehır planı vs varsa basbasa kalabılırız esımle
SIZınle aynı fıkırdeyım sureklı ınsanların mutlulugu ıcın ugrasıyoruz ama bız basbasa kalamıyoruz dıyorum devamlı esıme zatenBaşkalarını düşünerek yaşamak zorunda mısınız? Evlilik yıldönümünüz olduğunu ve o akşam sizde toplanılmasının mümkün olmadığını söyleyemiyor musunuz açık açık? Böyle devam ederseniz çok sevilir ama fedakarlık yapa yapa çok da ezilirsiniz![]()
Esımde orada olmak ısteyecekBaska birinde toplansinlar. Niye bu kadar takiyorsun ki
Nasıl yaptınız buju pekı esım kımseye hayır dıyemeyen bırı bende oleyım kendısı oldukcada memnun bu durumdan ama ben hep esımle olmak ıstıyorumbence mesafe koymanızın zamanı gelmiş ilk yıl bizim de öyleydi eşim anahtar bile veriyordu kuzenlerine işten bir geliyordum ev öğrenci evine dönmüş
illa birileri geliyordu zile basıyorlardı saatlerce playstation oynuyorlardı.
en son ipleri elime aldım çok mutluyum şuan insanlara müsait değiliz bu akşam diyorum. kimse de kırılmıyor.